- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım aynen katılıyorum sana hem zaten bir iler 2 geri gidiyoz kaçamakta gani..yok aslın da kaçamak popcorn yemeğim tavuk sote yanında da accuk makarnaSersumcum sanki super kilolar veriyozda kacamak yapip duruyoz off ya...kizz pizza kola popcorn mu yidin....
hayırlısı olsun canım daha iyisi güzeli çıksın inşallah karşınızaHimm bizim ev isi olmadihayirlisi demistik zaten ..
Off kizlar yaaa bi iyi bi kotu gidiyorum ve cokkk kiziyorum kendime... olmuyo kilo gitmiyo cunku caba gostermiyorum malesef
Yarin iki gun oruc tutmayi dusunuyorum..cumartesi kizlarin okul programi var yine yemekli..pazar mevlut var. Oy oyy neyse ben pazartesiyi beklicem milat olucak ve 4 -5 kilo hedef koyucam kendime. Yilbasina 79,9 gorulecek..hem dogum gunu hediyesi olmus olur kendime kilo verme...
Bir Programm hazirlicam kendime ve uymak istiyorum artik..yas gidiyo kilolu yasamak istemiyorum..citir anne olmak istiyorum...
Bendeeeee ama moralini bozma canım bırakma arada kacabilir ama devam et toparlanirsin. Ben kaç aydır her pazartesi başlayıp saliya kadar dayanamıyordum. Uzun zaman sonra ilk defa 1 buçuk haftadır diyetteyim kızımın benim annem Tombik Tombik demesiyle basladim:) inssllah yazında çıtır annem diycek :)Bir Programm hazirlicam kendime ve uymak istiyorum artik..yas gidiyo kilolu yasamak istemiyorum..citir anne olmak istiyorum...