Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

AY ÖYLEDE CANIM YAA BOY 1,62 NORMAL KİLOM 55 OLMASI GEREK :KK42:
canım benim de boyum 1.62 ve ben 67 kiloyla süper oluyorum ne diyorsun sen..belli bir yaştan sonra bu boy 50 leri kaldırmaz..gerçi yaşın kaçtı hatırlamıyorum ama..30 dan sonra 55 az bence..tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan odur ideal kilon :KK54:ben 70 e düşsem yeter valla:KK76:
:KK68::KK36::KK36: 27/02/2015 TARİHLİ LİSTEMİZ:KK36::KK36::KK36:

1. SERSUM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: %1.184 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2.NESLİHANSLTN:KK71::KK71::KK71: %0.853:KK71::KK71::KK71:

3.FİLİZTOPRAK:KK9::KK9::KK9: % 0.687 :KK9::KK9::KK9:

4. CAKMEL:KK73::KK73::KK73: %0.481:KK73::KK73::KK73:

:KK75::KK75::KK75:FORMUNU KORUYANLAR:KK75::KK75::KK75:

LEYLAK84 :KK46::KK46::KK46::KK46:

o_Oo_Oo_O300 GR ALANLAR :KK43::KK43::KK43:

FİCANS

EGUNESS

RESMİ İZİNLİ OLAN

KANEEL:KK46::KK46::KK46:

enemmmm 1. olmuşumm nekaaa güzelll..:rolleyes::rolleyes:herkesi kutlarım böyle devam canlar..:KK73::KK73:
:KK73:
çakmelcim ellerine sağlık..:KK36::KK36:

kist de korkutucu canı ama onun aşısı falan oluyor..tüyün evde dökülmesi tiksindiriyor eşimi ve beni canım..
seninkinde olan olmuş artık kıyamaz insan çekeceksin artık mecburrr..:KK8::KK8:

aynen canım terapi gibi ama yorucu da kıss zahmetli..evde yapıyorum canım..face de sayfam var bakabilirsen bak kurabiyecini yazarsan çıkıyor..:KK66::KK66:
canım hiç kedi beslemedim tüyü hakkında bilgim yok ayyy çok mu dökülüyo acaba ilginç şaşırdım o_Ozaten beslemeyi düşünmem ben patilerinden çok korkuyom diken gibi tırnakları çıkıyoya ayyyyy çok fena
aslında ben çocukkende çok korkardım hayvanlardan abim çok korkuturdu beni ondan heralde ama tavşan sevimli geliyo köpek kedi gibi de deyil ama çok hızlı koşuyo fena
olan oldu hakikaten o kadar maceradan sonra verilmez:rolleyes::rolleyes:şu an iyi ama dikişleri çarşamba günü alınacak yine korkacak
bi bakayım canım ama seviyosunya yapmayı zor gelmez hep kurabiye yapıyosun heralde

akşam yemeği 1 kase yoğurt
kurabiye yapmaktan acıkamadım:KK70::KK70:
ben senin yerinde olsam tıtıklardım kıs hiç aç kalmazdım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:iyiki ben yapmıyom :KK48:
İki gündür gelemedim kızlar biraz yoğundum.. Gerçi yoğunluğum gün oturmalarından ama çok ciddi kaçamak yok..
Gelelim bildirime:
Rumuz:nslhnsultan
Geçen hafta kilo:58.600
Bu hafta:58.100
Fark:----500

Günlere rağmen sonuç fena sayılmaz.. Yavaş yavaş emin adımlarla kilo veriyorum galiba.. :)
bu kadar güne iyisin neslihancım çok iyi bence:KK36:
:KK68::KK36::KK36: 27/02/2015 TARİHLİ LİSTEMİZ:KK36::KK36::KK36:

1. SERSUM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: %1.184 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2.NESLİHANSLTN:KK71::KK71::KK71: %0.853:KK71::KK71::KK71:

3.FİLİZTOPRAK:KK9::KK9::KK9: % 0.687 :KK9::KK9::KK9:

4. CAKMEL:KK73::KK73::KK73: %0.481:KK73::KK73::KK73:

:KK75::KK75::KK75:FORMUNU KORUYANLAR:KK75::KK75::KK75:

LEYLAK84 :KK46::KK46::KK46::KK46:

o_Oo_Oo_O300 GR ALANLAR :KK43::KK43::KK43:

FİCANS

EGUNESS

RESMİ İZİNLİ OLAN

KANEEL:KK46::KK46::KK46:

wawwww sersumcum 1. olmuş bombayı patlatmış :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:neslihan senide tebrik ederim uzun lafın kısası herkezi kutluyorum burda oldukları için çakmelcim ellerine sağlık liste için:KK36:
canım benim de boyum 1.62 ve ben 67 kiloyla süper oluyorum ne diyorsun sen..belli bir yaştan sonra bu boy 50 leri kaldırmaz..gerçi yaşın kaçtı hatırlamıyorum ama..30 dan sonra 55 az bence..tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan odur ideal kilon :KK54:ben 70 e düşsem yeter valla:KK76:
enemmmm 1. olmuşumm nekaaa güzelll..:rolleyes::rolleyes:herkesi kutlarım böyle devam canlar..:KK73::KK73:
sersumcum sana katılıyorum benimde boyum aynı kızlık kilom 52 şimdi55 olsak hiç hoş durmaz çökük durur gibi geliyor benim hedef63 ama verirsekte veririz ama nerdeeeee neyse moral bozmak yok:KK36:

yediklerimi yazmadım hemen yazayım
sabah=2 tabak tarhana çorbası+1 dilim tb. ekmeği
öğlen=kepekli lavaş arası+kıyma kavurma+çay+mandalin
akşam= malesef kızartma canım çok çekti tartılma sonrası bikerecik yiyim dedim

Selam kızlar

Anca oturdum , sabah misafirlerim vardı, dün de temizlik ve hazırlıkla uğraştım, yorulmuşum

Çakmelcim ellerine sağlık , listemiz çok güzel olmuş

Sersumum tebrik ederim canım çok sevindim, çok güzel vermişsin, bu hafta yürüyüşün de fazlaydı galiba etkisini göstermiş, maşallah, böyle devam inşallah

Filizcim hoşgeldin tavşanın da çok tatlı, geri aldığın iyi olmuş canım

Ben bugün kaçamağın resmen dibine vurdum yenebilecek tüm zararlıları yedim nasılsa tartıldım diye, ama yarından tezi yok dikkat etmeye devam inşallah

Sersumum hep diycem unutuyorum rize gross markette de pasta malzemeleri var,sen nerden alıyorsun bilmiyorum ama söyleyim dedim

canım hiç kedi beslemedim tüyü hakkında bilgim yok ayyy çok mu dökülüyo acaba ilginç şaşırdım o_Ozaten beslemeyi düşünmem ben patilerinden çok korkuyom diken gibi tırnakları çıkıyoya ayyyyy çok fena
aslında ben çocukkende çok korkardım hayvanlardan abim çok korkuturdu beni ondan heralde ama tavşan sevimli geliyo köpek kedi gibi de deyil ama çok hızlı koşuyo fena
olan oldu hakikaten o kadar maceradan sonra verilmez:rolleyes::rolleyes:şu an iyi ama dikişleri çarşamba günü alınacak yine korkacak
bi bakayım canım ama seviyosunya yapmayı zor gelmez hep kurabiye yapıyosun heralde

ben senin yerinde olsam tıtıklardım kıs hiç aç kalmazdım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:iyiki ben yapmıyom :KK48:
wawwww sersumcum 1. olmuş bombayı patlatmış :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:neslihan senide tebrik ederim uzun lafın
sersumcum sana katılıyorum benimde boyum aynı kızlık kilom 52 şimdi55 olsak hiç hoş durmaz çökük durur gibi geliyor benim hedef63 ama verirsekte veririz ama nerdeeeee neyse moral bozmak yok:KK36:
benim halam besliyor kedi canım..ondan biliyorum..çok tatlı ama tüy tüyy çok fenaa:KK47:
kıss onların patişleri çok tatlıdır aslında sevdiklerine de kolay kolay çıkarmaz tırnağını ama tabii kedi bu sağı solu belli olmaz:KK53::KK53:
demek hızlı koşuyor...he kıss masalda da hızlı koşmaz mı tavşan:KK48:
yaparken doyuyom kurabiyeyi valla:KK48::KK48:
yok be zor gelmiyor..dün siparişim vardı 30 adet pişirdim bu akşamda süslemesi yarın kargo 1 gün beklemesi lazım zaten daha iyi oluyor süsleme için..zevkli yanii:KK54::KK54:

sağol bebeemm.:KK36:.seni de kutlarım.:KK9:.çok vermedim aslında ama beni geçen olmayınca..hehehe sevindim..böyle gitsin inşallah:rolleyes:
aynen ben de genç kızken 52 kg idim ama şimdi 60-70 arası normal bence..:KK66::KK66:

Selam kızlar

Anca oturdum , sabah misafirlerim vardı, dün de temizlik ve hazırlıkla uğraştım, yorulmuşum

Sersumum tebrik ederim canım çok sevindim, çok güzel vermişsin, bu hafta yürüyüşün de fazlaydı galiba etkisini göstermiş, maşallah, böyle devam inşallah

Filizcim hoşgeldin tavşanın da çok tatlı, geri aldığın iyi olmuş canım

Ben bugün kaçamağın resmen dibine vurdum yenebilecek tüm zararlıları yedim nasılsa tartıldım diye, ama yarından tezi yok dikkat etmeye devam inşallah

Sersumum hep diycem unutuyorum rize gross markette de pasta malzemeleri var,sen nerden alıyorsun bilmiyorum ama söyleyim dedim
hadi geçmiş olsun canım..atlatmışsın ya..dinlen artık:KK54:
sağol canımcım:KK36:..evet sanırım işe başlamam ve pronun etkisi oldu:KK28::KK28:inşallah devam eder:KK36:

ayyy ben de senin gibiyim birsürü kaçamak yaptım serbest günüm diye ama tamam bitti..yarın toparlanmaEn Büyük KK

sağol canım benim:KK68::KK19: söyledi arkadaşlar rizegross marketi gittim işime yarayan bir çok şey var ama bazı şeyleri mecbur internetten alıyorum..:KK66::KK66:bir gün buluşalım canım yaa:rolleyes:..çok isterim..havalar azcık daha düzelsin de..:KK66::KK66:

Son düzenleme:
benim halam besliyor kedi canım..ondan biliyorum..çok tatlı ama tüy tüyy çok fenaa:KK47:
kıss onların patişleri çok tatlıdır aslında sevdiklerine de kolay kolay çıkarmaz tırnağını ama tabii kedi bu sağı solu belli olmaz:KK53::KK53:
yok be zor gelmiyor..dün siparişim vardı 30 adet pişirdim bu akşamda süslemesi yarın kargo 1 gün beklemesi lazım zaten daha iyi oluyor süsleme için..zevkli yanii:KK54::KK54:

sağol bebeemm.:KK36:.seni de kutlarım.:KK9:.çok vermedim aslında ama beni geçen olmayınca..hehehe sevindim..böyle gitsin inşallah:rolleyes:
aynen ben de genç kızken 52 kg idim ama şimdi 60-70 arası normal bence..:KK66::KK66:

sağol canımcım:KK36:..evet sanırım işe başlamam ve pronun etkisi oldu:KK28::KK28:inşallah devam eder:KK36:

ayyy ben de senin gibiyim birsürü kaçamak yaptım serbest günüm diye ama tamam bitti..yarın toparlanmaEn Büyük KK

sağol canım benim:KK68::KK19: söyledi arkadaşlar rizegross marketi gittim işime yarayan bir çok şey var ama bazı şeyleri mecbur internetten alıyorum..:KK66::KK66:bir gün buluşalım canım yaa:rolleyes:..çok isterim..havalar azcık daha düzelsin de..:KK66::KK66:

Dinlenicem canım şimdi bugünkü yemeklerimi de yaparsam işim bitiyor

Inşallah devamı gelir canım hem yürüyüş hem pro,bu haftada böyle yaparsın

Hem ne kaçamak,neyse cumaya kadar yapmayız inşallah

Ben de görünce o markette sen aklıma geldin canım

İnşallah canım ben de isterim,evet şu soğuklar geçsin ,dün çok güzeldi ama tekrar soğuyacakmış hayırlısı

Günaydın kızlar

Sabah 1 saat yürüyüş yaptım

Gelince kahvaltı ,omlet,peynir,yarım dilim fırınlanmış yumurtalı ekmek,biraz tahin helva,çay

Hepinize güzel hfta sonları

25 yaşındayım canım 90 doğumluyum 19 yaşındayken 55 kilo idim git gide kilo aldum yapıştı kaldı vallahi

Dinlenicem canım şimdi bugünkü yemeklerimi de yaparsam işim bitiyor

Inşallah devamı gelir canım hem yürüyüş hem pro,bu haftada böyle yaparsın

Hem ne kaçamak,neyse cumaya kadar yapmayız inşallah

Ben de görünce o markette sen aklıma geldin canım

İnşallah canım ben de isterim,evet şu soğuklar geçsin ,dün çok güzeldi ama tekrar soğuyacakmış hayırlısı
evet canım bu hafta da böyle yapıcam inşallah:KK54:

evet yaa mart da soğuk yapar ama sonrası açacak inşallah:KK68:
25 yaşındayım canım 90 doğumluyum 19 yaşındayken 55 kilo idim git gide kilo aldum yapıştı kaldı vallahi

ah canım ben de 18-19 yaşında 52 kiloydum ama evlenince haplar sayesinde 64 oldum ve 64 de gayet iyiydi.. hamileliğe kadar korudum hamilelik sonrası 67 ye kadar düştüm ama sonra gene d.kontrol hapı sayesinde böyle oldum:KK51:

18 yaşındaki kilomuza dönmemiz mümkün değil bence ve bünye kaldırmaz da ama bakalım ne kadar düşebilicem..:KK14::KK14: 70 e razıyım:KK51::KK51:

selam kızlar...
sabah 7 de kalkıp kurbişleri yolladım sonrası 10 gibi kahvaltı..
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
1.5 dukan krepi
peynir zeytin
domates soslu biber kavurması
salçalı omlet
1 çeri
maydanoz

Ayyyy kızlarrrr.. Nr yapıcam ben.. :( dünden beri yediklerim istanbula yol olur.. Mafoldum ben.. Hedefe üç kala bu kadar yemek çok şuursuzca oldu.. Rejime başlayalı hiççç bu kadar abratmamıştım.. Bu hafta artıda olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı dicem herhalde.. Son pişmanlık fayda etmez..
Sizlerden ne var ne yok..

akşam yemeğim benim tarifim adana köfte .:kk77:

duk1.webp tarifim face sayfamda var ama buradan da vereyim çok basit ama çok lezzetli tavsiye ederim..:KK68:

Evde Pratik Adana Köfte

Dukan ve Karatay için ortak süper bir lezzet

Malzemeler

500 gr orta yağlı kıyma
1 çorba kaşığı acı biber salçası
1/2 çorba kaşığı domates salçası
1 büyük boy rendelenmiş kuru soğan
karabiber,toz kırmızı biber tuz

Yapılışı

Kıyma ve tüm malzeme iyice yoğrulur
Elimizle uzun şekil veririz
İsteyen adana köfte Çubuklarında da adana köfte gibi şekil verebilir
ama ben adı üstünde pratik olsun diye böyle tarif ediyorum..
fırınımızın ızgara bölümünde
köfteleri arkalı önlü çevirerek pişiririz
Dukan yulaf kepeği krepi,sumaklı doğranmış soğan ve maydanozla
servis yaparız.. Yanına da 1 bardak köpüklü ev ayranı iyi gider:KK50::KK50:

Ayyyy kızlarrrr.. Nr yapıcam ben.. :KK43: dünden beri yediklerim istanbula yol olur.. Mafoldum ben.. Hedefe üç kala bu kadar yemek çok şuursuzca oldu.. Rejime başlayalı hiççç bu kadar abratmamıştım.. Bu hafta artıda olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı dicem herhalde.. Son pişmanlık fayda etmez..
Sizlerden ne var ne yok..
dün ben de çok kaçırdım canım :KK47:..ama bugün hemen düzelttim rotayı.En Büyük KK.sen de hemen düzelt sonrası toparlar merak etme..:KK19::KK19:

Slm canlar

Tek kaçamak akşam yemeği yerine 2 dilim baklava oldu
3 haftadır 0 kaçamak hadi rabbim dirayetimi kırmayayım,sen hepiize yardimci ol

Neslihan toparla canım,ucunu kaçırırsan hepten gidiyor ne kalmış ki sabır.

Sersum tarifini denicem canım çok güzel görünüyor,birde kurabiyelerinde hangi yağı kullanıyordun canım ,kurabiyelerin nefis görünüyo maşallah.

Selâmetle...

Slm canlar

Tek kaçamak akşam yemeği yerine 2 dilim baklava oldu
3 haftadır 0 kaçamak hadi rabbim dirayetimi kırmayayım,sen hepiize yardimci ol

Neslihan toparla canım,ucunu kaçırırsan hepten gidiyor ne kalmış ki sabır.

Sersum tarifini denicem canım çok güzel görünüyor,birde kurabiyelerinde hangi yağı kullanıyordun canım ,kurabiyelerin nefis görünüyo maşallah.

Selâmetle...
sağol canım:KK68: tereyağ kullanıyorum canım bim'den..:KK54:
face den kurabiyecini'ni takip et canım..:KK66:

3 haftada bir kaçamak bir şey değil yeter ki sonrası gelmesin:KK54:

tarifi tavsiye ederim kızlar..çok leziz oluyor:kk77:..bizimkiler bayılıyor..face de 'karatay ve dukandan en güzel yemek tarifleri ':KK56:
sayfamı da ziyaret etmenizi tavsiye ederim tüm tarifler bize uygun..tabii hepsini burada veremiyorum..:KK66:

esnedim geldimm:KK70:

kahvaltımızı yaptık eşim fena grip bize bulaşmaz inşallah:KK17:ıhlamur portakal suyu yüklemesi yapıyorum habire:KK50:

kahvaltım
yarım dukan krepi
domates soslu biber kavurma
salçalı omlet
peynir-zeytin
yoğurt

yanında 1/2 çay bardağı portakal suyu :KK50:şimdi de ıhlamur:KK50:

yine pazar ve yine yarın işbaşııı:cry::cry:

Back
X