Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canlar selam kaneelim...:KK54::KK54:

hafta sonu kaçamaklıydı..yarın ve salı oruç tutmayı umuyorrum..bakalım inşallah...midem müsade ederse:KK51:

yarından tezi yok daha disiplinli olucam...En Büyük KKEn Büyük KK

bugünü sormayın.eve taşındığımızdan beri 2-3 kere mutfak lavabosundan geri tepme olmuştu 1 kere tesisatçı geldi çok güçlü açıcı döktü geçen hafta tamam oldu dediydi ama bugün çamaşır yıkadım vee bir rüzgar sesiyle mutfak geri tepti ve heryer köpürdü su oldu..yeni tesisatçı geldi demirli bi aletle gidere motorla açılması için bişeyler yaptılar..off offf..2-3 saat temizlik heryer çamaşır sularıyla 2-3 kere silindi eşimle sağolsun makineler çekildi..pöff işş işşş..nefret ediyorum böyle şeylerden..hatırlarsanız hakkaride de tatil dönüşü böyle bir sürprizle karşılaşmıştım..nedir benim bu talihsizliğim...:mad::mad:
anlıyacağınız kötü bir gündü..yarında işbaşı..umarım hafta çarçabuk geçer..benden haberler böyle sizler iyisinizdir umarım..
gerçi dün güzeldi eşimle kızılaya gittik kuğulu parkta oturduk dinlendik..ee bu günde böyle oldu napalım..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..talihimm:KK47::KK47::KK47:

sabah
:kk77::kk77::kk77:
2 kepekli ekmekten tost

öğlen
4/3 lahmacun(1 değil yani dikkatinizi çekerim..:-):-))
ayran
:kk77::kk77:

akşam
fırında patlıcanlı köfte
2 kaşık pilav
yoğurt

arada 1 kadeh kup yedim:KK17::KK22:
1 avuç da çekirdek

yarın daha iyi olacak umarımm..:KK51:

Selam canım
Olur canım boyle seyler üzme kendini .. Insallah bir daha boyle bişey ile karşılaşmazsınız cok sınır bi durum ..
Insallah orucunu tutmana miden izin verir canım ..
Ben malum tutamıyorum yoksa tutmamam gereken bir Ramazan orucu var hamilelikte tutamadım çünkü ..
Bu arada resimlerinizi gördüm .. Medeniyet Bambaşka birsey ..
Bol bol gezin dicem ama ayazlar baslar yakında Ankara'da brrrrrr buz buz .. Aynı buralar gibi ..

hafta sonu kaçamaklıydı..yarın ve salı oruç tutmayı umuyorrum..bakalım inşallah...midem müsade ederse:KK51:

bugünü sormayın.eve taşındığımızdan beri 2-3 kere mutfak lavabosundan geri tepme olmuştu 1 kere tesisatçı geldi çok güçlü açıcı döktü geçen hafta tamam oldu dediydi ama bugün çamaşır yıkadım vee bir rüzgar sesiyle mutfak geri tepti ve heryer köpürdü su oldu..yeni tesisatçı geldi demirli bi aletle gidere motorla açılması için bişeyler yaptılar..off offf..2-3 saat temizlik heryer çamaşır sularıyla 2-3 kere silindi eşimle sağolsun makineler çekildi..pöff işş işşş..nefret ediyorum böyle şeylerden..hatırlarsanız hakkaride de tatil dönüşü böyle bir sürprizle karşılaşmıştım..nedir benim bu talihsizliğim...:mad::mad:
anlıyacağınız kötü bir gündü..yarında işbaşı..umarım hafta çarçabuk geçer..benden haberler böyle sizler iyisinizdir umarım..
gerçi dün güzeldi eşimle kızılaya gittik kuğulu parkta oturduk dinlendik..ee bu günde böyle oldu napalım..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..talihimm:KK47::KK47::KK47:

Selam canım
Olur canım boyle seyler üzme kendini .. Insallah bir daha boyle bişey ile karşılaşmazsınız cok sınır bi durum ..
Insallah orucunu tutmana miden izin verir canım ..
Ben malum tutamıyorum yoksa tutmamam gereken bir Ramazan orucu var hamilelikte tutamadım çünkü ..
Bu arada resimlerinizi gördüm .. Medeniyet Bambaşka birsey ..
Bol bol gezin dicem ama ayazlar baslar yakında Ankara'da brrrrrr buz buz .. Aynı buralar gibi ..
aynen canım oldu artık napalım ..bidaa olmaz inşallah..:KK17:
kısa günler de bari tutayım dedim inşallah bakalım..:KK51:
sağol canım tabii ki gezmek güzel:rolleyes:..soğuklar başladı bilee:eek::eek:

Burada da başladı başlayacak soğuklar .. Bu gün ılık Havaların son günüymüştü :) biz de değerlendirdik bebis ile .. Yarından itibaren başlıyor randevular .. Kontroller .. Yoğun bir hafta bizi bekliyor bu soğuklarda brrrrrrr brrrr :)
aynen canım oldu artık napalım ..bidaa olmaz inşallah..:KK17:
kısa günler de bari tutayım dedim inşallah bakalım..:KK51:
sağol canım tabii ki gezmek güzel:rolleyes:..soğuklar başladı bilee:eek::eek:

Slm canlar..
sersumcum gecmis olsun off ne sinir bozucu bi durumdur o oyle..allah kolaylik versin canim..
kaneelcim cok sanslisin emzirirken istahinin olmamasi yonunde..ben 3 cocugumdada emzirme doneminde cok kilo almistim..istah patlamasi yasiyordum..kesin cok hizli kilo verirsin sen canim..
bende tum gun evdeydim ancak yerlestim..esimde gececi olunca pek bise yapamiyorum..gunler cokk kisa..bence kilo vermek icin ideal zaman..ben kisi seviyorum ya..
battaniye ustumde tv keyfi sicak cayim..kizlarimi uyuttum ..ohh rabbime sukur..

Burada da başladı başlayacak soğuklar .. Bu gün ılık Havaların son günüymüştü :) biz de değerlendirdik bebis ile .. Yarından itibaren başlıyor randevular .. Kontroller .. Yoğun bir hafta bizi bekliyor bu soğuklarda brrrrrrr brrrr :)
oh iyi yapmışınız değerlendirmeli tabiiii:rolleyes:
kolay gelsin bebeemm..:KK68:
Slm canlar..
sersumcum gecmis olsun off ne sinir bozucu bi durumdur o oyle..allah kolaylik versin canim..
kaneelcim cok sanslisin emzirirken istahinin olmamasi yonunde..ben 3 cocugumdada emzirme doneminde cok kilo almistim..istah patlamasi yasiyordum..kesin cok hizli kilo verirsin sen canim..
bende tum gun evdeydim ancak yerlestim..esimde gececi olunca pek bise yapamiyorum..gunler cokk kisa..bence kilo vermek icin ideal zaman..ben kisi seviyorum ya..
sorma canım çok fenaydı:KK51:.sağol:KK36:
hadi geçmiş olsun seyehat sonu yerleşme bitmiş..:KK68:

ben de kışı evde olsam severdim cicim:KK69::KK48: ahh ahhhh işe gitmek fena koyuyo bana:mad::mad:

Insallah canım .. Bakalım bekleyip göreceğiz .. Esim ve annem olmasa daha da çabuk kilo veririm onlar sürekli duruyo bişeyler ye diye ama can hic istemiyor ki ...
Slm canlar..

Kızlar bende kaçıyorum bizim macın bitmesine de az kaldı .. Optum sizleri
Kendinize dikkat edin
Yarın görüşürüz ins.. :)
Iyi akşamlar ;)

Gunaydin kizlar..
guzel bir hafta olsun hepimize..
kizlarimi okula yolladim..
bu arada asure gununuz mubarek olsun...
bugun iftara davetliyiz..
sahur menum..
15 tane findik
1 muz
1 bardak sut

slm kızlar :KK36:
sersum geçmiş olsun canım başına neler gelmiş çok zordur eminim neyse atlatmışsın
aşure gününz de mübarek olsun canlar bende niyetliyim bugün
sahurda= 2 yumurta+tulum peyniri+zeytin+tb. ekmeği 2 küçük dilim+yeşilçay+1 tane muz
birazdan mutfağa giricem
tavuklu pilav+parça tavuk+salata+yoğurt
yarında tutucam nasipse çarşamba günüde aşure yapmayı düşünüyorum malzemeler alındı aşuremide yiyimde tam başlıcam kızlar ama bu hafta aşureden kilo almassam iyidir yani sonra asılıcam kararlıyım 72 den bi düşemedim yaaa :KK12:

Kötü olmuş sersumum,inşallah bir daha tekrarlamaz...

Bilmiyorum ki canım yaa,iştah sıfır:KK43:sırf süt olsun diye zorla yiyiyorumo_O
olsun tatlım üzülme azar azar da olsa sağlıklı beslenirsen sorun olmaz..:KK68:
slm kızlar :KK36:
sersum geçmiş olsun canım başına neler gelmiş çok zordur eminim neyse atlatmışsın
aşure gününz de mübarek olsun canlar bende niyetliyim bugün
sahurda= 2 yumurta+tulum peyniri+zeytin+tb. ekmeği 2 küçük dilim+yeşilçay+1 tane muz
birazdan mutfağa giricem
tavuklu pilav+parça tavuk+salata+yoğurt
yarında tutucam nasipse çarşamba günüde aşure yapmayı düşünüyorum malzemeler alındı aşuremide yiyimde tam başlıcam kızlar ama bu hafta aşureden kilo almassam iyidir yani sonra asılıcam kararlıyım 72 den bi düşemedim yaaa :KK12:
seninde mübarek olsun canım...:KK68::KK68:
ahhh ahhh aşure günü sonrası toparlarız inşallah:KK48::KK48:
Kötü olmuş sersumum,inşallah bir daha tekrarlamaz...
inşallah:KK51: canım sağol:KK68:
akşam ezanına az kaldı ben mutfağa gireyim :KK39:
hadi Allah kabul etsin canım :KK68::KK68:bende açtım orucumu eşimi bekliyorum..trafiğe takıldı zaarr..:KK51::KK51::KK51:

Back
X