• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet bütün mesele kafada nasıl bitireceğim :44: eşimede ''sen de bırak yada benim yanımda içmezsen daha kolay olur dedim ama malesef birazda onun yüzünden :31: birazda kahvenin çayın yanında keyifli oluyodu :17: rahmetli vehbi koç bile günde 5 tane içiyomuş ölene kadar :23: ba ba ba babaaa...
:27::27::27::23::23::23:
:18: ayyy 2 gün kaldı dimii :18: Allah zihin açıklığı versin canım ,iyi çalışmalar size 54:
:18::18::18::ssz::ssz::ssz:amin canımmm:16::16:
merhaba kizlarr

nasilsiniz ??

Ben yine cok yogunum bu aralarda ..arada bi elip yemek tarifi paylasip gidiyorum .. insallah iyisiniz ve sagliginiz yerindedir..

Bugun kocam ile sinemadaydik Su ve Atese gittik ve The Hunger Games2 ye gittik .. Su ve Ates begenmedim .. kal geldi film boyunca .:14:. The hunger Games harikaydi .. bayildik .. :16:

Karataya gelince tam gaz devam..
Bu gun biraz fistik yedim.. Baladim yine kasinmaya yoksa hic biryerde yiyebilecek birseyim yok .. sinemada misir yiyemem , cikolata yiyemem, cips yiyemem .. yine kaldim fistiga .. onu yedim soda ictim ..

Artik ne yapalim boyle idare edecegz:8:
hunger games2 yi kızım da çok merak ediyor...:52:
kıyamam sana yaa..sabret bakalım canım:31::31::31:

Hehehe muhtar başlamış gene kampanyaya :52::52::52::52:

Strese sokma kendini.Her içmediğine kar olarak bak."Haftasonu istediğim kadar içerim" diye düşün.Haftasonu da zaten kendiliğinden az içersin.Kastırma kendini...

Kolay gelsin muhtar...
:27::27::27:

sen de karşı kampanyaya başlamışın hemen:27::27::27:

:42::42::16::16::16:

aynen benımkılerde sızdı :1::1::1: ıyı oluyo boyle sakin kafayla takılmak ne cektık be sersumum:9::9::9:

:1::1::1::1:aynen pampişimmm..:13::13::13:

yok bıdenem bu hafta yok ınsallah.artık gercekten toparlanmak lazım.hem herkes toplandı motıve olup bu ısı bıtırelım bu kış:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

aman diyyim..:1::1:

evet cicim toplanmalıyız valla :kkk::kkk:güleryüz maşallah aldı başını gitti..:nazar::nazar:ne azimli hatun..püü kendime diyorumm:ssz::ssz::ssz::ssz:

datlım ben kaçar yarın sabahçıyım.:37::37:.anca uyurum:53::53:..öptüm senii yarın görüşürüz...:54::54:

[SIZE=3]kocamann günaydınn kızlarrrr kolay gelsinnnnnnn [/SIZE]

ye fıstık ye kan olsun can olsun sana yavru ceylan

saoll balım benimm...... :16:

Tatılarım tekrar herkese merhaba ,
Özlemim , canımcım , çok teşekkürler hayatım , buyurun gelin , bol sebze ve bakliyat vaad ediyorum :56::56::56: Eniştem nasıl oldu , tahlil yapılacaktı tekrardan , yapıldı mı , sonuçlar nasıl ? Diyabetin en güzel aktivitesi yürüyüş.Bol bol yürüsün , şekerin en güzel ayarlayıcısı yürüyüştür.
Alyam ben de ciğeri çok severim , bana da yer açın yemekhande :27::27::27: Regen , geçerken beni de al :1::1
Öptüm şimdilik , gidip haşlama işini yapiiim :ssz::ssz::ssz:

her zaman beklerim canımmmmm....iş yerine değil ama evimde ağırlamak isterim sizi şekerimm..........

bugün nasıl bi gündü Allahım.:35::35::35:.bitti şükür..ne hasta ne hasta...çok yoruldum valla...:37::37::37:

ayrıca babaannemi damar tıkanıklığı için acil ameliyata almışlar..yaşı da 85 ..ameliyatı kaldıramaz diye çok korktuk ama çok şükür atlattı..şimdi yoğunbakımdaymış ve iyiymiş..Allah tüm hastalara şifa versin inşallah:5::5::5:

:7::7::7:

çok ama çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin....

İyi Akşamlar karayaycilar
Bugün reglimin ilk günü cumaya kadar sonuç ne olacak kilo da merak ediyorum kaçamaksiz bir hafta diliyorum
Sabah kahvaltım (09:30bitti)

Öğlen spor zamani (13:00-14:00) :119:

:8:6,5 km :8:60 dk :8:500 kalori:8: hiz 7

Aksam yemegim (16:45bitti)

:56:kiymali kabuska yemegi
:56:karnabahar, brokoli karisimi yogurtlu salata
:56:aci ve salatalık turşusu

Ve dükkan kapanır yarina Allah Kerim bol leptinli geceler opuldunuz.

kız sana binlerce kez maşallahh ne bu azim ne bu gayret..
aaa Tebrik ederim vallahiii :46: :46:

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

:22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: :22:
:20: :20: :20: :20: :20: :20:

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay

Tatılarım tekrar herkese merhaba ,
Bugün dünden kalan işleri tamamladım , çamaşır ve yiyecek depolama işi bitti.Hepinizi can-ı gönülden bize davet ediyorum , buyurun gelin hep beraber yiyelim :16::16::16: Biz karı-koca detoks yapıcaz bu hafta.Zaten evde tonla sebze var , onları tüketicez.Karavanayla sebze çorbası yaptım , öğlen iki kase ondan içtim , hayret ama şuan oldu acıkmadım :53::53::53:
Adilemircim Burhaniye her zamanki gibi çok güzeldi , o bölgede nüfus çok artmış , normalde bu mevsim çok sakin olurdu ama oldukça hareketliydi.Öğretmenler mahallesinde kaldık , otel eski-püsküydü ama denizle kucak kucağaydı , deniz havası da aldık yani.İnşallah siz de güzel sebeplerden tekrar dönersiniz memleketinize.Gerçekten yaşanacak yer.
Özlemim , canımcım , çok teşekkürler hayatım , buyurun gelin , bol sebze ve bakliyat vaad ediyorum :56::56::56: Eniştem nasıl oldu , tahlil yapılacaktı tekrardan , yapıldı mı , sonuçlar nasıl ? Diyabetin en güzel aktivitesi yürüyüş.Bol bol yürüsün , şekerin en güzel ayarlayıcısı yürüyüştür.
Alyam ben de ciğeri çok severim , bana da yer açın yemekhande :27::27::27: Regen , geçerken beni de al :1::1::1:
Muhtarım nasılsın kuzukulağım ?
İğneoyam harbiden ben de çok görgüsüz gördüm kendimizi :37::37::37: Ordaki arkadaşlar "talıma belgesi edinin , yolda polis çevirip isteyebilir" dedi.Düşün yani , ticaret yapacak gibiydi araba...Hahahaha bak sabunları söylemeyi unuttum , 40 kilo civarında sabun getirdik bi de :60::60::60::60: Kendimize en kocamanından çüş diyorum valla :52::52::52: Evet , sakın bi daha gitme , kalbini kırarım :ssz::ssz::ssz:
Kızlar unuttuğum kimse yoktur inşallah.Akşam yemeği olarak yumurtalı mantar kavurması ve salata var.Mantarı tahmin edersiniz ki ordan getirdik puhahahaha (kanlıca mantarı ama o bölgede melki-merki diyolar) , yuh yane ...Yanına da haşlanmış brokoli ve karnabahar düşündüm şuan , hayırlısı...
Öptüm şimdilik , gidip haşlama işini yapiiim :ssz::ssz::ssz:
canım hoş gelmişsin memleketimden..
40 kilo sabun mu aldın..birdy ne yaptın...4 kilo yazacaktın galiba...:27::27::27::27::27::27::27:

evet melki derler..çok lezzetli olur.yanına karnıbahar ve brokoli yapacaksın arkadaşım ama ..bunları ne ara yiyeceksiniz...
şu an kalabalıktır burhaniye...havalar soğumadı daha ondandır...orada fransız , alman, ingiliz de çok..yaz kış oradalar..gitmiyorlar..çarşıya pazara geliyorlar..alışveriş yapıyorlar..ülkemizin güzelliklerinde yaşıyorlar yani çoluk çocuk.yaşlı falan da degiller yani..

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay
afiyet olsun akşam doğun günü mü vardı?

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay
akşamki ıspanak doyurmamış seni belli ki pastalara sarmışsın:20:böyle yemekleri eskiden ekmek banarak yerdik...ekmeksiz beni de kesmiyo,üstüne biraz kuruyemiş yiyorum bende:23:bu sabahki menün güzel bozmadan devam etmelisin canım:8::8:
yediklerin kilo olaraky aramasin ama afiyyeeetttt olsun sekerim... menün de güzelmis :56::56::56::56: acikmaya basladim ya hepinizin menüsüne sulaniyorum :9::9::9::9:

sağol canım:16:biraz geç gördüm mesajını..sabahları tam karatay kahvaltısı yaparsan acıkmazsın:12::12:

günaydın dostlar,sohbetiniz ve leptininiz bol olsun:1::1::1:
alyanın pastaları affedilmemiş hiç bakıyorum da:52::52:eferim bize:23:bi daha tırsarız yiyemeyiz heralde böyle şeyler:9::9:
okuduğum mesajları alıntılamayı unutmuşum:26:
birdyim enişten tahlili tekrarlayamadı iş yoğunluğundan canım:37: ama özü itibariyle karatayı benimsedi..her yerde savunuyo kendi de dikkat etmeye çalışıyo:51:birkaç kilo verdi,rahatsızlıkları azaldı:7:lakin spor sıfır,akşama kadar odasında oturarak çalışıyo,ben gene çıkıp yürüyorum arada:8:sebzeye baklagile bayılırım benim yerime de bol bol yeyin fıstığım:34:

leylakım senin babana,sersumum senin de babaannene çok çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsinler inşallah:3:
dün akşam küçüğümü yazılıya çalıştırdım,haftaya da var yazılıları hergün çalıştırıcam onu,büyüğüm de genel sınava hazırlanıyo zaten:37::37:misafir de var malum gelemedim:26:yürüyüşe de çıkamadım:36:
dün akşam
birer kase kuru fasulye ve bulgurlu ıspanak
1 bardak ayran
ama gece boyunca açlık çektim,leptin gitmesin diye yemedim zor uyudum:37:
bu sabah

tereyağlı peynirli omlet
5 zeytin,1 avuç badem
1 kuru incir,2 kurukayısı,1 kase yoğurt ve çay

ah canım ahh mesajını yeni gördüm kusura bakmaaa..ama üzgünüm ki tavuk ciğeri deildi :)
ayrıca iş yerinde yedimmmm gel yani boş yer çok:34:

afiyet olsunm canımcım azcık yemişsinnnn....:19:

afiyet bal şeker olsun canımm benimmmmmm

heee o zaman yemege degil de bi cayini icmeye geleyim ben, yesil olsun benimkiiii :9::9::9::9:

yok bıdenem bu hafta yok ınsallah.artık gercekten toparlanmak lazım.hem herkes toplandı motıve olup bu ısı bıtırelım bu kış:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

aman diyyim..:1::1:

evet cicim toplanmalıyız valla :kkk::kkk:güleryüz maşallah aldı başını gitti..:nazar::nazar:ne azimli hatun..püü kendime diyorumm:ssz::ssz::ssz::ssz:

yaaaa eveeetttt ben de katiliyorum size.. su kilo verme isini iki senedir bi bitiremedim :50: karatayla sonra tanistim ama yine de sallayip duruyorum ben de... asilalim da bitsin gitsin geri gelmesinler yaaa :51:

akşamki ıspanak doyurmamış seni belli ki pastalara sarmışsın:20:böyle yemekleri eskiden ekmek banarak yerdik...ekmeksiz beni de kesmiyo,üstüne biraz kuruyemiş yiyorum bende:23:bu sabahki menün güzel bozmadan devam etmelisin canım:8::8:

sağol canım:16:biraz geç gördüm mesajını..sabahları tam karatay kahvaltısı yaparsan acıkmazsın:12::12:

haklisin tatlim, sabahlari cok iyi yiyemiyorum bu aralar gec kalktigim icin.. ondan da ögün aralarinda acikiyorum birazcik, bir bardak sicak sütle felan bastiriyorum.. her gün yumurta da yiyemiyorum. bir de bu aralar aseren bayanlar gibi ne görsem agzim sulaniyo zaten :9::9::9:

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay

sabah :34: tamam lakiin akşammmm:20::20::20: ıııııı olmamışşş, amma tutmaya çalışmışsın kendini belli o nedenle çok üstüne gelmeyim:54: bu akşama telafi bekliyorum zira cumaya ne kaldı sonra listede sonlara kalırsın alyacım

alyanın pastaları affedilmemiş hiç bakıyorum da:52::52:eferim bize:23:bi daha tırsarız yiyemeyiz heralde böyle şeyler:9::9:
birdyim enişten tahlili tekrarlayamadı iş yoğunluğundan canım:37: ama özü itibariyle karatayı benimsedi..her yerde savunuyo kendi de dikkat etmeye çalışıyo:51:birkaç kilo verdi,rahatsızlıkları azaldı:7:lakin spor sıfır,akşama kadar odasında oturarak çalışıyo,ben gene çıkıp yürüyorum arada:8:sebzeye baklagile bayılırım benim yerime de bol bol yeyin fıstığım:34:

leylakım senin babana,sersumum senin de babaannene çok çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsinler inşallah:3:
dün akşam küçüğümü yazılıya çalıştırdım,haftaya da var yazılıları hergün çalıştırıcam onu,büyüğüm de genel sınava hazırlanıyo zaten:37::37:misafir de var malum gelemedim:26:yürüyüşe de çıkamadım:36:
dün akşam
birer kase kuru fasulye ve bulgurlu ıspanak
1 bardak ayran
ama gece boyunca açlık çektim,leptin gitmesin diye yemedim zor uyudum:37:
bu sabah

tereyağlı peynirli omlet
5 zeytin,1 avuç badem
1 kuru incir,2 kurukayısı,1 kase yoğurt ve çay

akşam ki iraden içiiin:46::46::46::46: eminim cumaya bunun karşılığını alıcaksııınn:16::16::16:

[B]eveeeet sabah 06:30 kahvaltı
1 yumurta
4 yaprak sarma
avuç büyüklüğünde yörük peynir
2 kupa 5 li iğrenççççç çay sevemedim gitti şu bitki çaylarını
1 bardak fıstık sizden fıstk olmasın :9::9::9::1::1::52:

akşama lahana salatası ve ezogelin çorba birde yoğurt kuzularrrr
birde 45-50 dk yürümeyi düşünüyorum inşallah:66::66::66:

birdycim sabunlarında gözüm kaldı en çok, bende çocuklar için hataydan ve fetiyeden getirtmiştim doğal doğal ohhhhhh :21::21::21::60::60::60:
yarasın miis misss[/COLOR]

Son düzenleme:
kahvalti: peynir, ceviz, süt
ögle: yumurta salatasi, yogurt
aksam: sebze yemegi, balik

Öğlen menüm :

2 kaşık nohut yemeği (az pişmiş beğenmedim)
1 kase cacık
3 mandalina

afiyet olsun akşam doğun günü mü vardı?

yok canım yaaa pazar günü sabahtan kahvaltıya misafirlerim vardı onlara pasta almıştım.onlarda gelirken kuru pasta getirmişti azcık kalmıştı yiyiverdim napayım...bayadır yememiştimm..

alya88 o pastacıkları nasıl yedin :19::19::19::20::20::20::20:

valla bende bilmiyorum yiyiverdim..... :20:

tatlışımm yemek olana kadar o kuru pastaları yemiştim napayımm ki..ama pastanın hepsini yemedim naberrr :21:

aynen canımm yaa herkesten uyarı aldımm....saolsunlar ama beni düşündüklerinden :16:

heee o zaman yemege degil de bi cayini icmeye geleyim ben, yesil olsun benimkiiii :9::9::9::9:

haklisin tatlim, sabahlari cok iyi yiyemiyorum bu aralar gec kalktigim icin.. ondan da ögün aralarinda acikiyorum birazcik, bir bardak sicak sütle felan bastiriyorum.. her gün yumurta da yiyemiyorum. bir de bu aralar aseren bayanlar gibi ne görsem agzim sulaniyo zaten :9::9::9:

gell canım gelll herzaman beklerimmmm.. :21:

sabah :34: tamam lakiin akşammmm:20::20::20: ıııııı olmamışşş, amma tutmaya çalışmışsın kendini belli o nedenle çok üstüne gelmeyim:54: bu akşama telafi bekliyorum zira cumaya ne kaldı sonra listede sonlara kalırsın alyacım

akşam ki iraden içiiin:46::46::46::46: eminim cumaya bunun karşılığını alıcaksııınn:16::16::16:

[B]eveeeet sabah 06:30 kahvaltı
1 yumurta
4 yaprak sarma
avuç büyüklüğünde yörük peynir
2 kupa 5 li iğrenççççç çay sevemedim gitti şu bitki çaylarını
1 bardak fıstık sizden fıstk olmasın :9::9::9::1::1::52:

akşama lahana salatası ve ezogelin çorba birde yoğurt kuzularrrr
birde 45-50 dk yürümeyi düşünüyorum inşallah:66::66::66:

birdycim sabunlarında gözüm kaldı en çok, bende çocuklar için hataydan ve fetiyeden getirtmiştim doğal doğal ohhhhhh :21::21::21::60::60::60:
yarasın miis misss[/COLOR]

aynen canım yaaaaa..sormaaaa gene + çıkçam snaırımmmm :14:
canım çekti yiyiverdimmm....

Back
X