Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selammmm...:KK25::KK25:

kızımı arkadaşına bıraktık kalan kitabını aldık geldik..yine en az 2 saat yürüdüm heee:KK54::KK54::KK54:

kahvaltı
:KK22::KK22::KK22:
1 simit:cool:
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata
çayyy:KK50::KK50:

arada 1 portakal

akşam
1 bardak kepekli makarna(peynirli)
4 çiğ köfte

grip oldum kısslarrr dökülüyorum..ıhlamur ve C vitaminine devam:KK51::KK51::KK51:

selam kızlar nasılsınız bakalım:KK54:ben ara ara okuyorum ama çoğu zaman yazmaya üşeniyorum:KK14:bu aralar herşeye üşeniyorum zaten:KK45::KK45:şiştikçe şiştim hareket alanım azaldı:KK70::KK70:
bu arada papişim gelmiş hoşgelmiş,eskisi gibi toplanıyo muyuz ne:KK59::KK59:
beni sorarsanız gün sayıyorum,sezeryan olucam o yüzden az kaldı günüm.ilk olarak 24 ekim olarak konuştuk dr la ama pazartesi tekrar kontrol var,tarih değişebilir.inşallah birkaç gün daha erkene alır,çünkü yürümek bile işkence benim için bacak ağrım o kadar fazla:cry::cry:
az kaldı kürkçü dükkanına da dönmeme:rolleyes::rolleyes:kendimi biraz toparlayayım,soluğu burda alıcam allahın izniyle.dün gece rüyamda görmüşüm sizi:sersumum,papişim,filizim ve ben,yarı karanlık bi odada yuvarlak bi masaya oturmuş birbirimizi gaz getiriyoduk.sanırsınız dünyayı kurtarıyoruz:KK70::KK70::KK70:diyoruz ki en önce zayıflayana en pahalı markadan bir sürü kıyafet alıcaz:KK70::KK70::KK70:ama ne kaaa ciddiyiz anlatamam:-):-):-)

kızımı arkadaşına bıraktık kalan kitabını aldık geldik..yine en az 2 saat yürüdüm heee:KK54::KK54::KK54:

kahvaltı
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata

arada 1 portakal

akşam
4 çiğ köfte

grip oldum kısslarrr dökülüyorum..ıhlamur ve C vitaminine devam:KK51::KK51::KK51:

canımmm afiyet olsun,çok çok da geçmiş olsun datlım aman dikkat:KK60::KK74:

selam kızlar nasılsınız bakalım:KK54:ben ara ara okuyorum ama çoğu zaman yazmaya üşeniyorum:KK14:bu aralar herşeye üşeniyorum zaten:KK45::KK45:şiştikçe şiştim hareket alanım azaldı:KK70::KK70:
beni sorarsanız gün sayıyorum,sezeryan olucam o yüzden az kaldı günüm.ilk olarak 24 ekim olarak konuştuk dr la ama pazartesi tekrar kontrol var,tarih değişebilir.inşallah birkaç gün daha erkene alır,çünkü yürümek bile işkence benim için bacak ağrım o kadar fazla:cry::cry:
az kaldı kürkçü dükkanına da dönmeme:rolleyes::rolleyes:kendimi biraz toparlayayım,soluğu burda alıcam allahın izniyle.dün gece rüyamda görmüşüm sizi:sersumum,papişim,filizim ve ben,yarı karanlık bi odada yuvarlak bi masaya oturmuş birbirimizi gaz getiriyoduk.sanırsınız dünyayı kurtarıyoruz:KK70::KK70::KK70:diyoruz ki en önce zayıflayana en pahalı markadan bir sürü kıyafet alıcaz:KK70::KK70::KK70:ama ne kaaa ciddiyiz anlatamam:-):-):-)
ah kıyamam sanaaa..:KK60::KK60:az kaldı kujuuummmm...kavuşucan inşallah bebişine sağlıklaaa..:KK68:
iyileşince de hooop burdasın şekerimm:KK19::KK19::KK19::KK19:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayyy ilahi çok güldüm....:KK70::KK70::KK70:konsey toplantısı şok önemli şokkkk:KK53::KK53::KK53::KK53:
Hayırdır inşallah bebeeemmmm:KK45::KK45::KK45::KK45:

canımmm afiyet olsun,çok çok da geçmiş olsun datlım aman dikkat:KK60::KK74:

sağol bebeemmm..:KK60:.C vitamini ve ıhlamur yüklemesi yapıyommm:KK50::KK50:

Slm kizlar...
bugun yine cok yogundum. .valizin birini dahahallettim..sade utum kaldi artik kendimize ait esyalar yerlesecek..cikan camasirida yikayip kurutuyorum hemen..
Bugun yine 40 dk bisiklet ..
kizlarida disari cikarttim biraz yarim saat kadar yurudum ..arkadasi gordum bahcesinden biber pirasa marul verdi sagolsun bir kavonozda tursu ..yarinki yemegin adi belli oldu..
sabah kahvaltim iyiydi..
aksam et haslama bulgur pilavi ve yogurt yedim..
kizlar ben hala regl olmadim..:KK45: izin stresimi nedir..sanci var kendi yok...uff olsamda rahatlasam sisim baya bi..iste sporla duzeltmeye calisiyorum durumu...
he bu arada yoguttta mayaladim gidene kadar yeter az yaptim bu defa 1,5 kilo sutten..

mas. Eskiler toplaniyor..sarhos vardi birde senin kayinco vardi adi aklima gelmedi uzun zamandir yoklar onlarda...

kahvaltı
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata

arada 1 portakal

akşam
4 çiğ köfte

kıs sersum sözleşmiş gibi bende kepekli makarna yedim :KK48:ah kuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini al tabi iyi gelir portakalı nerden buldun kıs bugün pazarım vardı hiç raslamadım belkim markette vardır kendine iyi bak balım:KK60:
hayırlar olsun canım yaaaa inşallah çıtır oluruz olmasak bile yanından geçelim ama çok güldüm yaaaa bu ne ciddiyet hakkaten:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bebeğine kavuşmana az kalmış canım çektilerin bebeğini kucağına alınca sona erecek hatırlamıcaksın bile inan hayal gibi kalıyo sağlıkla kucağına al canım :KK68:
bize nedemeli sen hamilesinde aldın kilocuk ya biz bayramıydı seyranıydı derken şiştik merak etme bıraktığın yerde bulcan bizi bu gidişle kıs:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gecmis olsun sersumcum sanada bendenmi bulasti neeo_O
sağol canımmm:KK68::KK68:he kıss yüzüme yüzüme hapşurma didiydim sanaa..:KK70::KK70::KK70:
kıs sersum sözleşmiş gibi bende kepekli makarna yedim :KK48:ah kuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini al tabi iyi gelir portakalı nerden buldun kıs bugün pazarım vardı hiç raslamadım belkim markette vardır kendine iyi bak balım:KK60:

hayırlar olsun canım yaaaa inşallah çıtır oluruz olmasak bile yanından geçelim ama çok güldüm yaaaa bu ne ciddiyet hakkaten:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bebeğine kavuşmana az kalmış canım çektilerin bebeğini kucağına alınca sona erecek hatırlamıcaksın bile inan hayal gibi kalıyo sağlıkla kucağına al canım :KK68:
bize nedemeli sen hamilesinde aldın kilocuk ya biz bayramıydı seyranıydı derken şiştik merak etme bıraktığın yerde bulcan bizi bu gidişle kıs:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
sağolasın datlımmm:KK19::KK19:afiyet olsun balımm...

marketten aldım yeni çıkmış..hasta olunca hiç gözümden kaçmaz..C vitamini candır..:rolleyes::rolleyes:

:KK70::KK70:valla onlar doğurup geliyo biz hala aynıyızz...:KK70::KK70::KK70:bari sadece aşkımla-makbuş doğurana kadar zayıflayalım...:KK70::KK70::KK70:

selam datlummm.sersumu olıne bı yakalayamadımkı senı saorayım hep aklımdasın valla cok az kalmıs bebıs gelıyomus saglıkla al kucagına canım yaaa.daha dun gıbı her ay yasadıgımız uzulmeler ve tesellıler bak olduda doguyo bıle veren rabbıme sonsuz hamd olsun.bebısımız dogsun bol bol annesutunu ıcsın sen nasılsa verırsın kg ları leylakımEn Büyük KK

selam kısslar..gripim accuk hafifledi gibi...:KK51:aman siz de dikat edin salgın var...:KK17:

kahvaltım
1 simit
2 dilim kepek ekmek(evet biraz abarttım:KK23:)
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata
çayyy ve ıhlamur

evi eşimle beraber süpürdük sildik..az da olsa temizlendik şükür..:KK59::KK59:
az sonra da kızımı almaya gideceğim..halsizim ama mecbur..eşim su arıtmayı takacak o gidemez..poffff:KK14::KK14:

selam kızlar

kahvaltım

peynırlı yumurta
bol zeytın
peynır
2dlm tbe
domates
salatalık
omega3
cay cay

1,5 saat temposuz yuruyus:KK49:

AKŞAM YEMEĞİM...
chilli soslu tavuk
kepek makarna
yoğurt

acısı fazla kaçmış yandık yandık..:KK70::KK70::KK70:neyse metabolizma hızlanır napalım..:KK45::KK45::KK45:

Son düzenleme:
günaydın canlarım..
Malesef bugüne hiç iyi başlamadım..Kardelennn arkadaşımızdan kötü haber geldi..Eşini bayramın 3. günü kaybetmişler..Onun kadar mücadeleci ve fedakar bir eş az bulunur..Sizlere selam söylüyor ve Hakkınızı helal edin diyor..Eşi için de dualarımızı istiyor..Allah mekanını cennet etsin ,ona ve yavrularına sabır versin inşallah..

inna lillahi ve inna ileyhi raciun kardelen arkadaşımıza ALLAHIM sabır ve dayanma gücü ihsan eylesin inşallah,dilerim eşi rabbimizin misafiri olur ededi yurdunda.

insan bu haberleri duyunca ne diyeti yaa diyor; ama müslüman şişman olur mu hiç sorusuda akla gelmiyor değil
!!!

efendimiz a.s demiyor mu bari midenizin 3 te 1 'ini doldurun diye...
bari kelimesine dikkat...

Back
X