- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
canım benim hoşgeldi n sefa geldin...Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsinMerhaba kızlar (dün yazdim ama belki cikmadi bende kopy paste yaptim )
Ben geldim
Kızım kucağımda .. Hamilelik bitti ..
Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah ..
Doğum normal oldu .. Nasıl oldu ??
Bel iğnesi ayarlamıştık ama olmadı .. kizimiz biraz erken geldi .. iyi ki de geldi
29 Eylül de gece saat 5.00 de ilk önce biraz su kaybettim ama cok fazla degil .. Sonra sancılarım uykum da başladı sonra git gide arttı 5 dak 1 , 7 dak 1 , 4 dak 1 olmak üzere düzensiz olarak devam etti .. Sonra dediki annem sıcak duş iyi gelir bi duş al duşa girdirdikten sonra sancılar 2 dak 1 , dak 1 olmak üzere sıklaştı .. Kocişime dedim ki ebeyi ara dayanamıyorum neyse kocis aramış 5 dak icinde bizdeydi .. Neyse kontrolüm yapıldı 5 cm açılmış .. Hemen dedi hastaneye .. O an biliyordum ki iğne verilmeyecek çünkü iğne Max. 3 cm açılmada yapılabiliyordu neyse bi umut gittik hastaneye .. Sancı sancı arabada da böyle devam etti .. Hastaneye vardık Güzelce karşılandık hemşire anlattı bel iğnesi olamayacağımı ben kabul etmedim tabiki ama elden ne gelir .. Neyse doktorum geldi ve yine kontrol yaptı evden hastaneye kadar yani ortalama on dakika içerisinde açılma 7 cm olmuş dedi yarım saat bekleyelim 10 cm oldugunda dogum başlatınız dediler .. Yarım saat dolmadan açılma 10 cm oldu ve maşallah deyin kızlar 26 dakikada kızımız göbeğimin üstündeydi göbek bağını Kocişim kesti .. Kizim 3.210 kg , 50 cm olarak dünyaya geldi .. Kızımızın ismini eski bir isim olan Hz ibrahimin esinin ismi olan Sara ismini verdik .. Hollanda da Türkiye de de bilinen bir isim olduğu icin neyse .. Çok hızlı bir sekilde dogum yaptım .. Ağrılarım çok oldu ama her annenin dediği gibi herseyi onun teninin sıcaklığını hissettiğim anda unuttum. Unutuluyor. Dogumdan 2 saat sonra taburcu olduk .. Sag salim evimize geldik ..kızçem bugun 15 günlük .. Hersey yolunda .. Şişliklerim hala var .. Zaman ile gidecek inşallah .. Kızıma anne sütü veriyorum .. Dikişlerim 2 tane .. Itmeye bağlı olarak neyse 1 hafta icinde eridi ama yorgunluk devam ediyor ..
Saracık sağlıklı , normal doguma bağlı olarak ağzında ( dilinde ) Pamukçuklar var ama Göğüs ucu icin krem aldım ins iyi olacak .. Ve sizleri cok ozledim![]()

ne mutlu sana ve eşine..

başladın mı şimdi bakemmm aliimm mi listeye seni kıss..

ahhh ahhhh ekmağanan yense nekaa güzel oluurrrrrselam kızlar yemeğimi az önce yedim şimdi meyvemi yiyorum hemde sizi okiyiciğim bakalım nolmuş, ben bugün yürüdüm gelince de yarı mekiik çektimii gidiyrom
inş. cozutmam
menümüde yazayım bari uzun zamandır yazmıyorum
sabah
salçalı omlet( sersum seni göre göreah bunu ekmağanan yiyecen ama sustum
)
ceviz badem karışımı
beyaz peynir ve eski kaşar
tatlı niyetine dut kurusu
çay tabisi
2. öğünüm
patates köfte yemeği(patates yemesem ii ama salata yok ve ben 4 köfteyle doymuyorum onun için)
yoğurt
portakal
canım acayip tatlı istiyor bi geçiştirsem süper olcak
1 saat yürüyüş 40 tane mekikbenden böyle kızlar kasımın 4 üne türkiye gitcem inş. o zmana kadar ne versem kar diycem de bi de alıp gelmesi yok mu offff hep aynı kısır döngü ne yapalım, derdimiz bu ve de Allah yardımcımız ola
![]()

tatile kadar ver sonra geri all ahhh ahhhhh

aay ne güzel cicim ilki sezeryan sonrası normal..burada her doktor kabul etmiyormuş bunu zaten en az arasında 10 yıl olmalı diyolar bide ama senin çocukların arasında o kadar da yok ne güzel kabul etmiş doktorun...a
çok şükür sonunda ismiyle yaşasın kızçen ve Rabbim sizlere bağışalsın inş. çok güzel duygular bunlar ve maaşallah çok güzel bi doğum yapmışsın tam sana göre olmuş herşeyin doğalın tercih ettiğin için. benimde 2. doğumum aynı böyle oldu ve ilki sezeryandı ama gerçekten normal doğum gibisi yok, geçmiş olsun tekrar