Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyvallahanlamaz tabee.zayıf tombişin halinden.
aynen filizim herkeşler bayrama hazırlanırAleyküm selam canımcım
bayram sonu tam gaz devamartık bahane falan yok okaaaa
![]()
amin canımmm yırttık dimi cakmel susssssss muhtar duymasınnnnn falaka gelirevet sevgili kilodaşlarımbu cuma vede gelecek cumadan da yırttık sağolasın başkanıııııım
ben tatili başlattım bileeeeHERKESE EN GÜZELİNDEN BAYRAMLAR KIZLAR... BAYRAMINIZ BAYRAM OLSUN ALLAH KURBANLARIMIZI MAKBUL ETSİN İNŞALLAH.
kurbanlarınızın yanında durmayı unutmayın ki sizi sıratta kolay tanısın ve hooop geçiriversin![]()
hayırlı yolculuk baharcım kaçamakta olsa ısrarcı olmak lazım kendimizi koyarsak olmaz eski kilolara geri döneriz mazallahSelam kızlar
Kaçamaklara rağmen karataya devam
Sabah 7.00
1 tane muz (yumurta haşlamaya vaktim yoktu)
Peynir
Zeytin
Salatalık
Ceviz
Öğle 13.30
İki tabak sebze yemeği
Salatalık
Ayran
1 elma
Akşam yolda olucam molada bulurum karataya uygun yicek bi şeyler sanırım![]()
hayırlı yolculuk baharcım kaçamakta olsa ısrarcı olmak lazım kendimizi koyarsak olmaz eski kilolara geri döneriz mazallah![]()
ah kıyamam canım..onlar iyi olsun da sen nasılsa yürürsüngünaydın kızlar bu rada havalar ii gidyor çok şükür ama çocuklar hasta olduğu için yürüyüş yapamıyorumşu bayramıda bi atlatalım her şey çok güzel olsun inş.
evet sevgili kilodaşlarımbu cuma vede gelecek cumadan da yırttık sağolasın başkanıııııım
ben tatili başlattım bileeeeHERKESE EN GÜZELİNDEN BAYRAMLAR KIZLAR... BAYRAMINIZ BAYRAM OLSUN ALLAH KURBANLARIMIZI MAKBUL ETSİN İNŞALLAH.
kurbanlarınızın yanında durmayı unutmayın ki sizi sıratta kolay tanısın ve hooop geçiriversin![]()
sana da iyi yolculuklar canımSelam kızlar
Kaçamaklara rağmen karataya devam
Sabah 7.00
1 tane muz (yumurta haşlamaya vaktim yoktu)
Peynir
Zeytin
Salatalık
Ceviz
Öğle 13.30
İki tabak sebze yemeği
Salatalık
Ayran
1 elma
Akşam yolda olucam molada bulurum karataya uygun yicek bi şeyler sanırım![]()
eyvallahcanım tam gaz geri dönücez
amin canımmm yırttık dimi cakmel susssssss muhtar duymasınnnnn falaka gelir![]()
ne çok iş yapmışsın kısSlm kizlar..cokk yorgunum yeni oturdum..az dinleneyim et suyuna tarhana corbasi yapicam ins..bir yigumin utu bitti..biraz katlanacak birazda serilecek camasirim var..onlari aksama biraktim..yarina is birakmadim sadece sekerpare ve etimek tatlisi yapmayi dusunuyorum kismetse. . Bugun camlarimida sildim ..dunde biraz sarma puaca kurabiye yapip buzluga attim..oyy bu hafta baya yoruldum oructa iyi geldi..kilomda inis var..
gecen hafta 83,1 dim bugun 81,3 ..oruc beni zayiflatiyo..senenin tamamini orucmu gecirsek ne
neyse iftar menumude yazayim gelmiskene..
firinda brokoli
tarhana corba
firin karisik kizartma yogurtlu
yesillik..![]()
afiyet olsun hadi bakalım canım işe yaramış bakSelam millet
Olumlu sonuçları görmeye başladım karataya devam
Kahvaltı 12.00de
Peynir
Zeytin
Domates
1 tane muz
1 tane mandalina
2 tane kurabiyeAma napıyım annem benim için yapmış
Hepinize şimdiden iyi bayramlar kızlaarr![]()
ayyy bende dün yaptıydım tabi yedimdeSlm kizlar..hayirli cumalar. .
bugun arefe iyi degerlendirmeye calisalim..bugun kizlar pizza istiyo yapicikk baska care yok:)
ah canım kıyamam bizler varız burada allaha şükür sağlığın yerinde bunada şükür canım öpüyorumIyi bayramlar...
gurbet elde bayram![]()
hoşgeldin papadiya bekliyoruz canım bizde azaldık gel tabi iyi olurselam kızlar bayramınız mübarek olsun.sersumum arada gırıp ne var ne yok dıye bakıyodum ama bayramdan sonra butun benlıgımle burdayım ınsaallah:)))
herkezin bayramını kutluyorum nice bayramlara kızlar![]()
ah canım çok iyi anlıyorum seniIyi bayramlar...
gurbet elde bayram![]()
hadi bakalım görcez bakalımselam kızlar bayramınız mübarek olsun.sersumum arada gırıp ne var ne yok dıye bakıyodum ama bayramdan sonra butun benlıgımle burdayım ınsaallah:)))
ohhh misssskızlar bayram yorucu iş bayramı nede olsa bizde allah kabul ederse kurbanımızı kestik yoruldum baya kavurmamızıda yaptık yarında annemler evli kardeşim ,abim yeğenler hep birlikte pikniğe gidicez işte böle kızlar bugün sütte aldım yoğurt yaptım salıcakla kalın kızlar![]()
kıyamam düzelecek canım sabret..bak kaneel bebişini aldı sağlıkla kucağına darısı başınıza inşallahslm kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun nasılsınız bakalım
bu aralar hiç keyfim yok midem berbatnapcam bilmiyorum nerdeyse hiç bişi yiyemiyorum yaa