Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ohhh yarasim canim bnde kepekli makarna yedim 2kepce corba ictim domates salatalik 2 dilim cavdar bol.bol cay ictim sersum sogansuyunun faydasini gordunmu canim bide nasıl yapiyorsun
sağol canım..sana da afiyet olsun..:KK68::KK68:

soğan suyunu daha önce 5 gün düzenli içmiştim 1-1.5 kiloya yakın gitmişti ama sıkı bir şekilde dukan da yapıyordumEn Büyük KK bu sefer okadar sıkmadım bakalım cumaya belli olur..:KK45::KK45:
soğanı soyup 4 e bölüyorum 2 bardak kaynarsuya atıyorum kısık ateşte 5 dk kapağı kapalı kaynatıp altını kapatıyorum ve sabah kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi ılık içiyorum:KK50:

Son düzenleme:
sersum yatar.:KK75:..bugün 5 gün doldu soğanda dayanabilirsem 7 gün yapıciimm..bakalımm..:KK45::KK45:
iyigeceler hatunlar sabaha görüşürüz:KK55:...sendromlu p.tesi bitti çok şükür..:KK62:

Bende kilo vermk istiyorum arniza katilabilirmiyim?gecen paxsrtesi basldim 3kilo gitti bile hizli veriyorum ama isik hiziyla geri aliyorum bu sefer kararliyim ama az once 30 dk tempolu yuruyus yaptim bantta iki bardak ilik limonlu suyumu ictim yatmays haxirim

Kim benmi gondermisim anlamadim

Yok tatlım admine sikayet ettim. Bu Adam'ı engellemişler. Bana bile özelden reklam atmış.

slm millet...

kızlar be tam buğday veya kepek olayına girince abartıyorum sanki kilo yapmazmiş gibi, o nedenle artık onlardan kaçmaya başladım. bende abarttım hafta sonu etli ekmeğin gözüne vurdum ayva tatlısı da cabası....

kahvaltım

1 incir ve 1 kupa kahve

öğle
2 yumurta
1 domates

akşam
et haşlama
ve salata

şekil 1 de görüldüğü üzere , isveç olayına girdim bu gün itibariyle ,5 gün bi yapalım bakalım ne olcak. birde 29 ay sonra yeniden regl de değişik oluyomuuuş kıııızlaaaar...

Tatlım sabah sabah o incir seni cok acıktırır. Bu diyet uzun sürmez gibi geliyor

öğlen menüm kızlar

Canım ekmek cok buyuuuuuk.

selam kızçeler...:KK3:

öğlen
:kk77::kk77:
4 köfte
ayran
mandalina
:kk77::kk77::kk77:

soğan suyu:confused:
akşam
eşimin yaptığı menemen
2 çiğköfte
peynir zeytin
çeri domates
çayy

sonrasında çayla beraber 3-4 kestane..:KK52:

Tatlım kestaneye kadar listen cok guzel. Eğer ki 50 li kilolara inersen geceleri 3-5 tane kestane Yemen daha hoş olur. Ama biyle devam edersen 50 lere inemeyebilirsin.

Kızlar liste yapma sirasına beni de koyun. Ben de cumaları kilomu bildiricem ins.

Ben bugün ne yedim ?
4. Gün:
Sabah kahvaltısı:
1/2 yk Gojiberry
bir bardak az yağlı süt,
1 yk yulaf kepeği

Ara öğün:
1/2 yk Gojiberry ,bir bardak az yağlı süt, 1/2 yk yulaf kepeği

Öğle yemeği:
1/2 yk yulaf kepeği, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış çoban salatası, bir kutu ayran, iki tane garnitürsüz enginar

Akşam yemeği:

1 dilim az yağlı beyaz peynir,
4 tane siyah zeytin,
üç yumurtanın beyazı ve bir yumurta sarısı ile hazırlanmış menemen

Yatmadan önce:2 yk Gojiberry

Bende kilo vermk istiyorum arniza katilabilirmiyim?gecen paxsrtesi basldim 3kilo gitti bile hizli veriyorum ama isik hiziyla geri aliyorum bu sefer kararliyim ama az once 30 dk tempolu yuruyus yaptim bantta iki bardak ilik limonlu suyumu ictim yatmays haxirim
hoşgeldin tabii ki katılabilirsin:KK68:
Tatlım kestaneye kadar listen cok guzel. Eğer ki 50 li kilolara inersen geceleri 3-5 tane kestane Yemen daha hoş olur. Ama biyle devam edersen 50 lere inemeyebilirsin.

Kızlar liste yapma sirasına beni de koyun. Ben de cumaları kilomu bildiricem ins.

Ben bugün ne yedim ?
4. Gün:
Sabah kahvaltısı:
1/2 yk Gojiberry
bir bardak az yağlı süt,
1 yk yulaf kepeği

Ara öğün:
1/2 yk Gojiberry ,bir bardak az yağlı süt, 1/2 yk yulaf kepeği

Öğle yemeği:
1/2 yk yulaf kepeği, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış çoban salatası, bir kutu ayran, iki tane garnitürsüz enginar

Akşam yemeği:

1 dilim az yağlı beyaz peynir,
4 tane siyah zeytin,
üç yumurtanın beyazı ve bir yumurta sarısı ile hazırlanmış menemen

Yatmadan önce:2 yk Gojiberry

kesatane normalde hiç yemem canım kızımın canı istemiş oldu bikere:KK53:

benim 50 li kilolara inmem imkansız zaten vücudum da yaşım da kaldırmaz ama 65-68 arası bana ideal umarım olacakEn Büyük KKEn Büyük KKhele bi 70 leri göreyim:KK45:
senin de menüler harika iraden süper maşallah:nazar:

günaydın canlarr:KK37:

soğan 7 gün sürecek demiştim ama sabah sabah midem almadı kestim..bukaa yeter:cool:

kahvaltım
2 yulaf kepekli krep arası kıyma ve kaşar
1 mandalina
çayy

günaydın kızçeler biraz geç yazdım benımde sabah kahvaltım görüldüğü gibi asıl diyete sanki, dün başlamış gibi hissediyorum kendimi tatlı yok :D kendimi zorlayacağım normalde çok tatlı seven biriyim ama yemiycem dün eşim kızıyor tatlı yok tatlı yersen zayıflayamazsın bende elma doğradım üzerine tarçın al sana tatlı :D

akşam hatta yulaf ezmesi aldım elma rendeleyip tarçın koyun fırında 15 dakika pişicem kalorisiz tatlı tadı güzel oluyor ama tavsiye ederim

bu hafta hiç tatlı yemiyeceğim 20 sinde başşlamıştım kadayıflı muhallebi yedim yemedim değil döylemiştim zaten kızlar size ama yemicem En Büyük KK:KK53:

Eklentiler

• 20141125_092801.webp
    20141125_092801.webp
    118,5 KB · Görüntüleme: 69
günaydın kızçeler biraz geç yazdım benımde sabah kahvaltım görüldüğü gibi asıl diyete sanki, dün başlamış gibi hissediyorum kendimi tatlı yok :D kendimi zorlayacağım normalde çok tatlı seven biriyim ama yemiycem dün eşim kızıyor tatlı yok tatlı yersen zayıflayamazsın bende elma doğradım üzerine tarçın al sana tatlı :D

akşam hatta yulaf ezmesi aldım elma rendeleyip tarçın koyun fırında 15 dakika pişicem kalorisiz tatlı tadı güzel oluyor ama tavsiye ederim

bu hafta hiç tatlı yemiyeceğim 20 sinde başşlamıştım kadayıflı muhallebi yedim yemedim değil döylemiştim zaten kızlar size ama yemicem En Büyük KK:KK53:

Gunaydin kizlar. .
kahvalti yapiyorum simdi..
Eki Görüntüle 1313659
afiyet olsun kızlarrrr :KK68::KK68:ben de çalışıyom napiimmm:KK51::KK51:

[QUOT E="E Gunes s, post: 37885, member: 531209"]canım kahvaltını arttırmalısın biraz kahvaltı çok önemli[/QUOTE]
Canim ben cook kiloluyum bu durumdan çok sıkıldım bide limonlu şu içince onları bile zor yiyorum

Back
X