• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar sizede oldumu acaba ? ben diyete başladığımdan beri bağırsak faaliyetlerim sanki durdu 3 günde bir büyük abdeste çıkar oldum ve çıktığımda baya zorlanıyorum kabızlık çekiyorum sizce normal mi bu ?
Tatlım daha önce bir kere daha yapmıştım ben diyet o zaman bende de sorun vardı şu an yok diğerinden farklı olarak bu sefer yediğim şeyler keten tohumu, bol yoğurt, pul biber bunlardan birisi bu sorunu engelliyor ama hangisi bilemiycem :))

akşam 18.30

tarhana çorbası
ton balıklı salata
ayran

birazdan da kuşburnu çayı içeceğim:ssz:

Selam hatunlar :3:

menülerinizi okuyamadım ama eminim çoğunluk tatilde kilo aldığı için moda girmeye çalışıyordur ( aynı ben ) :23: menüler kaçamaksız ve

düzenlidir umarım :34:

ben malesef hergün mutlaka bir lokma da olsa kaçamak yapıyorum misal bugün öğle ve akşam yemeği niyetine 4 tabak kısır yedim

ardından bi lokma tatlı yedim :ssz:

2 gündür evi toplayıp çamaşır asıp dışarda alışveriş ve arakadaşlarla buluşma faslından başka bi iş yapmadım bu akşam ütüleri

bitirmeyi planlıyorum :18: yarın gündüz pazara gidip işbaşı öncesi son konservelikleri alcam akşama düğün var bugün saçlarımı

kestirdim yarın fönletcem o yüzden yarın gelemem ama cumartesi konserve işi bitince geçde olsa gelcem :34:

şimdiden yarınki liste için hepinize ''tartı yüzünüzü güldürsün inşallah '' diyorum :16: ve hepiniz öpüyorum :54:

Selam hatunlar :3:

menülerinizi okuyamadım ama eminim çoğunluk tatilde kilo aldığı için moda girmeye çalışıyordur ( aynı ben ) :23: menüler kaçamaksız ve

düzenlidir umarım :34:

ben malesef hergün mutlaka bir lokma da olsa kaçamak yapıyorum misal bugün öğle ve akşam yemeği niyetine 4 tabak kısır yedim

ardından bi lokma tatlı yedim :ssz:

2 gündür evi toplayıp çamaşır asıp dışarda alışveriş ve arakadaşlarla buluşma faslından başka bi iş yapmadım bu akşam ütüleri

bitirmeyi planlıyorum :18: yarın gündüz pazara gidip işbaşı öncesi son konservelikleri alcam akşama düğün var bugün saçlarımı

kestirdim yarın fönletcem o yüzden yarın gelemem ama cumartesi konserve işi bitince geçde olsa gelcem :34:

şimdiden yarınki liste için hepinize ''tartı yüzünüzü güldürsün inşallah '' diyorum :16: ve hepiniz öpüyorum :54:

güle güle kullan saçlarını tez zamanda uzasın inşallah..:1::1::1:
herkeşler geldi kış moduna girdik anlıyacağın..:23::23:gitsin kilolar..:52::52::52:

ben de bugün son taze fasulyemi kavurdum soğumasını bekliyorum atacam buzluğa..

starda uğur yücelin yeni dizisini izliyecem şimdi de..güzele benziyor..severim uğur yüceli..kaliteli şeyler yapar..bakalım görücezz:31::31::31:

keyifler yerinde balım:52::52:bu aralar diyet ve sporum da süper gidiyo o yüzden mutluyum yanii:34::34:
sen nasılsın papişim?:21::21:
cok sevındım canım hep bırlıkte motıve olup yıne tarıh yazacaz ınsallah leylakım:kkk::kkk::kkk:yuruyuslerede baslamam lazım en kısa zamanda.banttamı yuruyosun canım?

güle güle kullan saçlarını tez zamanda uzasın inşallah..:1::1::1:
herkeşler geldi kış moduna girdik anlıyacağın..:23::23:gitsin kilolar..:52::52::52:

ben de bugün son taze fasulyemi kavurdum soğumasını bekliyorum atacam buzluğa..

starda uğur yücelin yeni dizisini izliyecem şimdi de..güzele benziyor..severim uğur yüceli..kaliteli şeyler yapar..bakalım görücezz:31::31::31:

becerıklı hatun faulyeyı haslayıp sıkıp sogan sarımsaklamı kavurup koyuyon cıkarıp sadece ısıtıyo musun?

cok sevındım canım hep bırlıkte motıve olup yıne tarıh yazacaz ınsallah leylakım:kkk::kkk::kkk:yuruyuslerede baslamam lazım en kısa zamanda.banttamı yuruyosun canım?

becerıklı hatun faulyeyı haslayıp sıkıp sogan sarımsaklamı kavurup koyuyon cıkarıp sadece ısıtıyo musun?

bu yıl bizim yılımız olacak:kkk::kkk::kkk:

yok canım zeytin yağıyla soğanla kavurdum soğuyunca poşetleyip koyacam canım.:34:.pişirirken üstüne direk domatesi koyuyorum kısık ateşte pişiriyorum harika:34::34:

:kkk::kkk:
dışarda yürüyorum papişim,bant sıkıyo artık beni:1:

Selam kızlar tüm gün dışardaydık çok yoruldum sabah klasik kahvaltı öğlen 1 kase mercimek çorbası patlıcan tepsi kebabı yogurt salata akşam 1 lahmacun ayran şimdide çay keyfi evim gibisi yok

:7::7::7::7::ssz:

slm kizlar sizi surekli okuyorum fakat yazamiyordum artik bende yazicam:))
yuruyus bandi aldim bir ay oldu duzenli yuruyorum ama diyet yapmiyodum yarin karataya baslamayi dusunuyorum kismetse..desteklerinizi bekliyorum...

slm kizlar sizi surekli okuyorum fakat yazamiyordum artik bende yazicam:))
yuruyus bandi aldim bir ay oldu duzenli yuruyorum ama diyet yapmiyodum yarin karataya baslamayi dusunuyorum kismetse..desteklerinizi bekliyorum...

hoşgeldin canım aramıza ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim

kızlar iyi akşamlar:16:

öğlen 1.5 saat yürüdüm,iş çıkışı pazara gittim,1 saat de orda dolandım,ayaklarım sızlıyor şimdi:37::37:
eşim deniz levreği bulmuş 1 tane ızgara yedim,yanında 1 tabak salata:56::56:ama 19.30 u buldu bitmesi:50:saat 15.30 gibi de bi arkadaşın doğum günü vardı,filtre kahve içtim:7:ıspanak aldım pazardan özlemişim:32:

ıspanağı suya koymuştum gidip yıkayayım yarın işten gelince pişiririm az bulgurla..
kızlar internetten hazır yoğurtlarla ilgili yazılar okudum tiksindim yaa:19:hatta işlenmiş gıdalara neler neler katıyolarmış,bazılarını yeni öğrendim,dehşet bişi:20:hiç vicdan kalmamış insanlarda,üç kuruş fazla kazanmak için milleti zehirliyolar insafsızlar:22:doğal beslenmek bizi kurtarır ancak hastalıklardan,yani karatay....Allah hocamıza uzun ömürler versin:16::16:

kaçtım ben kızlar,evde iş dolu:37::37:

ıspanağı suya koymuştum gidip yıkayayım yarın işten gelince pişiririm az bulgurla..
kızlar internetten hazır yoğurtlarla ilgili yazılar okudum tiksindim yaa:19:hatta işlenmiş gıdalara neler neler katıyolarmış,bazılarını yeni öğrendim,dehşet bişi:20:hiç vicdan kalmamış insanlarda,üç kuruş fazla kazanmak için milleti zehirliyolar insafsızlar:22:doğal beslenmek bizi kurtarır ancak hastalıklardan,yani karatay....Allah hocamıza uzun ömürler versin:16::16:

kaçtım ben kızlar,evde iş dolu:37::37:

kolay gelsin canım şimdiye kadar neler yedik hiç dikkat etmedin canan hoca sayesinde neyin ne oldugunu anladık daha sağlıklı beslenir olduk

canım 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listeye girebiliyorsun..haftaya listede olursun..:34:profiline baktım bu hafta başlamışsın..:34:tabii yarınki kilonu not almayı unutma haftaya gerekecek..hesaplamalar ve bildirim şekli ilk sayfa ilk mesajda ayrıntılı olarak var..inceleyebilirsin ..hem listeden adının yanında liste yapma tarihine de bakarsın canım..:34::34:ekledim senide..:34::34:

canım aslında 6 eylülde başladım bu hafta profilimdeki çizelgeyi güncelledim cumadan cumaya tartılıyorum inşallah yarında güzel sonuçlar görürüm :21::21::21::21:

Back
X