Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kizlarrrr
nasilsiniz ??
dun cuma ve esim de izinli oldugu icin bol bol yedik ve ayni zamnda bol bol yuruduk ..

bu gunde iyi gecti diyebilirim:
sabah: klasik karatay kahvaltisi
ogle : bir kase yogurt yarim mango
aksam; brokoli mantisi , ton baligi salatasi

spor : 5 km yuruyus

simdi bir yandan mac izliyorum bir yandan youtube den makyaj videolari izliyorum :)

kizlar birsey buldum .. saclarini uzatmak isteyenler varmi ??
benim saclarim uzun sayilir fakat hep cok cok uzun olmasini hep isterim .. neyseeeeee .. kara turp kurunden sonra ( bu da ise yariyor ) bir kur daha buldum .. Pirinç Suyu Maskesi

Saç için Pirinç Suyu Maskesi Tarifi

• Pirinç ( 1 Kâse)
  • Su ( 2 Su Bardağı)

Daha derin bir kap içine pirinç ve ılık suyu boşaltarak kaşık yardımı ile 5dk kadar karıştırılarak su bulanıncaya kadar karıştırılabilir. İşlemden sonra 35-40dk kadar dinlenmeye bırakılıp beklenir işlemden sonra pirincin içinde bulunan suyu temiz bir bardak veya şişe içine süzülerek ayrıştırılır.

Saç için Pirinç Suyu Maskesi Nasıl Yapılır

Şişeye boşaltılan su 1-2dk çalkalanıp ardından kafanızdan aşağıya saç köklerinden başlanılarak saç uçlarına kadar masaj yapılarak temas etmesi sağlanır. Deniz bonesi veya ona benzer bir bone ile saçlar toplanıp 30dk dinlendirilmeye alınıp işlem sonunda ılık su ile durulanır.

Not: İşlem sonunda saç kurutma makinası kullanacakların makinanın saçlardan 30-40cm mesafeden kurutulması önerilir.

simdi evde kalan son bir fincan eskii belki 3 yillik pirinc vardi onu isladim yaklasik bir saattir bekletiyorum .. bugun yapacagim bakalim sonuc ne olacak :)

10625136_636839476438526_6090522184479140579_n.webp

ben de ilk limonlu pul biberli yoğurdumu yedim:kk77: hiç fena değil ekşimiş yoğurt tadında ben severim o tadı..başladık bakalım hayırlısı.:KK76::KK76:.2 hafta dayanabilicem mi bakalım:KK53::KK53:
Evet super kilo verdiriyor o kür bede gencligimde yapmistim daha dogrusu odem kalbi oluyor eger yuruyus yaoarsan beëdiging kiloyu sabitlestirirsinncanim

Merhaba kizlar
Nasilsiniz ?

Bugun de Iyi gecti

Sabah : 1,5 dilim tam bugday ekmegi , yumurta , zeytin , peynir , kahve

Ogle : yuruyus arasina mola olarak oturdugunuz yerde latte sadece kahve

Aksam : saat 3 Gibi : 4 dalyan kofte , karisik salata

Spor ; 5 km yuruyus

selam kızlar....bugün de dışarıdaydık eşimle dışarıda yedik ama bol bol yürüdük.....:KK49::KK49:
2.öğünüm
:kk77::kk77::kk77:
iskender
eşimin künefesinden 2 çatal

yatmadan da pulbiberli yoğurdumu yiyeceğim..:KK76::KK76::KK76:

az önce ütülerimi de yaptım bitti çok şükür..iyi haftalar olsun inşallah:KK54::KK54:

acıktım sebze haşlamalarımın (kabak ,brokoli,karnabahar,havuç)üstüne yoğurt kürümü döküp yedim..:KK53::KK53:

Merhaba bayanlar yoğurt kürü okudum ne işe yarıyor nasıl yapılır sayfalarda bulmaya çalıştım ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bayanlar yoğurt kürü okudum ne işe yarıyor nasıl yapılır sayfalarda bulmaya çalıştım ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
2 hafta süreyle yatmadan yarım saat önce az yağlı 3 yemek kaşığı yoğurda yarım limon ve 1 çay kaşığı pulbiber katıp yiyiyorsun canım..göbek eriten kür diyorlar..:KK66::KK66:başarılar..ben de yeni başladım daha:KK66:

İyi geceler kızlar bizde aile boyu disardaydik. İkinci ogunumu dışarda yedim
Çocuklar fastfood tarzı bir yerde yemek istediler. Fazla seçeneğin yoktu.
Sezar salata bol tavuklu
Biraz patates kızartması
Soda

Simdi de yoğurt kurumu yedim birazdan yatacagim. Sanki biraz midemi yaktı.
Sersumcum sende de oluyormu?

Merhaba kizlar
Nasilsiniz ?

Bugun de Iyi gecti

Sabah : 1,5 dilim tam bugday ekmegi , yumurta , zeytin , peynir , kahve

Ogle : yuruyus arasina mola olarak oturdugunuz yerde latte sadece kahve

Aksam : saat 3 Gibi : 4 dalyan kofte , karisik salata

Spor ; 5 km yuruyus
[/QUOTE
Maşallah kanelcim yürüyüş olayiniza bayiliyorum. Bende telefonuna su kilometre ölçer programdan yukleyecegim. Yürüyorum ama ne kadar yürüdüğünü bilmiyorum.

Bugun hamilelikten once sldigim 38 beden mont tik diye oldu

Durmak yook ermeye devam
Super canım. Bu kadar kısa zamanda doğum öncesi haline dönmem super.

İyi geceler kızlar bizde aile boyu disardaydik. İkinci ogunumu dışarda yedim
Çocuklar fastfood tarzı bir yerde yemek istediler. Fazla seçeneğin yoktu.
Sezar salata bol tavuklu
Biraz patates kızartması
Soda

Simdi de yoğurt kurumu yedim birazdan yatacagim. Sanki biraz midemi yaktı.
Sersumcum sende de oluyormu?
olmadı canım bende çok şükür..biraz erken yedim ben ama tam yatmadan yarım saat önce yemedim korktum bende..:KK43:

günaydın güzeller...:KK68:regl oldum:KK47:cuma şişliği ondanmış..:KK56:
kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
çayy
:kk77::kk77::kk77::kk77:

eşim de geç gidecek bugün beraber yaptık kahvaltıyı..yarım saat sonra işe gitmece:KK55:..öpüldünüz:KK15:..kaçamaksız bir hafta olsun:KK68::KK68:

Back
X