Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Az önce yine yeni bir tarif uydurdum varmi bilmiyorum ama yaptım oldu

Yesil mercimekli Brokoli çorbası aynı zamanda ogle yemeğim oldu kendisi ..
TADI harika !!

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 61
Yok canım daha doğurmadım ama son ay içindeyiz :) Tarihimiz yok henüz. ne zaman gelirse artık bekliyoruz. 2-3 hafta içinde gelir sanırım meleğimiz. İsmimiz henüz yok ama. Gerçi bir senecek olarak Güneş düşünüyoruz ama kayınvalideme bir türlü isim beğendiremiyoruz. Bakalım.

Yok annem daha doğurmadım :) ama kocaman bir göbekle dolanıyorum. daha var zamanımız. 58 kilo ile hamile kaldım 74 kiloyum şuan. artık kaç ile doğuma girerim bilemiyorum. kızımız büyüdükçe kilomuzda artar sanırım. hayırlısı.
allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim ..
kayin valide ler pek begenmezler ama siz itediginiz icinize sinen bir isim koyunuz .. simdiden dogumda kolay gelsinn .. bir avazdaa insallah

Yok canım daha doğurmadım ama son ay içindeyiz :) Tarihimiz yok henüz. ne zaman gelirse artık bekliyoruz. 2-3 hafta içinde gelir sanırım meleğimiz. İsmimiz henüz yok ama. Gerçi bir senecek olarak Güneş düşünüyoruz ama kayınvalideme bir türlü isim beğendiremiyoruz. Bakalım.

Yok annem daha doğurmadım :) ama kocaman bir göbekle dolanıyorum. daha var zamanımız. 58 kilo ile hamile kaldım 74 kiloyum şuan. artık kaç ile doğuma girerim bilemiyorum. kızımız büyüdükçe kilomuzda artar sanırım. hayırlısı.
hayırlısıyla sağlıkla kavuş yavlum bebişine:KK68:..kilolar burada gider nasılsa üzülme..:KK68:

Güneş çok güzel bir isim..ama bırak kaynanayı sen kocanı ikna et o halletsin anasını:KK53::KK53::KK53:

Selam kızlar

Dün sabah 1 saat yürüyüş yaptım,ama günüm maalesef kaçamaklı geçti,

Bu sabah da 90 dakika yürüyüş yaptım dünkü kaçamaklardan dolayı,sonra kahvaltıda sucuk, peynirli omlet, peynir,zeytin, 1 lokma tereyağlı ballı ekmek

Akşam üstü patates salatası, peynir, az ekmek ve çay

günaydın kızlar..:KK68::KK68:
dün pro yapamadım maalesef..

sabah
:kk77::kk77:
dukan krepi böreği kıymalı kaşarlı

öğlen
kapuska
yoğurt
çorba

akşam
kuru fasulye
cacık
turşu
bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
çayy
kızım hasta boğazları fena gene..dinlemiyor ki sabah buzz gibi şapka takmadan çıkıyor üşüttü tabii..
bugün saatlik izin alıp erken gelirim yanına:KK51:
bir tavuk suyuna çorba anne şefkati toparlar inşallah:cry::cry:

canım çok geçmiş olsun

günaydın kızlarr...
bugün kızımla evdeyiz..kızım hala hasta ..yarına daha iyi olacak inşallah:KK24:
kahvaltım
1.5 dukan krepinden kıymalı kaşarlı dürüm börek
microda ısıtılmış
çay
peynir zeytin
2 çeri
:kk77::kk77::kk77::kk77:

kızlar bir de haberim var size kendim ve kızım için silk'n in evde lazer epilasyonunu aldım:KK8::KK8:..kampanya vardı 3 saatlik 80 tl indirim ve 50 puan hediyeyle aldım bir de..çok uyguna geldi..:KK73:
yorumlar çok iyi..umarım işe yarar ve kullandıkça sizi buradan bilgilendiririm..çok heyecanlıyım şu tüy derdinden evimde kurtulmak gibisi yok heralde.:KK73::KK73::KK73:dudak üstüne bile 12 seans gittim 250 tl verdim bununla 550 tl ye tüm vücut ..bakalım görücez..:KK8::KK8:

allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim ..
kayin valide ler pek begenmezler ama siz itediginiz icinize sinen bir isim koyunuz .. simdiden dogumda kolay gelsinn .. bir avazdaa insallah

İnşallah canım teşekkürler. Bir avazda çıksın gelsin kucağımıza inşallah. İsim konusu bakalım.. içimize sinen isim o ama bakalım hayırlısı.

hayırlısıyla sağlıkla kavuş yavlum bebişine:KK68:..kilolar burada gider nasılsa üzülme..:KK68:

Güneş çok güzel bir isim..ama bırak kaynanayı sen kocanı ikna et o halletsin anasını:KK53::KK53::KK53:

Kilo problem değil. dert etmiyorum o konuyu ama doğumdan hemen sonra dikkat edip vermem lazım ki yapışmasın.
Valla benim kayınvalide öyle oğlunu falan dinleyen biri değil. İşin kötüsü onun aklında da bi isim yok ama ne desek yok sevmedim diyip duruyor işte. :)

hoşgeldin canım..niye geç kalasın..hep beraber veriyoruz kilolarımızı..başarılar:KK68::KK68:[/QUOTE]

çook tesekkür ederim evet bugün 60 kilo ile basladım
kahvaltıya yetişemedigim icin bir kase kahvaltılık gevrek ve süt ile geçti şimdi öğle yemeğindeyim 1 elma 1 portakal ve ara öğün yapcam bugün de dengelicem insallah

İ
Kilo problem değil. dert etmiyorum o konuyu ama doğumdan hemen sonra dikkat edip vermem lazım ki yapışmasın.
Valla benim kayınvalide öyle oğlunu falan dinleyen biri değil. İşin kötüsü onun aklında da bi isim yok ama ne desek yok sevmedim diyip duruyor işte. :)
haklısın canım..yapışmasın valla:KK54:
aman kaynana değil mi:KK62::KK62:
çook tesekkür ederim evet bugün 60 kilo ile basladım
kahvaltıya yetişemedigim icin bir kase kahvaltılık gevrek ve süt ile geçti şimdi öğle yemeğindeyim 1 elma 1 portakal ve ara öğün yapcam bugün de dengelicem insallah
:KK5::KK5:

öğlen yemeğim
4 kaşık tereyağlı salçalı karabuğday pilavı
1 parça kendi yağıyla pişmiş tavuk incik
yoğurt

günaydın kızlarr...
bugün kızımla evdeyiz..kızım hala hasta ..yarına daha iyi olacak inşallah:KK24:
kahvaltım
1.5 dukan krepinden kıymalı kaşarlı dürüm börek
microda ısıtılmış
çay
peynir zeytin
2 çeri
:kk77::kk77::kk77::kk77:

kızlar bir de haberim var size kendim ve kızım için silk'n in evde lazer epilasyonunu aldım:KK8::KK8:..kampanya vardı 3 saatlik 80 tl indirim ve 50 puan hediyeyle aldım bir de..çok uyguna geldi..:KK73:
yorumlar çok iyi..umarım işe yarar ve kullandıkça sizi buradan bilgilendiririm..çok heyecanlıyım şu tüy derdinden evimde kurtulmak gibisi yok heralde.:KK73::KK73::KK73:dudak üstüne bile 12 seans gittim 250 tl verdim bununla 550 tl ye tüm vücut ..bakalım görücez..:KK8::KK8:

HAYIRLI OLSUN CANIM BİZEDE BİLGİ VER İŞE YARIYORMU

Merhaba arkadaşlar, ben iki yıl önce sizinle bir dönem Karatay diyeti yapmıştım. çok da başarılı oldum. 13 kilo verdim. fazla yemeye başlayıca. İki yılda 15 kilo olarak geri aldım.
Çünkü benim ciddi anlamda abur cubur ve tatlı yeme alışkanlığım var.
Kilolarımdan çok mutsuzum. Yeniden başlamak istiyorum. Şuanda iki gündür karatay yapıyorum. Ama biraz kararsızım. :KK64::KK64::KK64:
Aranızda olmak istiyorum.
Sanırım herkes gördüğüm kadarıyla artık farklı diyetler yapıyor. Banada yaptığınız diyetler hakkında bilgi verirseniz sevirim.

Merhaba arkadaşlar, ben iki yıl önce sizinle bir dönem Karatay diyeti yapmıştım. çok da başarılı oldum. 13 kilo verdim. fazla yemeye başlayıca. İki yılda 15 kilo olarak geri aldım.
Çünkü benim ciddi anlamda abur cubur ve tatlı yeme alışkanlığım var.
Kilolarımdan çok mutsuzum. Yeniden başlamak istiyorum. Şuanda iki gündür karatay yapıyorum. Ama biraz kararsızım. :KK64::KK64::KK64:
Aranızda olmak istiyorum.
Sanırım herkes gördüğüm kadarıyla artık farklı diyetler yapıyor. Banada yaptığınız diyetler hakkında bilgi verirseniz sevirim.
hoşgeldin canım:KK68: ben de geri aldım verdiklerimi maalesef..ben dukan karatay karışımı yapmaya çalışıyorum ama senin gibi benim de abur cubura iradem zayıf maalesef.:KK47:protein ağırlıklı besleniyorum bu sıralar ama bir türlü gitmiyor..yapıştı resmen..:KK51:
hep beraber veririz inşallah:KK68::KK68:

Back
X