bu gün diyetisyenden diyet aldım bir ay sonra tekrar tartılıcam diyet lisyesinde ara öğün var meyve var ekmek 9 dilim protein az yağ az karataya tamamen zıt kararsızım kimi beslenme uzmanlarının diyetleri sağlıklı diyor kimi doktorlar çıkuyor şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun benim dediğim doru diyor insanın kafası karışıyor. kime güveneceğimi şaşırdım
yok kıss birdy bahanecanım gerçekten istemedi..
madensuyu yolladı birdym sağolsun soğuğundaniçmiş kadar oldum..
bu gün diyetisyenden diyet aldım bir ay sonra tekrar tartılıcam diyet lisyesinde ara öğün var meyve var ekmek 9 dilim protein az yağ az karataya tamamen zıt kararsızım kimi beslenme uzmanlarının diyetleri sağlıklı diyor kimi doktorlar çıkuyor şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun benim dediğim doru diyor insanın kafası karışıyor. kime güveneceğimi şaşırdım
sersum kaçar kızlar..iyi geceler bol leptinler...
amin kızlar çok saolun. az önce konuştum ameliyata yeni alınmış. çok korkmuş girerken ee yaşı da küçük bir de adı üzerinde ameliyatnasıl korkulmasın.. geçmez artık saatlerRabbim böyle hastane kapısında şifa bekleyen herkese şifa versn inşallah..
pampişim,leylakım özellikle sizi tebrik ederim tartı hareketlenmiş..
melexinim üsülme bebişim..yine verirsin pillerdendir..ohh kızının keyfine diycek yok desene..sana da kolay gelsin:18:sanki işin azdı da..bizde seni seviyos..
adıgupse canım yiğenine geçmiş olsun
özlemim sen de güzel vermişin kıss...
ficansım üzülme sen de hastasın zaten iyileş verirsin bidenem..
çiğdemim sen de de onlara aaa çok kilo almışınız diye kıss..sana da tebrik kulak ağrısı falan vermişin maşallah
oyam tavıkların hayırlı olsun..bizi de ortak etseydin keşke..kumların üstündeki dedikoduyu kıskandım doğrusu --700 gr içün de tebrik takdirs..
habercice kıyamam ilk listene girememişsin..ekleseydin kendini hemen
estağfirullah evet ben de sinir oluyom yiyip yiyip kilo almayanlara
gözden kaçırdıklarım kusura bakmayın..ama 10-12 sayfayı okudum ve beğenmiş olduğum da okudum demektir hee bu böyle biline..
bazen o na da üşeniyom eğer o sayfada 1 beğeni var ise hepisi okunmuştur kimse alınmasın gayrıı..amanın ne açıklama yaptım beyaa
Karatay güzelleri herkese günaydın canlarım ;
İstanbul'da hava kapalı ve serin.Ben kalktım sabah 7.00 de.Kahvaltı ettim , gazeteleri okudum , 2 bölüm Avrupa Yakası seyrettim , şimdi de günün ilk mesajını yazıyorum...
Herkese çok güzel ve çok uzun bir Cumartesi diliyorum...
Herkese sevgiler
kızlar belki de hayatımda nadir yaptığım bişiyi yaptım ve tam 4 saattir ara vermeden ders çalıştımvalla yazdıklarınızı okudum bazılarına alıntı yapıp cevap veresim geldi ama o kadar yoruldum ki artık yarın görüşürüz birdy kıs ne komiksin ya çiğdem valla bilmiyom ya ama protein yapcam yarından itibaren kararlıyım umarım karar yarına kadar sürmez
herkese iyi geceler sizi seviyoomm
Günaydın canlarım,
Menüm:
Sabah 7:30 10 zeytin, 1 dilim keçi tulumu, 1 yumurta, domates, roka, taze nane, maydonoz.
Dün yürüyüş yapmadım. Vaktim pek yoktu ama işin gerçeği canım yürüyüş yapmak istedi mi, gün içinde biryerlere muhakkak sıkıştırıyorum. Dün tembellik ettim galiba. Bugün yürürüm inşallah.
Sabah 7:00 de kalktım ben de... Kızımı dersanenin yaptığı bir sınav varmış, oraya götürüp geldim. Çıkışta 2 kardeş sinemaya gitmek istiyorlar. Korkunç Bir Film'e... İçinde müstehcen sahneler var mı acep, bilen-seyreden var mı? Ne dersiniz?
evet canım bu hafta hiç kaçamksız protein yapcam inşallah kahvaltım hazır 2 yumurta 1kk peynir 2 dilim kaşar az maydanoz (bu protein yaparken uygun mu maydanos bilemedim ama ot ya ne olur ki ondan:119::119::119::119::119: Demekki işe yaramışSüpersin bravosss
Bu arada kesinlikle bencede protein yap aralarda da acıktıkça yoğurt ye.
Ben tarçınlı yoğurt yiyorum ya ilaç içerken nerdeyse tüm günüm hiç acıkmadan geçirdim. Dikkat ettiyseniz kaçamağım bile yok. Canım istemiyor ki :101:
Bu arada bir yerde okudum doğru mu bilmiyorum ama tarçını hamile kalmak isteyenler ve hamile olanlar yiyip içmemeliymişAman tikkat diyorum
Kesinlikle size katılıyorum. Bu diyet değil nimetBu da benim yeni sloganım olsun
anım biliyorsun o film seri halinde muhtemelen 5 e gidecekler . Müstehçen derken sonuçta orda geçen evli bir çift ve ailesinin yaşadığı bir serüven anlatılıyor. Ama iç çamaşırıyla falan görünüyor. Şimdi o konu da kişiden kişiye değişir yani ne kadar müstehçen olduğuBende ondan çok korku içeriyor olması kötü.Çocuklar O TÜR FİLMLERİ izleyince bilinç altına yerleşebiliyor. Malum hayal güçleri de çok geniş. Yani evde yalnız kalmaktan ya da gece falan uyurken zorlanabilirler sonrasında. Bizzat denenmiştir.
Valla ben ne zaman izlesem koltukta bacaklarımı toplar otururdum. Biri alttan tutverecekmiş gibi gelirdiKarar senin
bravo canım..
kızına da mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim..
kilo çizelgesi yapsan bence daha motive edici olur senin için..hedefimi ve nerede olduğumu görmek beni motive ediyor
ne güzel çok tebrik ederim bu diyet gerçekten bir harikabu da benim sloganım mı olsa
evet canım bu hafta hiç kaçamksız protein yapcam inşallah kahvaltım hazır 2 yumurta 1kk peynir 2 dilim kaşar az maydanoz (bu protein yaparken uygun mu maydanos bilemedim ama ot ya ne olur ki ondan
Ah canım yaaa , yeseydin biraz biraz , yazıktır kendine işkence etme ...
anladım eniştenin tavsiyesiyle dışarı çıkılmışş..
buna da şükür canım..sağlık olsun veririz kiloları
ayran o ayran su içtiydin ya üstüne
Menün güzel ayrıca iki öğün daha iyi canım
ayran olmuştur zaten o
Seni çağırmıyorsa sende izin verme çıkmasına cadılık yap küs sorun yaarat o zman bida hep çağırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?