- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
:86::86::86::86::86::86:
:86::86::86::86::86::86:
Güzeller , n'aber , nasılsınız ? Diyetler-miyetler nasıl gidiyor bakalım? Sersumum vermiş haberleri , yarın Muratlar geliyoÇok sevdiğim temizlik işi yaptım bugün
Silme yok tabe , süpürme , toz alma , tuvaletleri temizleme (en bayıldığım kısmı) .Sonra bize kabak-biber etli dolma pişirdim koca bi tencere , hepiniz davetlimsiniz.Yarına zeytinyağlı olarak baklalı enginar pişirdim.Yarının ana yemeği ızgara kanat+tavuk , makarna :18::18::18: Salata yapıcam yanına haliyle , bi de mısır haşlıcaz (benim dahiyane fikrim) , içeceklerden bira var (amanın yerin kulağı vardır :18::18::18:) , tatlılardan profiterol (mamamiaaa) ...Toplarını yaptım şimdi , yarısı söndü , yarısı sönmedi.(Ben nerde yanlış yaptım
) Allahtan çok yapmıştım , sönmeyenler yetecek mecbuuuuur (Vasfiye Teyzenin kulakları çınlasın) . Menü budur , tüm dostlar davetlidir...
Eeee bakın ne çok havadis size...Pazar günü abimlere gidecekmüşüz , bi de orda yerim öküz gibi (biri beni durdursun canım)...Sonrası Allah kerim.Bikaç gündür günde 3-4 tane sigara içiyorum , yaşam sevincim geri geldi.Laylaylom şeklinde şarkı söylüyorum sürekli... Amma yarın bırakıcam yine (gene bana esmer günler...)
amanın amanın menüye gelll en çok da buzz gibi bira ve profiterol cezbetti beniii..
ben kesin geliyom yer açın gariiii