Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar bu rada havalar ii gidyor çok şükür ama çocuklar hasta olduğu için yürüyüş yapamıyorum :( şu bayramıda bi atlatalım her şey çok güzel olsun inş.

evet sevgili kilodaşlarım:KK70::KK70::KK70: bu cuma vede gelecek cumadan da yırttık sağolasın başkanıııııım:KK45::KK45::KK45:

ben tatili başlattım bileeee:cool: HERKESE EN GÜZELİNDEN BAYRAMLAR KIZLAR... BAYRAMINIZ BAYRAM OLSUN ALLAH KURBANLARIMIZI MAKBUL ETSİN İNŞALLAH.

kurbanlarınızın yanında durmayı unutmayın ki sizi sıratta kolay tanısın ve hooop geçiriversin :KK48::KK68:

Selam kızlar :KK25:
Kaçamaklara rağmen karataya devam :KK48::KK48:
Sabah 7.00
1 tane muz (yumurta haşlamaya vaktim yoktu :confused:)
Peynir
Zeytin
Salatalık
Ceviz

Öğle 13.30
İki tabak sebze yemeği
Salatalık
Ayran
1 elma

Akşam yolda olucam molada bulurum karataya uygun yicek bi şeyler sanırım :KK45:

anlamaz tabee.zayıf tombişin halinden.:KK62::KK62:
aynen filizim herkeşler bayrama hazırlanır :KK17:Aleyküm selam canımcım:KK68:
bayram sonu tam gaz devamEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKartık bahane falan yok okaaaa:KK62::KK62:
eyvallah:KK52:canım tam gaz geri dönücez En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
evet sevgili kilodaşlarım:KK70::KK70::KK70: bu cuma vede gelecek cumadan da yırttık sağolasın başkanıııııım:KK45::KK45::KK45:

ben tatili başlattım bileeee:cool: HERKESE EN GÜZELİNDEN BAYRAMLAR KIZLAR... BAYRAMINIZ BAYRAM OLSUN ALLAH KURBANLARIMIZI MAKBUL ETSİN İNŞALLAH.

kurbanlarınızın yanında durmayı unutmayın ki sizi sıratta kolay tanısın ve hooop geçiriversin :KK48::KK68:
amin canımmm yırttık dimi cakmel susssssss muhtar duymasınnnnn falaka gelir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sabah 7.00
Peynir
Zeytin
Salatalık
Ceviz

Öğle 13.30
İki tabak sebze yemeği
Salatalık
Ayran
1 elma

hayırlı yolculuk baharcım kaçamakta olsa ısrarcı olmak lazım kendimizi koyarsak olmaz eski kilolara geri döneriz mazallah:KK39:

selam hatunlar
kahvaltım=5 ad. hurma+1 kase yoğurt
öğlen 1buçuk lahmacun+1 büyük ayran
akşam pizza yapıcam az yemeye çalışıcam:KK17:

hayırlı yolculuk baharcım kaçamakta olsa ısrarcı olmak lazım kendimizi koyarsak olmaz eski kilolara geri döneriz mazallah:KK39:

Teşekkürler canım.. Haklısın valla ipin ucu kaçınca anında geri geliyo kilolar :KK17: O kiloları verene kadar ne çektik di mi ama :confused::confused:

günaydın kızlar bu rada havalar ii gidyor çok şükür ama çocuklar hasta olduğu için yürüyüş yapamıyorum :KK43: şu bayramıda bi atlatalım her şey çok güzel olsun inş.
ah kıyamam canım..onlar iyi olsun da sen nasılsa yürürsün:cry:

:KK53::KK53::KK53:heee yırttık hepimizzz:KK70::KK70::KK70:
asıl bayram sonu noolcak merakla bekliyorumm:cool::cool::cool:
amiin inşallah:KK68::KK68:

Sabah 7.00
Peynir
Zeytin
Salatalık
Ceviz

Öğle 13.30
İki tabak sebze yemeği
Salatalık
Ayran
1 elma

sana da iyi yolculuklar canım:KK68:
eyvallah:KK52:canım tam gaz geri dönücez En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

amin canımmm yırttık dimi cakmel susssssss muhtar duymasınnnnn falaka gelir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK19::KK5::KK5::KK5:

heeee yırttınız yırttınızzz:KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

Slm kizlar..cokk yorgunum yeni oturdum..az dinleneyim et suyuna tarhana corbasi yapicam ins..bir yigumin utu bitti..biraz katlanacak birazda serilecek camasirim var..onlari aksama biraktim..yarina is birakmadim sadece sekerpare ve etimek tatlisi yapmayi dusunuyorum kismetse. . Bugun camlarimida sildim ..dunde biraz sarma puaca kurabiye yapip buzluga attim..oyy bu hafta baya yoruldum oructa iyi geldi..kilomda inis var..
gecen hafta 83,1 dim bugun 81,3 ..oruc beni zayiflatiyo..senenin tamamini orucmu gecirsek ne:KK47:
neyse iftar menumude yazayim gelmiskene..
firinda brokoli
tarhana corba
firin karisik kizartma yogurtlu
yesillik..:kk77:

Slm kizlar..cokk yorgunum yeni oturdum..az dinleneyim et suyuna tarhana corbasi yapicam ins..bir yigumin utu bitti..biraz katlanacak birazda serilecek camasirim var..onlari aksama biraktim..yarina is birakmadim sadece sekerpare ve etimek tatlisi yapmayi dusunuyorum kismetse. . Bugun camlarimida sildim ..dunde biraz sarma puaca kurabiye yapip buzluga attim..oyy bu hafta baya yoruldum oructa iyi geldi..kilomda inis var..
gecen hafta 83,1 dim bugun 81,3 ..oruc beni zayiflatiyo..senenin tamamini orucmu gecirsek ne:KK47:
neyse iftar menumude yazayim gelmiskene..
firinda brokoli
tarhana corba
firin karisik kizartma yogurtlu
yesillik..:kk77:
ne çok iş yapmışsın kıs :nazar:oruç sana yarıyo demekki afiyet olsun allah kabul etsin:KK36:

Selam millet :KK75:

Olumlu sonuçları görmeye başladım karataya devam :KK49::KK49:

Kahvaltı 12.00de
Peynir
Zeytin
Domates
1 tane muz
1 tane mandalina
2 tane kurabiye :oops::oops: Ama napıyım annem benim için yapmış :KK23::KK23:

Hepinize şimdiden iyi bayramlar kızlaarr :KK68::KK68:

Slm kizlar..hayirli cumalar. .
bugun arefe iyi degerlendirmeye calisalim..bugun kizlar pizza istiyo yapicikk baska care yok:)

Selam millet :KK75:

Olumlu sonuçları görmeye başladım karataya devam :KK49::KK49:

Kahvaltı 12.00de
Peynir
Zeytin
Domates
1 tane muz
1 tane mandalina
2 tane kurabiye :oops::oops: Ama napıyım annem benim için yapmış :KK23::KK23:

Hepinize şimdiden iyi bayramlar kızlaarr :KK68::KK68:
afiyet olsun hadi bakalım canım işe yaramış bak:KK49:anneler reddedilmez canım olcak okada
Slm kizlar..hayirli cumalar. .
bugun arefe iyi degerlendirmeye calisalim..bugun kizlar pizza istiyo yapicikk baska care yok:)
ayyy bende dün yaptıydım tabi yedimde :-)malesef yeniliyo mis gibi koktu

Iyi bayramlar...
gurbet elde bayram:KK43:
ah canım kıyamam bizler varız burada allaha şükür sağlığın yerinde bunada şükür canım öpüyorum:KK15:
selam kızlar bayramınız mübarek olsun.sersumum arada gırıp ne var ne yok dıye bakıyodum ama bayramdan sonra butun benlıgımle burdayım ınsaallah:)))
hoşgeldin papadiya bekliyoruz canım bizde azaldık gel tabi iyi olur :KK68:

kızlar bayram yorucu iş bayramı nede olsa bizde allah kabul ederse kurbanımızı kestik yoruldum baya kavurmamızıda yaptık yarında annemler evli kardeşim ,abim yeğenler hep birlikte pikniğe gidicez işte böle kızlar bugün sütte aldım yoğurt yaptım salıcakla kalın kızlar:KK36:

Slm kizlar..dun biraz bayram gezmesi yaptik cok feci sistim..etler tatlilar pastalar..oyy oyy bir gunde durum vahim..kahvaltimi ettim..off tatliya dayanamiyorum..malesef iyi yiyorum..karatay yine gitti:(artik zamanim iyice azaldi..bu haftada valiz hazirlamakla gecer..simdilik sadece aksam yemeyi birakicam izin sonrasi tam baslayip bitiricem bu isi ..soz veriyorum inss.. hem kisin diyet yapmak cok zevkli bence..

slm kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun nasılsınız bakalım

bu aralar hiç keyfim yok midem berbat :mad::mad::mad:napcam bilmiyorum nerdeyse hiç bişi yiyemiyorum yaa

herkezin bayramını kutluyorum nice bayramlara kızlar:KK36::KK36::KK36:
:KK68::KK68::KK68::KK68:
Iyi bayramlar...
gurbet elde bayram:KK43:
ah canım çok iyi anlıyorum seni:cry:..annem ne derdi biliyor musun belki az da olsa sana teselli olur..dağ ardında olun ama iyi olduğunuzu bileyim bu bana yeter derdi..Allah böyle kavuşmalı ayrılık versin geçer biter inşallah:KK68::KK68::KK68:
selam kızlar bayramınız mübarek olsun.sersumum arada gırıp ne var ne yok dıye bakıyodum ama bayramdan sonra butun benlıgımle burdayım ınsaallah:)))
hadi bakalım görcez bakalım:KK53::KK53::KK53::KK53:
kızlar bayram yorucu iş bayramı nede olsa bizde allah kabul ederse kurbanımızı kestik yoruldum baya kavurmamızıda yaptık yarında annemler evli kardeşim ,abim yeğenler hep birlikte pikniğe gidicez işte böle kızlar bugün sütte aldım yoğurt yaptım salıcakla kalın kızlar:KK36:
ohhh missss:KK36::KK36:
slm kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun nasılsınız bakalım

bu aralar hiç keyfim yok midem berbat :mad::mad::mad:napcam bilmiyorum nerdeyse hiç bişi yiyemiyorum yaa
kıyamam düzelecek canım sabret..bak kaneel bebişini aldı sağlıkla kucağına darısı başınıza inşallah:KK36::KK36::KK36:

Back
X