Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar....
sersumcum tahmin etmistim sizip kaldigini yoksa ugrardin aksam..asureler icin afiyet olsun...
bu sabah diyetime basladim..malesef karatay bunyeme yaramiyo..o yuzden az az herseyden yicem..ekmek yok..bol su hareket..ilk etapta 7000 adim planliyorum ins..olculerimide alicam ins..bakalim 1 ayda fark olucakmi..

HADİ HAYIRLISI:rolleyes:

afiyet olsun kujum..:KK36:bazen oluyor öyle üzülme düzelir..ben de doğum sonu epeyce siyah zeytinden tiksinmiştim:KK43:

ellerinize sağlık cicim:KK68:..ben de yaptım yedimm:KK53::KK53:

aminnnn:KK68:

ben de aynı senin gibi canım çözmeye çalışıyorum ayça kaya diyetini:confused: bilg.ıma liste yaptım kitaba bakarak ama hala bazı şeyler kafama takıldı..:KK45:haberleşiriz seninle:KK19:

afiyetler olsun cicimmm:KK68:

oh maşallah daha da iyi olsun kuzu inşallah:KK68:
sersumcum baya karışık geliyo banada kafamız dolu herşeyi düşünüyoz bekerlıktaki gibi olmuyoki canım hemen aklımıza girsin bende bi örnek liste hazırlıcam kızımla bi kontrol ederiz bakalım ne kadar anlamışım bide sebzeler yani ıspanak yağla yemek yaparsanda değişiyo oralar karışık önce besinlerin gruba göre birimlrini çok öğrenip ezberlemek gerekiyo diye düşünüyorum ben şimdilik pazartesi nasipse örnek listeleri uygulucam öle öle aklımda kalır belki bence her zaman sebze yemeği bulunması lazım hazırda yemek bide 4-5 kaşık diyo 2 yemek k. makarna ,pilav az az o ne yaaaa bizde mnakarna piştimi başka bişey pişmez yani nasıl 2 kaşık yicen minik minik burası ev yani açık büfemi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:o kısımlar zor neyse yaaa kafanı şişirdim canım yapabilirsek yaparız sonuçta ne yasak ne serbest genel anlamda biliyoz dimi yaaaa

şu an bende aşuremi pişiriyorum kızım gelince biraz yeriz dağıtırız
sabah kahvaltım =1 bardak sütle 5 kaşık müsli+1 armut
öğlen aşure sadece
bugün aşure yerim artık:KK48: akşama yoğurt falan yerim dengelemek adına
cuma feci şişerim diyorum bakalım ayça kaya diyetine kaçla başlıcam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

selam canlarımmm:KK36:

2 günlük orucumuz bitti Allah kabul etsin ama ben feci uykusuz kalmıştım..sahur sonrası uyuyamıyorum.:KK43:.saat 8 gibi bi sızmışım az önce kalktım azcık açıldım buraya geldim..birazdan gene yatarımm:KK45::KK45::KK45:

iftarda maalesef üşendim hazır mantı yaptım ve yedim..sonrası yaptığım aşureden..bol meyveli yaptım sadece kendimize biz karı koca baklagil sevmiyoruz aşurede katmadım..şeker de koymadım ama accuk dukandan kalan tatlandırıcıdan kattım..:KK53:
yarın da iş arkadaşları öğle yemeği kötü herkesler bişey yapsın dediler yani yarın da kaçamak olacak...:KK47::KK47:

cumaya feci olacak yaniii:KK51::KK51:
afiyet olsun kuzum:KK36: aşuren ilginç olmuş hiç o şekilde düşünmemiştim tadı nasıl acep aşureye benziyomu tam
olarak merak ettimo_O
merak etme sersumcum bu cuma hepimiz yıkılıcaz yani aşureyi sevenler:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

meraba kızlar iki gündür bende dikkat etmeye çalışıyorum dün komşum aşure getirdi yılda bir kere olan bir durum rahatlıkla yarım kase kadar yedim bu sabahta karataya uygun beslendim gibi herkese kolay gelsin

bu aralar yumurtadan biraz soğudum onun yerine bu sabah muz iki üç köfte peynir yerine protein olsun diye 7 -8 ceviz kayısı 1 çatal sütlü tatlı küçük parça pestil yedim olmuşmu

içim dışım aşure oldu ne özlemişim kızlar pazartesi başlıcam diyete sorun yok
akşam yemicektim alında ama eşim yalnız kalmasın kalori değeri düşük yicem
yoğurtlu brokoli közlenmiş kırmızı biber
öpüyorum kızlar:KK68:

Gunaydin kizlar....
sersumcum tahmin etmistim sizip kaldigini yoksa ugrardin aksam..asureler icin afiyet olsun...
bu sabah diyetime basladim..malesef karatay bunyeme yaramiyo..o yuzden az az herseyden yicem..ekmek yok..bol su hareket..ilk etapta 7000 adim planliyorum ins..olculerimide alicam ins..bakalim 1 ayda fark olucakmi..
hadi bakalım hayırlısı hepimize:rolleyes:
sersumcum baya karışık geliyo banada kafamız dolu herşeyi düşünüyoz bekerlıktaki gibi olmuyoki canım hemen aklımıza girsin bende bi örnek liste hazırlıcam kızımla bi kontrol ederiz bakalım ne kadar anlamışım bide sebzeler yani ıspanak yağla yemek yaparsanda değişiyo oralar karışık önce besinlerin gruba göre birimlrini çok öğrenip ezberlemek gerekiyo diye düşünüyorum ben şimdilik pazartesi nasipse örnek listeleri uygulucam öle öle aklımda kalır belki bence her zaman sebze yemeği bulunması lazım hazırda yemek bide 4-5 kaşık diyo 2 yemek k. makarna ,pilav az az o ne yaaaa bizde mnakarna piştimi başka bişey pişmez yani nasıl 2 kaşık yicen minik minik burası ev yani açık büfemi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:o kısımlar zor neyse yaaa kafanı şişirdim canım yapabilirsek yaparız sonuçta ne yasak ne serbest genel anlamda biliyoz dimi yaaaa
valla çok karışık benimde kafam karıştı dün de accuk baktım:KK47:..mesela çekirdeği yazmamış sanırım onu yağdan saycaz heralde değil mi..amannn baktım olmuyo gene dukan karatay karışımı yaparım:63: napiim...:KK48::KK48::KK48::KK48::KK45::KK45::KK45:
şu an bende aşuremi pişiriyorum kızım gelince biraz yeriz dağıtırız
sabah kahvaltım =1 bardak sütle 5 kaşık müsli+1 armut
öğlen aşure sadece
bugün aşure yerim artık:KK48: akşama yoğurt falan yerim dengelemek adına
cuma feci şişerim diyorum bakalım ayça kaya diyetine kaçla başlıcam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:confused::confused::confused:sen mi ben miiii:confused::confused::confused:
afiyet olsun kuzum:KK36: aşuren ilginç olmuş hiç o şekilde düşünmemiştim tadı nasıl acep aşureye benziyomu tam
olarak merak ettimo_O
merak etme sersumcum bu cuma hepimiz yıkılıcaz yani aşureyi sevenler:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kıss baklagil yok deyince sadece nohut ve fasulye yok yoksa gerisi var..aşure gibi tabii kıss:KK48::KK48::KK48::KK48:
meraba kızlar iki gündür bende dikkat etmeye çalışıyorum dün komşum aşure getirdi yılda bir kere olan bir durum rahatlıkla yarım kase kadar yedim bu sabahta karataya uygun beslendim gibi herkese kolay gelsin
afiyet olsun sana da:KK36:
bu aralar yumurtadan biraz soğudum onun yerine bu sabah muz iki üç köfte peynir yerine protein olsun diye 7 -8 ceviz kayısı 1 çatal sütlü tatlı küçük parça pestil yedim olmuşmu
olmuş bence canım..ucundan accık kaçamak olurr:KK66::KK66:yumurta bıktırıyor bazen haklısın:KK22:
merhaba kızlar. aşureyi ben de çok yedim bu ara. :kk77:
off offf battıkkk:KK45::KK45::KK45:
içim dışım aşure oldu ne özlemişim kızlar pazartesi başlıcam diyete sorun yok
akşam yemicektim alında ama eşim yalnız kalmasın kalori değeri düşük yicem
yoğurtlu brokoli közlenmiş kırmızı biber
öpüyorum kızlar:KK68:
:confused::confused::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Filizcim senmi benmii off guya basladik ev tatli asure dolu...
:KK70::KK70::KK70::KK70:hayır bennnnnn:confused::confused::KK70::KK70::KK70:

selam canlar..:KK37::KK37::KK37:..eve yeni girdim..kızıma çanta almıştım beğenmemişti avm ye gittim onu değiştirdim..kendime bişeyler aldım ama isteksizce..iyice şiştim hiç bişey yakışmıyo gene...:KK47::KK47::KK47:
haftaya yeğenimin doğum günü var ona kurabiye yapıcam süslüsünden..onun için şeker hamuru aldım..yoruldum bayaaa:KK51::KK51:
valla bugün yediklerimi yazmıycam çok fenaaaa:KK22::KK22::KK22::KK22:
cuma berbat olucakkk:cool::cool::cool:

selam canlar selam kaneelim...:KK54::KK54:

hafta sonu kaçamaklıydı..yarın ve salı oruç tutmayı umuyorrum..bakalım inşallah...midem müsade ederse:KK51:

yarından tezi yok daha disiplinli olucam...En Büyük KKEn Büyük KK

bugünü sormayın.eve taşındığımızdan beri 2-3 kere mutfak lavabosundan geri tepme olmuştu 1 kere tesisatçı geldi çok güçlü açıcı döktü geçen hafta tamam oldu dediydi ama bugün çamaşır yıkadım vee bir rüzgar sesiyle mutfak geri tepti ve heryer köpürdü su oldu..yeni tesisatçı geldi demirli bi aletle gidere motorla açılması için bişeyler yaptılar..off offf..2-3 saat temizlik heryer çamaşır sularıyla 2-3 kere silindi eşimle sağolsun makineler çekildi..pöff işş işşş..nefret ediyorum böyle şeylerden..hatırlarsanız hakkaride de tatil dönüşü böyle bir sürprizle karşılaşmıştım..nedir benim bu talihsizliğim...:mad::mad:
anlıyacağınız kötü bir gündü..yarında işbaşı..umarım hafta çarçabuk geçer..benden haberler böyle sizler iyisinizdir umarım..
gerçi dün güzeldi eşimle kızılaya gittik kuğulu parkta oturduk dinlendik..ee bu günde böyle oldu napalım..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..talihimm:KK47::KK47::KK47:

Canım geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah

Canım geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah
oldu malesef canım..valla nasıl yapacaklar bilmem..yarın eşim nöbet izninde gene çağıracak adamları..alttan kırabilirler sanırım ..yönetici demiş sizin ev sizin yaptırmanız lazım sanki logarı ben tıkadım..bakalım nolacak...:KK51::KK51:

Selam kızlar:KK36:

Gelemedim bi türlü fırsat bulup

Pazartesi sabah 1 saat yürüyüş :KK49:

Menüm kaçamaklı oldu , abarttım o yüzden yazmayım

Salı sabah 1 saat yürüyüş:KK49:

Kahvaltıda köz kırmızı biber, peynir, zeytin, domates, salatalık, badem, kuru üzüm

2. öğün bolca mercimek köftesi ve yeşillik çay çay

Bugün sabah 1 saat yürüyüş:KK49:

Kahvaltım tereyağında yumurta, peynir, zeytin,salata, 2 lokma tereyağlı ekmek , badem,kuru üzüm ve kuru kayısı

Öğlen etli lahana sarması, salata, 1 lokma peynirli kek, çay çay

Akşam 2 fırın baget, az kavurma, az fırın patates, salata ve yoğurt

Sabahları acayip soğuk yürüyüşlerden hasta olmam inşallah, bugün de miktarı kaçırdım gibi bir de regl olucam herhalde bayağı şişim

oldu malesef canım..valla nasıl yapacaklar bilmem..yarın eşim nöbet izninde gene çağıracak adamları..alttan kırabilirler sanırım ..yönetici demiş sizin ev sizin yaptırmanız lazım sanki logarı ben tıkadım..bakalım nolacak...:KK51::KK51:

Nasıl yaa ...hallolur inşallah canım o_O

Selam kızlar:KK36:

Gelemedim bi türlü fırsat bulup

Pazartesi sabah 1 saat yürüyüş :KK49:

Menüm kaçamaklı oldu , abarttım o yüzden yazmayım

Salı sabah 1 saat yürüyüş:KK49:

Kahvaltıda köz kırmızı biber, peynir, zeytin, domates, salatalık, badem, kuru üzüm

2. öğün bolca mercimek köftesi ve yeşillik çay çay

Bugün sabah 1 saat yürüyüş:KK49:

Kahvaltım tereyağında yumurta, peynir, zeytin,salata, 2 lokma tereyağlı ekmek , badem,kuru üzüm ve kuru kayısı

Öğlen etli lahana sarması, salata, 1 lokma peynirli kek, çay çay

Akşam 2 fırın baget, az kavurma, az fırın patates, salata ve yoğurt

Sabahları acayip soğuk yürüyüşlerden hasta olmam inşallah, bugün de miktarı kaçırdım gibi bir de regl olucam herhalde bayağı şişim
vala ben de işe geliş gidişlerle yetiniyorum ..yürüyüşe hiç halim kalmıyor..Ankara da soğudu canım aman hasta olma:KK43:
Nasıl yaa ...hallolur inşallah canım o_O
aynen canım..rüzgar gibi bir ses geliyor ve giderden köpükler çıkıyor.. öfff öfff...:KK47::KK47::KK47:

Ficanscim ne guzel menuler yuruyusler mas...
sersumcum ne sacmalik sen daha yeni geldin o eve ..lojman degilmiydi yaptirsinlar..
su asure bitsede rahatlasam fena sis hissediyorum kendimi. Bugun hic halim yoktugrip oluyorum galiba yine.. kis geldi hastalik bitmez..3000 adimda kaldim..gun gune artar ins..

vala ben de işe geliş gidişlerle yetiniyorum ..yürüyüşe hiç halim kalmıyor..Ankara da soğudu canım aman hasta olma:KK43:

aynen canım..rüzgar gibi bir ses geliyor ve giderden köpükler çıkıyor.. öfff öfff...:KK47::KK47::KK47:

Yeter o yürüyüşler canım zaten bi de hastane koşturmacası, olmam inşallah canım

Ficanscim ne guzel menuler yuruyusler mas...
sersumcum ne sacmalik sen daha yeni geldin o eve ..lojman degilmiydi yaptirsinlar..
su asure bitsede rahatlasam fena sis hissediyorum kendimi. Bugun hic halim yoktugrip oluyorum galiba yine.. kis geldi hastalik bitmez..3000 adimda kaldim..gun gune artar ins..

Sağol yıldızcım bakalım inşallah devamı gelir, aman hasta olmazsın inşallah bugün ben de çok halsizdim

Filizcim senmi benmii off guya basladik ev tatli asure dolu...
yaaa hiç sorma kenarda duruncada insanın aklı kalıyo :KK43:
hadi bakalım hayırlısı hepimize:rolleyes:

valla çok karışık benimde kafam karıştı dün de accuk baktım:KK47:..mesela çekirdeği yazmamış sanırım onu yağdan saycaz heralde değil mi..amannn baktım olmuyo gene dukan karatay karışımı yaparım:63: napiim...:KK48::KK48::KK48::KK48::KK45::KK45::KK45:

:confused::confused::confused:sen mi ben miiii:confused::confused::confused:

kıss baklagil yok deyince sadece nohut ve fasulye yok yoksa gerisi var..aşure gibi tabii kıss:KK48::KK48::KK48::KK48:

afiyet olsun sana da:KK36:

olmuş bence canım..ucundan accık kaçamak olurr:KK66::KK66:yumurta bıktırıyor bazen haklısın:KK22:

off offf battıkkk:KK45::KK45::KK45:

:confused::confused::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:hayır bennnnnn:confused::confused::KK70::KK70::KK70:
evet biraz karışık bencede yağ sayılıyordur ya hangisi işimize gelirse onu yapıcaz bende bi denicem dörtdörtlük olmasada anladığım kadar yaparım hayırlısıo_Ohımmm sen yaparsında olmazmı canım eminim nefis olmuştur:KK19:
aşure manyağı olduk:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

selam canlar..:KK37::KK37::KK37:..eve yeni girdim..kızıma çanta almıştım beğenmemişti avm ye gittim onu değiştirdim..kendime bişeyler aldım ama isteksizce..iyice şiştim hiç bişey yakışmıyo gene...:KK47::KK47::KK47:
haftaya yeğenimin doğum günü var ona kurabiye yapıcam süslüsünden..onun için şeker hamuru aldım..yoruldum bayaaa:KK51::KK51:
valla bugün yediklerimi yazmıycam çok fenaaaa:KK22::KK22::KK22::KK22:
cuma berbat olucakkk:cool::cool::cool:
güle güle kullan canım cicilerini:KK68:
yaa dışarıda olunca yeniliyo yorulunca açlıktan insanın gözü dönüyo
bu cuma çok olaylı geçecek 1. olan olursa madalya vermek lazım pes derim yani:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bide leylakla kaneel verirse ayıp bize derim :KK52:

Back
X