- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Evet bütün mesele kafada nasıl bitireceğim :44: eşimede ''sen de bırak yada benim yanımda içmezsen daha kolay olur dedim ama malesef birazda onun yüzündenbirazda kahvenin çayın yanında keyifli oluyodu
rahmetli vehbi koç bile günde 5 tane içiyomuş ölene kadar
ba ba ba babaaa...

:18::18::18::18: ayyy 2 gün kaldı dimii :18: Allah zihin açıklığı versin canım ,iyi çalışmalar size 54:

hunger games2 yi kızım da çok merak ediyor...merhaba kizlarr
nasilsiniz ??
Ben yine cok yogunum bu aralarda ..arada bi elip yemek tarifi paylasip gidiyorum .. insallah iyisiniz ve sagliginiz yerindedir..
Bugun kocam ile sinemadaydik Su ve Atese gittik ve The Hunger Games2 ye gittik .. Su ve Ates begenmedim .. kal geldi film boyunca .. The hunger Games harikaydi .. bayildik ..
Karataya gelince tam gaz devam..
Bu gun biraz fistik yedim.. Baladim yine kasinmaya yoksa hic biryerde yiyebilecek birseyim yok .. sinemada misir yiyemem , cikolata yiyemem, cips yiyemem .. yine kaldim fistiga .. onu yedim soda ictim ..
Artik ne yapalim boyle idare edecegz

kıyamam sana yaa..sabret bakalım canım

Hehehe muhtar başlamış gene kampanyaya
Strese sokma kendini.Her içmediğine kar olarak bak."Haftasonu istediğim kadar içerim" diye düşün.Haftasonu da zaten kendiliğinden az içersin.Kastırma kendini...
Kolay gelsin muhtar...

sen de karşı kampanyaya başlamışın hemen

aynen benımkılerde sızdııyı oluyo boyle sakin kafayla takılmak ne cektık be sersumum
![]()