Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ficanscim ne guzel menuler yuruyusler mas...
sersumcum ne sacmalik sen daha yeni geldin o eve ..lojman degilmiydi yaptirsinlar..
su asure bitsede rahatlasam fena sis hissediyorum kendimi. Bugun hic halim yoktugrip oluyorum galiba yine.. kis geldi hastalik bitmez..3000 adimda kaldim..gun gune artar ins..
aynen yıldızcım yaptıracaklar valla böyle olmaz ki mutfağı yerleştiremiyorum bi türlü çok fena çok:KK51:
Yeter o yürüyüşler canım zaten bi de hastane koşturmacası, olmam inşallah canım

Sağol yıldızcım bakalım inşallah devamı gelir, aman hasta olmazsın inşallah bugün ben de çok halsizdim
yetsin garii:KK48::KK48::KK48:
aman aman dilini ısır kıss biz ikimiz hasta olunca da kurtulamıyoz bi türlü..:KK47:
yaaa hiç sorma kenarda duruncada insanın aklı kalıyo :KK43:

evet biraz karışık bencede yağ sayılıyordur ya hangisi işimize gelirse onu yapıcaz bende bi denicem dörtdörtlük olmasada anladığım kadar yaparım hayırlısıo_Ohımmm sen yaparsında olmazmı canım eminim nefis olmuştur:KK19:
aşure manyağı olduk:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
güle güle kullan canım cicilerini:KK68:
yaa dışarıda olunca yeniliyo yorulunca açlıktan insanın gözü dönüyo
bu cuma çok olaylı geçecek 1. olan olursa madalya vermek lazım pes derim yani:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bide leylakla kaneel verirse ayıp bize derim :KK52:
yok kıss valla insan anlamıyo çok karışık yapalım bakalım yarım yamalak:KK45::KK45::KK45:

aynen cicim daha dolapta da var aşure kıyamıyom da..abowww:KK17::KK17::confused::confused:

onlar verir zaten bence emziriyolar metabolizma çok çalışıyordur:KK8:..biz de yavaş yavaş veririz artık napalım:KK51::KK51:

günayydınn..:KK36::KK36:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
kepek ekmekten tost(beyaz peynirli)
1/2 dün yaptığım 3 renkli börek
1 muz
:kk77::kk77:

yanii 2.5 tahıl
1 meyve
1 et oluyor heralde filizim hehehe:KK48:..benim kiloma 53333 oluyor yani kalan hakkım
2.5 tahıl 2 meyve 2 et 3 süt 3 yağ:KK45::KK45:

selam canlar..:KK37::KK37::KK37:..eve yeni girdim..kızıma çanta almıştım beğenmemişti avm ye gittim onu değiştirdim..kendime bişeyler aldım ama isteksizce..iyice şiştim hiç bişey yakışmıyo gene...:KK47::KK47::KK47:
haftaya yeğenimin doğum günü var ona kurabiye yapıcam süslüsünden..onun için şeker hamuru aldım..yoruldum bayaaa:KK51::KK51:
valla bugün yediklerimi yazmıycam çok fenaaaa:KK22::KK22::KK22::KK22:
cuma berbat olucakkk:cool::cool::cool:
günaydın kızlar.
sersum çok merak ettim yapacağın kurabiyeyi.
yaptığın zaman burda da paylaşır mısın.
bize de fikir olsun.
olsun sersumcum.
kış sebzeleri güzeldir.karnıbahar , lahana, brokoli. bunlardan bol bol yoğurtlu yersin. çorbasını yaparsın.
bi yerde zencefilli çorba gördüm.tarif paylaşacak inşallah yakında blog sahibi. eşi japon bayanın..eşi yapıyormuş..hasta çorbası gibi..çok iyi geliyormuş gribe

günaydın kızlar.
sersum çok merak ettim yapacağın kurabiyeyi.
yaptığın zaman burda da paylaşır mısın.
bize de fikir olsun.
olsun sersumcum.
kış sebzeleri güzeldir.karnıbahar , lahana, brokoli. bunlardan bol bol yoğurtlu yersin. çorbasını yaparsın.
bi yerde zencefilli çorba gördüm.tarif paylaşacak inşallah yakında blog sahibi. eşi japon bayanın..eşi yapıyormuş..hasta çorbası gibi..çok iyi geliyormuş gribe
paylaşırınm tabii cicim..:KK36:.biz de çorbanı bekliyoruz merakla.:rolleyes:.işe gittim ben..görüşürüz...:KK25::KK25:

kahvaltım
1 muz

yanii 2.5 tahıl
1 meyve
1 et oluyor heralde filizim hehehe:KK48:..benim kiloma 53333 oluyor yani kalan hakkım
günaydın sersum
benim kahvaltım da
2 bardak su
1-2 lokma kek
1-2 lokma poğaça
2 küçük küp peynir
öylece işe geldim
şimdi nescafe yaptım. yanında çubuk kraker.
bu aralar düzenli beslenemiyorum ..ama karın bölgemde genişleme ve yağlanma oldu..sanıyorum düzensiz beslenme yüzünden.
mesela aç kalıyorum ama çikolata yiyorum. piskevii yiyorum. öğünü bu sekilde geçiştiriyorum. :kk77:

Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Ben bir bucuk gudur giremedim ;) insallah hersey yolunda keyifler iyidir ..

Salı gunu yaptığımız aşureyi yedik karatay usulü olduğu icin ins kaçak kaçamak sayılmaz. :p

Dün de kızımızin nüfus cüzdanı , cifte vatandaşlik işlemleri icin konsoloslukdaydik .. Sonra IKEA .. Tum gun evde olmayınca kaçamaklar kaçınılmaz oldu ..

Bugüne de gelince galiba hasta oldum :(
Dun geceden beri usuyorum ve tum vucuduma igneler batiyor Gibi tum vucudum agriyor valla insallah bebisime gelmez ben sarsti ki onu dusunemiyorum. :(

kahvaltım
1 muz

yanii 2.5 tahıl
1 meyve
gayet başarılı sersum iyi kız devam edersin belki:KK28:arada kaçbilir tabi karataydada oluyodu ama tam yapmaya çalışmak lazım
bende bi örnek liste yaptım anacım iyice kısmışım az bile çıktı:confused: bende ara öğün ekledim oldu değerlendireyim bari pazartesiye kadar bikaç tane daha hazırlıyayım :KK53:
Ben bir bucuk gudur giremedim :KK66: insallah hersey yolunda keyifler iyidir ..

Salı gunu yaptığımız aşureyi yedik karatay usulü olduğu icin ins kaçak kaçamak sayılmaz. :p

Dün de kızımızin nüfus cüzdanı , cifte vatandaşlik işlemleri icin konsoloslukdaydik .. Sonra IKEA .. Tum gun evde olmayınca kaçamaklar kaçınılmaz oldu ..

Bugüne de gelince galiba hasta oldum :KK43:
Dun geceden beri usuyorum ve tum vucuduma igneler batiyor Gibi tum vucudum agriyor valla insallah bebisime gelmez ben sarsti ki onu dusunemiyorum. :KK43:
ah canım tatlı uğraşlar bunlar:KK66:iştahsızlığının sebebi buymuş demekki hasta olacakmışsın çok geçmiş olsun :KK36:inşallah bebeğine geçmez canım her ne kadar süt versende anne sütünün koruyucu etkisi vardır canım gelmiş geçmiş olsun inşallah

Dun geceden beri usuyorum ve tum vucuduma igneler batiyor Gibi tum vucudum agriyor valla insallah bebisime gelmez ben sarsti ki onu dusunemiyorum. :KK43:
canım geçmiş olsun..umarım hasta olmazsın..ama olursan da hiç korkma.
eczanelerde satılan maskelerden al..onları kullan. emzirirken de direk yüzüne soluma bebeğinin.
anne sütünden zaten geçmez..anne sütü antibiyotiktir zaten.
bir de sürekli burun silme ve hapşurma gibi şeylerden dolayı ellerini sık yıka..özellikle bebeğine dokunacağın zamanlarda.

Gecmis olsun kaneelcim. .kis geldi artik cokk soguk havalar ya..evden cikasim gelmiyo yaff..bugun gunes yuzunu gosterdi biraz cikasim var aslinda disari..ogleden sonra cocuklarla cikarim belki..
kizlar ben asureyi bitirdim nihayet..az bise esime ayirdim..ohh be bitti..dun cok fena sis hissediyordum ama aksam yemedim birde bol su icince bugun ayni ciktim tartida..bugun sabahi saymiyorum kahvalti yerine asure yedim ins gun icinde dikkatli olucam..oglen icin az makarnam var dunden mercimek corba yapiyorum birde kurutulmus patlican ve biber haslayip yogurtla servis yapicam..artik oglen 2 gibi yiyip aksami hafif gecirme planim var ..ins uyarim..

kahvaltım:kk77:
1 yumurta+peynir+zeytin+domates+1 tb. ekmeği+1 mandalin
öğlen = mantar közleme +biber közleme+çay
aşureye devam ediyorum kızlar dayanamıyorum tazayken yeniyo buda
akşam= ıspanak yemeği+yoğurt+salata
bugün süt aldım ılıyınca yoğurdumu yapıcam patlıcan yemeği yaptım kıymalı yarın kardeşim gelecek bana uygun yemek yok yarın için yaptım yinede dikkat etmeye çalışıyorum :KK55:

Gecmis olsun kaneelcim. .kis geldi artik cokk soguk havalar ya..evden cikasim gelmiyo yaff..bugun gunes yuzunu gosterdi biraz cikasim var aslinda disari..ogleden sonra cocuklarla cikarim belki..
kizlar ben asureyi bitirdim nihayet..az bise esime ayirdim..ohh be bitti..dun cok fena sis hissediyordum ama aksam yemedim birde bol su icince bugun ayni ciktim tartida..bugun sabahi saymiyorum kahvalti yerine asure yedim ins gun icinde dikkatli olucam..oglen icin az makarnam var dunden mercimek corba yapiyorum birde kurutulmus patlican ve biber haslayip yogurtla servis yapicam..artik oglen 2 gibi yiyip aksami hafif gecirme planim var ..ins uyarim..
slm canım :KK68:sonunda bitmiş benimki bitmedi bende dün akşam yemedim akşamları dikkat etmek lazım en azından bende sabah yicektim bugün öğlen yicem artık dün üç tabak yedim kız ben aşırı derecede seviyom
afiyet olsun canım akşam yemeği içn:KK36:

Sagol filizcim sanada afiyet olsun..neyse asure fasli bitsin tam gaz devam dimi...
bende bi krese gittim geldim kizimla onumuzdeki ay baslicak simdilik haftada bir gidecek..onu konustuk ayarladik geldim..
kizimi zor soktum eve hic girmek istemiyo..yakinda park felanda yokki gotureyim mecbur geldik eve..kres ona iyi gelecek..ablalari okuldayken cok sikiliyor kusum..neyse gorusurz yine..

günaydın sersum
benim kahvaltım da
2 bardak su
1-2 lokma kek
1-2 lokma poğaça
2 küçük küp peynir
öylece işe geldim
şimdi nescafe yaptım. yanında çubuk kraker.
bu aralar düzenli beslenemiyorum ..ama karın bölgemde genişleme ve yağlanma oldu..sanıyorum düzensiz beslenme yüzünden.
mesela aç kalıyorum ama çikolata yiyorum. piskevii yiyorum. öğünü bu sekilde geçiştiriyorum. :kk77:
canım hepimiz aynı ben de çok düzensizim..bi türlü oturtamadım düzeni..:KK51::KK51:

cüzdanı hayırlı olsun yeğenimin...ohh ikea da süper yanii nasıl dayansın insan....
geçmiş olsun kuzumo_O adilemirin dediği gibi maske tak bol bol el yıka gerisi rahat bulaşmaz bebişe meraklanma:KK68:
gayet başarılı sersum iyi kız devam edersin belki:KK28:arada kaçbilir tabi karataydada oluyodu ama tam yapmaya çalışmak lazım
bende bi örnek liste yaptım anacım iyice kısmışım az bile çıktı:confused: bende ara öğün ekledim oldu değerlendireyim bari pazartesiye kadar bikaç tane daha hazırlıyayım :KK53:
benim sonradan sapıttı kızz sayarsam 855677 olur heraldee:KK57::KK70::KK70::KK70::KK70:
slm canım :KK68:sonunda bitmiş benimki bitmedi bende dün akşam yemedim akşamları dikkat etmek lazım en azından bende sabah yicektim bugün öğlen yicem artık dün üç tabak yedim kız ben aşırı derecede seviyom
afiyet olsun canım akşam yemeği içn:KK36:
ben de daha yarım tencere varrr:KK17::KK17::KK17::KK53::KK53::KK53::KK53:
Sagol filizcim sanada afiyet olsun..neyse asure fasli bitsin tam gaz devam dimi...
bende bi krese gittim geldim kizimla onumuzdeki ay baslicak simdilik haftada bir gidecek..onu konustuk ayarladik geldim..
kizimi zor soktum eve hic girmek istemiyo..yakinda park felanda yokki gotureyim mecbur geldik eve..kres ona iyi gelecek..ablalari okuldayken cok sikiliyor kusum..neyse gorusurz yine..
kreş ona da sana da iyi gelir bence canım iyi düşünmüşsün..hem o daha fazla eğlenir sen de kendine zaman ayırırsın:KK66::KK66:

selam canlar...:KK25:

moralim bozuk şu anda mutfağım talan logarı açmaya uğraşıyorlar gene heryer battı..bıktım yaa..bitse de tam bitse..nefret geldi yaniii...yine gidere motorla demir soktular...bakalım yine ne olacakk..bugün eşim evdeydi geldim gene heryerde havlu taşmışşş pofffffffff.....durun bakalım bitti galiba eşim ne diyecekkk:KK51:
:KK51::KK51::KK51:

Sersumcum allah kolaylik versin..neyse bitince ne kadar rahat edecegini dusun arkadasim..
sizin bu diyeti hic duymadim pek tv bakamiyorum gun icinde belkim ondandir ..:KK57:
Biraz disari cikardim kizlari yarim saat kadar sapka eldiven taktik tabe..muthis soguktu..vee adimlarim cogaldi bugun :KK68:Musmutlu oluyorum tabisi...ev ahali bi hayli zararli seyler yesede hicc bakmadim bile gozumun ucuyla cunku aynadaki halim hic hosuma gitmiyo.. :cool:Bi an evvel zayiflamaliyim...
aksam yemegi yemedim 5,5 gibi cikolata kapli tahilli balisto 90 kl lik..3 tanede tam tahilli biskuvi yedim..cok siskinlik var ama sanirim cok su cay ictigimden..wc den cikamiyorum..bol bol suuu icmeye basladim...

aynen yıldızcım yaptıracaklar valla böyle olmaz ki mutfağı yerleştiremiyorum bi türlü çok fena çok:KK51:

yetsin garii:KK48::KK48::KK48:
aman aman dilini ısır kıss biz ikimiz hasta olunca da kurtulamıyoz bi türlü..:KK47:

yok kıss valla insan anlamıyo çok karışık yapalım bakalım yarım yamalak:KK45::KK45::KK45:

aynen cicim daha dolapta da var aşure kıyamıyom da..abowww:KK17::KK17::confused::confused:

onlar verir zaten bence emziriyolar metabolizma çok çalışıyordur:KK8:..biz de yavaş yavaş veririz artık napalım:KK51::KK51:

Aman aman olmayalım canım:KK47::KK47:

kahvaltım
1 muz

yanii 2.5 tahıl
1 meyve

afiyet olsun canım ama çok karışık görünüyor:KK64::KK64:

Hayırlı olsun canım sana da geçmiş olsun:KK36::KK36:

selam canlar...:KK25:

moralim bozuk şu anda mutfağım talan logarı açmaya uğraşıyorlar gene heryer battı..bıktım yaa..bitse de tam bitse..nefret geldi yaniii...yine gidere motorla demir soktular...bakalım yine ne olacakk..bugün eşim evdeydi geldim gene heryerde havlu taşmışşş pofffffffff.....durun bakalım bitti galiba eşim ne diyecekkk:KK51:
:KK51::KK51::KK51:

Bu son olur inşallah canım yapılır biter:KK43::KK43:

Selam kızlar:KK36::KK36:

Sabah 1 saat yürüyüş:KK49:

Kahvaltıda 1.5 haşlanmış yumurta,salata,peynir,zeytin,badem,kuru üzüm

Öğlen evde değildim yemesem ayıp olurdu off az mantı,1 minik poaça,1 dilim börek,1 kurabiye,yarım kek,acuka

Bunların üstüne 45 dakika yürüyüş:KK49:

Akşam kremalı mantar çorbası(hazır değil),az nohut yemeği,turşu,yoğurt

Tesekkur ederim canim .. Kacamak lar cok oldu .. Saglikli biseyler hic gelmedi bogazimdab ama yine istahsizlik ve halsizlik dvm ediyor ins uzun surmez :l

ah canım tatlı uğraşlar bunlar:KK66:iştahsızlığının sebebi buymuş demekki hasta olacakmışsın çok geçmiş olsun :KK36:inşallah bebeğine geçmez canım her ne kadar süt versende anne sütünün koruyucu etkisi vardır canım gelmiş geçmiş olsun inşallah

Afiyet olsun ficanscim. .yediklerini dengelemissin yuruyusle..iste boyle olmali..yedik deyip dibe vurmamaliyiz..mas. sana..
bende gunu sutlu kahve ile kapatiyorum kizlar..kocisle basbasa kahve keyfi yaptik kizlari yatirinca..hemde fincanlarim su bakir olanlardan tr den almistim ilk acilisi yaptik:)
Vee 7200 adim olmus bugun..hergun dahada fazlalasir ins...
simdiden iyi geceler herkese. ....yarin tarti yuzunuzu guldursun kizlar. .

Back
X