Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Mrb kizlar..gelemedim lakin cok yogun ders calistik kizimla..bugun yazilisi vardida..iyi gecmis bakalim..
diyet isine tam sarilamiyorum cok yogun geciyo..cok az dikkat ediyorum..bugun bi arkadas geldi kahvaltiya..sonra git kuzulari al gel ...minik kusumunda dogumgununu kutlucaz aksama..pastasi hediyesi hazir..
yarin liste bende..ogleden sonra yaparim sabah bi arkadssa manti kesmeye gidicem..
sersumcum filizcim kuzularada gecmis olsun..

Merhaba Tekrar...
Sabah bir tane pohça yedim :)
sarımsak çayı içiyorum bu arada
öglen çorba ve tavuk döner yedim ayran içtim
bide salata
ara ögünde kuruyemiş
saat 4 de gene yağ yakıcı çay karışımım var aktardan aldıgım onu şu anda içiyorum..
5:30 işten çıkıyorum eve gidincede sadece bir meyve giyip başka birşey yemiyecem inşallah
bakalım bu gidişle kiloları verebilecekmiyiz...
gerçi ben daha önce 25 kilo verdim :)
bide akşam normalden daha uzun mesafede inip eve kadar yürüyorum. :) tek yapabildiğim spor şu anda bu
bide evde kollar için bir hareket yapıyorum..
bana önerebileceğiniz herhangi bir tavsiye varsa itinayla uyulur :)

Merhaba Tekrar...
Sabah bir tane pohça yedim :)
sarımsak çayı içiyorum bu arada
öglen çorba ve tavuk döner yedim ayran içtim
bide salata
ara ögünde kuruyemiş
saat 4 de gene yağ yakıcı çay karışımım var aktardan aldıgım onu şu anda içiyorum..
5:30 işten çıkıyorum eve gidincede sadece bir meyve giyip başka birşey yemiyecem inşallah
bakalım bu gidişle kiloları verebilecekmiyiz...
gerçi ben daha önce 25 kilo verdim :)
bide akşam normalden daha uzun mesafede inip eve kadar yürüyorum. :) tek yapabildiğim spor şu anda bu
bide evde kollar için bir hareket yapıyorum..
bana önerebileceğiniz herhangi bir tavsiye varsa itinayla uyulur :)
canım sabah poğaça yerine daha sağlıklı şeyler yersen seni daha uzun süre tok tutar
artı güne hamur işi ile başlamak gün boyu kan şekerinizi düşürür buda tatlı yemeğe isteği oluşturur
öğlen menün güzel
akşama meyve yetersiz kalır tavsiyem
1kase çorba
salata
yoğurt ve sebze yemelisin

bunlar senş tok tutacaktır canım benım tavsiyem bu her yemeğin yanına ya ayran ya yogurt yemen gerek kilo verdiriyor

liste sıramız...

filiztoprak:24 Ekim 2014 liste yaptı:KK19:

sersum:31 Ekim 2014 liste yaptı:KK8:

ficans:7 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

leylak84:14 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

çakmel:21 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

kaneel:28 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

yıldız:5 Aralık 2014

bruxelles:12 Aralık 2014 izinli

eguness:19 Aralık 2014

Merhaba Arkadaşlar bakalım ...hedeflediğim kiloyu verebilecekmiyim :KK43:
hoşgeldin aramıza..başarılar:KK36::KK36:
Mrb kizlar..gelemedim lakin cok yogun ders calistik kizimla..bugun yazilisi vardida..iyi gecmis bakalim..
diyet isine tam sarilamiyorum cok yogun geciyo..cok az dikkat ediyorum..bugun bi arkadas geldi kahvaltiya..sonra git kuzulari al gel ...minik kusumunda dogumgununu kutlucaz aksama..pastasi hediyesi hazir..
yarin liste bende..ogleden sonra yaparim sabah bi arkadssa manti kesmeye gidicem..

canım kuzunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun:KK68::KK68:
sağol canımcım bugün daha iyi çok şükür:KK68:..yarın liste sende bakalım nasıl olacak:KK8::KK8:

selam canlar...

sabah fenaydı gene kızımla uğraşmaktan zamanım olmadı işe anca yetiştim 1 simit:KK23:

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
1 şinitzel
ayran

akşam
actifrayda karışık kızartma(kabak,havuç,biber,köfte)
yoğurt

regl yaklaştı sanırım ondan aynı olmayı umuyordum :KK51:dün öyleydim çünkü..akşam yemekten sonra yediğim meyvelerin de etkisi olabilir..:KK17:neyse haftaya inşallahEn Büyük KK

kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: karışım:confused:
baş.kg:83.5kg
geçen hafta:82.5 kg
bu hafta:83.3 kg
fark:++800gr
yüzde:++%0,969
spor:hergün 3km yürüyüş:KK49:

kızlar umarım sizler -- de sinizdir..:rolleyes:
yıldızcığım sana da kolay gelsin canımm:KK36:

Son düzenleme:
evet kızlar günaydın bende az önce tartıldım

rumuz:EGuness
diyeti: kendime özgü :KK55:
baş.kg:67.1kg
geçen hafta:66,5 kg( 24/11/2014 te başladım)
bu hafta:66,0 kg
fark: ----- 500 gr
yüzde % 0,746

canım kızının doğum günün kutlu olsun :KK37:

selam kızlar:KK36:ben bugün baaya bi yoğun gün yaşadım kızımı sabah kaldırayım dedim bide ne göreyim çocuğun her yeri şişmiş:KK57:kolunu hiç oynatamıyo tuvalete beraber gidip geliyoz o derece boğazlarından konuşamıyo baya fecidi korktum okula gitmedi tabi hemen taksiye attım hastaneye götürdüm alerji aşıdan olmuş görünüyo okuldakilerde grip olanlar olmuş kollarını kaldıramıyomuş ben bilsyedim aşı olacağını yaptırmazdım hasta hasta
çocuğum çok yıprandı teogtan beri uğraşıyoz bi aşı eksikti sinir oldum hastanede boğazz iltabından dolayı 1 iğne alerjiden dolayıda 1 iğne yedi mecbur yine taksiyle döndük şimdide istirahat ediyo bu arada 3 günlük rapor verdi doktor pazartesi kontrole gidicez işte böyle baya bi uğraştım sabah sabah
yediğime gelince
sabah sadece 2 hurma
öğlen= 1 lavaş içine+1 yumurta+peynir +maydonoz tere koydum+5 zeytin+1 kivi+1 bardak ayran
çayyy
ikindi =meyveli yoğurt
akşam= pırasa yemeği+yoğurt+salata yada yeşillik
çok koşturdum bugün yürümem heralde kızımı takip ediyorum devamlı mızırdanıyo malum
birde yaptığım yeşil zeytin bu sene daha güzel olmuş baya hoşuma gitti

çok geçmiş olsun canım

sabah kahvaltım

1kaşarlı yumurta tavada
3zeytin
1çeri
1salatalık
az peynir canlar

bugunkü öğlen menümde
1patlıcan musakka
salata yada yoğurt

ara öğün yoğurt

akşam yemeğini daha düşünemedim kızlar belki öğlenle aynı olur saat 5ten snra yemek yok sadece yoğurt

bildirim zamanı:KK68:
filiztoprak
b. tarihi= 7 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=72.5
bu hafta=71.1
fark=1.4
haftalık yüzde=1.931
toplam fark=6.9
hedef=63
spor= bol haraket koşturmaca 1 günde bantta yürüyüş
bu hafta biraz fark ettim bu diyeti yapalı 3-4 hafta oluyo demekki vücut sinyalleri aldı mutluyum
yürüyüş planımdaydı bu hafta fakat kızım hasta olunca yapamadım ama hareketli bir haftaydı
hepinizi öpüyorum:KK36:

bildirim zamanı:KK68:
filiztoprak
b. tarihi= 7 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=72.5
bu hafta=71.1
fark=1.4
haftalık yüzde=1.931
toplam fark=6.9
hedef=63
spor= bol haraket koşturmaca 1 günde bantta yürüyüş
bu hafta biraz fark ettim bu diyeti yapalı 3-4 hafta oluyo demekki vücut sinyalleri aldı mutluyum
yürüyüş planımdaydı bu hafta fakat kızım hasta olunca yapamadım ama hareketli bir haftaydı
hepinizi öpüyorum:KK36:
süpersin canım

iraden süper canım :nazar:umarım çok güzel bir sonuç alırsın:KK68:

:KK57::KK57::KK57:ayy aşıyı unutunca senin gibi mi oldu diye korktum canım..çok çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın:KK43:
ne aşısı o canım yaa bizimkiler hiç olmadı ki geçen yıl..:KK64:
kıyamam dinlensin iyileşsin inşallah:KK36:
benim kız da yatıyor :KK43:ben de eve erken geldim tv için gelecekler sinema paketi aldık bakalım:KK8:yarın gitmesi lazım dersleri önemli..inşallah artmaz ilaca başladım:KK17:
ah sorma bebeemm:KK43:

çakmelim sağol canım:KK36:
geçmiş olsun sersumcum
kızımın durumu belli oldu canım aşıdan deyilmiş boğaz enfeksiyonu vardı doktor bi ilaç vermişti o da alerji gibi ama deyilmiş döküntü dedi doktor yavrum heryeri kıpkırmızı yüzünden poposuna ayaklarına kadar indi kızarıklık zatüre geçirmişti önceden ondan dolayı akciğer filmi istediler çok şükür temiz çıktı raporu var 1 hafta ama dersler önemli en azından cumartesi,pazar dersaneye dersaneye gidecek bişe çıkmassa boğazları fena zor konuşuyo bakalım ilgileniyoruz geçecek inşallah
sinema paketi iyi olmuş canım bizde dizi izlemiyoz sadece seksenleri izliyoz dijitürk paketimiz var ordan film seçip izliyebiliyoruz en azından en güzeli öbürtürlü dizilere bağımlı oluyo insan:63:
sağol canım :KK36:kuzununda doğum günü kutlu olsun:KK37:
çok geçmiş olsun canım
sağol canım:KK36:

Back
X