Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkezin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun:KK36:
bende oruçtum bugün yarında tutucam
gece kahvaltı yaptım=1 yumurta +tb. ekmeği+1 bardak süt+peyniir zeytin
iftar= sulu köfte+domates
akşam çayı+3 tane kandil simiti
1 kase çilek
bugün sahur =yine kahvaltı +köy yufkası var
iyi geceler kızlar:KK36:

çok faydası var sersumcum:KK71: ben iple çekiyomserbest günleri eşimede söylüyom kendimi survivor da gibi hissediyom :KK70::KK70::KK70::KK70:sanki bişe yemiyomuş gibi ödül gibi oluyo diğer günler çok sıkı tutuyom
:KK70::KK70::KK70:alemsin kısss kendini motive etmek için iyi aslında bundan sonra ben de survivor oynıyacam kendi kendime:KK53::KK53::KK53::KK53:
herkezin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun:KK36:
bende oruçtum bugün yarında tutucam
gece kahvaltı yaptım=1 yumurta +tb. ekmeği+1 bardak süt+peyniir zeytin
iftar= sulu köfte+domates
akşam çayı+3 tane kandil simiti
1 kase çilek
bugün sahur =yine kahvaltı +köy yufkası var
iyi geceler kızlar:KK36:
Amin canım Allah kabul etsin oruçlarını:KK68::KK68:

günaydınnnnn....
çok şükür güneşli günlere kavuştuk..:KK68::KK68::KK68:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
peynirli omlet
1 küçük kase yoğurt
çayy

bugün soğan kürüne ne başlıyorum hayırlısıyla:KK54::KK54:regl olmuşkan meto hızından faydalanalım değil mi....:KK8:

gunaydııınnnn yaa bu haftada hıc dıkkat edemedım tasınıyorum esya topluyorum acıkıyorum yıyorum :KK43:

BAŞLANGIÇ:85,5 KG
GEÇEN HAFTA:83,1 KG
BU HAFTA:83,0 KG
FARK:100 GR :KK61:
çok yavaş veriyorum
canım taşınıyordun..kolay gelsin söyliycem söyliycem unuttum...seni en iyi anlayanlardan biriyim..:KK5:bu dönemde diyet çok zor:KK43:üzülme toparlarsın yerleşince..:KK66:

Kızlar beni de aranıza alın Safransari Safransari nin ocak annelerinden arkadasıyım onla bizim sayfadan paylaşım yaptık ama iki kişi olunca şevk kalmadı bi de ben ilk hedef ettgm kıloya ulaşınca hiç gayret gostermedim cumadan beri dikkat ediyorum 70.8 im ilk sayfadaki kuralları kabul ediyorm optm hepinizi

sabah
tereyagda yumurta
bi dilim kepek ekmek maydonz iki zeytin
yeşil biber şekersiz çay
öğle
arkadasa gidiyorum söz kacırmıycam çok
akşam
yoğurt çorbası bi kase
salata
bi kase nohut yemeği
bulgur pilavı yoğurt
spor ... Günlük yirmi mekik ip atlıyorum biraz da ekstra bişey olursa söylerm bu arada bebıs emzırıyorum ara ogun yapinca haber ederm

öğlen
tavuk şiş
maydanoz
ayran

işe geliş gidiş 3.5 km yürüyüş..:KK28:

regl oldum karnım fena..bu cuma ++ da olurum sanırım..ama diyete ve pro ağırlıklı beslenmeye devam..haftaya cuma iyi bir sonuç almak için...:KK36:
akşam yemeği yemiyor musun sersumcuğum.

dün öğlen 1,5 pide yiyince akşam sadece çekirdek çitledim. ama saat 9.30 gibi o_Oo_O
hiç bir şey yiyemedim akşam yemeğinde . yiyecek yerim yoktu .

bu sabah 2 yumurtalı menemen
1 bardak yarım limon ve 1 çorba kaşığı pekmezli su

öğlen için 1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

akşam için sarmam var hala, yoğurtlu çorbam var. keşkek var.
ama yiyemeyiz sanıyorum. çünkü bu akşam direk küçük oğlanın gösterisine geçeceğiz.
9.30 gibi bitermiş.

Kızlar beni de aranıza alın Safransari Safransari nin ocak annelerinden arkadasıyım onla bizim sayfadan paylaşım yaptık ama iki kişi olunca şevk kalmadı bi de ben ilk hedef ettgm kıloya ulaşınca hiç gayret gostermedim cumadan beri dikkat ediyorum 70.8 im ilk sayfadaki kuralları kabul ediyorm optm hepinizi

sabah
tereyagda yumurta
yeşil biber şekersiz çay
öğle
akşam
yoğurt çorbası bi kase
salata
bi kase nohut yemeği
bulgur pilavı yoğurt
spor ... Günlük yirmi mekik ip atlıyorum biraz da ekstra bişey olursa söylerm bu arada bebıs emzırıyorum ara ogun yapinca haber ederm
Hosgeldin canim :KK19:
Artik.buradan devam ederiz gitsin kilolar :KK49:
Benimde ayagimda kucuk bir rahatsizligim vardi bugun yuruyuse baslayacam insallah

Kahvalti
Haslanmis yumurta, 1 silim ekmek, peynir, salatalik, 1 bardak sut
Oglen
Ton balikli salata
Aksam
Bulgur pilavi, tavuklu bezelye yemegi

sabah
tereyagda yumurta
yeşil biber şekersiz çay
öğle
akşam
yoğurt çorbası bi kase
salata
bi kase nohut yemeği
bulgur pilavı yoğurt
hoşgeldin canım..başarılar..:KK68:
akşam yemeği yemiyor musun sersumcuğum.

dün öğlen 1,5 pide yiyince akşam sadece çekirdek çitledim. ama saat 9.30 gibi o_Oo_O
hiç bir şey yiyemedim akşam yemeğinde . yiyecek yerim yoktu .

bu sabah 2 yumurtalı menemen
1 bardak yarım limon ve 1 çorba kaşığı pekmezli su

öğlen için 1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

akşam için sarmam var hala, yoğurtlu çorbam var. keşkek var.
ama yiyemeyiz sanıyorum. çünkü bu akşam direk küçük oğlanın gösterisine geçeceğiz.
9.30 gibi bitermiş.
akşam menemen yedim canım..yiyiyorum tabii sadece hafta sonları 2 öğün yapıyorum..:KK66::KK66:ufaklığı öpüyorum canım...:KK68:

selam canlar...bugün iş çıkışı alışverişe gittim öldüm bittim...:KK47::KK47::KK47:

öğlen
et sote
yoğurt
dondurma

akşam
tavuk sote
ayran

en az 5-6 km yürüyüş..:KK49::KK49::KK49:off bi de regl yim salak kafa neyine alışveriş..:KK14:

yarından itibaren 3 günlük izin aldım..hazır eleman varken azcık dinleneyim dedim..:KK76::KK76::KK76:
5 gün tatill:KK73::KK73::KK73:

selam canlar...bugün iş çıkışı alışverişe gittim öldüm bittim...:KK47::KK47::KK47:

öğlen
et sote
yoğurt
dondurma

akşam
tavuk sote
ayran

en az 5-6 km yürüyüş..:KK49::KK49::KK49:off bi de regl yim salak kafa neyine alışveriş..:KK14:

yarından itibaren 3 günlük izin aldım..hazır eleman varken azcık dinleneyim dedim..:KK76::KK76::KK76:
5 gün tatill:KK73::KK73::KK73:
ohhhhhh sefan olsun canım:KK6::KK6::KK6::KK6:

kızlar iftarımı yaptım
dolma ve yoğurt vardı
ama aç karna bi tartıldım neredeyse 2 kilo nasıl oluyosa moralim bozuldu oruç bana yaramıcak yandım ben
daha doğrusu ara öğün bana çok yaradı iyi kilo veriyodum bu ikigün beni bitirdi yarın normale dönücem hala pes etmiyorumya şaşıyorum kendime moral bozmak yok tabi
bugün yoğurdumu yaptım kızımında yarın okulda eğlencesivar mezuniyet gibi işte saat 10 da gidecek bi kuaföre gideriz yakına saçlarını yaptırırız işte böle

ohhhhhh sefan olsun canım:KK6::KK6::KK6::KK6:
:KK19::KK19:
kızlar iftarımı yaptım
dolma ve yoğurt vardı
ama aç karna bi tartıldım neredeyse 2 kilo nasıl oluyosa moralim bozuldu oruç bana yaramıcak yandım ben
daha doğrusu ara öğün bana çok yaradı iyi kilo veriyodum bu ikigün beni bitirdi yarın normale dönücem hala pes etmiyorumya şaşıyorum kendime moral bozmak yok tabi
bugün yoğurdumu yaptım kızımında yarın okulda eğlencesivar mezuniyet gibi işte saat 10 da gidecek bi kuaföre gideriz yakına saçlarını yaptırırız işte böle
üzme kuzum kendini..:KK66:meto değişikliğe anında tepki veriyor..şişmişsindir..oruca da alışınca normale döner:KK24:..kızını kutluyorum canım..:KK68::KK68:

günaydın....evdeyim şükür çünkü regl gene kötü geçiyor..yaş ilerledikçe berbat oluyor..nolucak halim bilmem..:KK51::KK51:
canım kahvaltıda birşey istemedi..çorba içtim:KK50:

günaydın....evdeyim şükür çünkü regl gene kötü geçiyor..yaş ilerledikçe berbat oluyor..nolucak halim bilmem..:KK51::KK51:
canım kahvaltıda birşey istemedi..çorba içtim:KK50:
geçmiş olsun canm regl ne zor ben 2 hamilelik emzirme falan derken düzenli adet olmayalım baya oldu ins yakında duzene girer ağrısız geçsin ins.. Bende çok hastayım ıstahsızlık ne güzel şey keşke bende ıstahsızlık olsam dikkat ettim sınırlı ve stresli iken çok yiyorum bende stres bitmiyor ama iki küçük çocuk olunca neyse isteme geceyim..

Kahvalti
bi bardak nane limonlu çay
bol maydanoz
bir haşlanmış yumurta
3zeytin
kuşburnu marmelatı
bi dilim ekmek

ara ogun
bir elma bi kaç kiraz

öğlen
bi kase nohut yemeği
yogurt
bi dilim ekmek salata(çorba yapabilirim ins halim yok /
akşam i yazarım ins

geçmiş olsun canm regl ne zor ben 2 hamilelik emzirme falan derken düzenli adet olmayalım baya oldu ins yakında duzene girer ağrısız geçsin ins.. Bende çok hastayım ıstahsızlık ne güzel şey keşke bende ıstahsızlık olsam dikkat ettim sınırlı ve stresli iken çok yiyorum bende stres bitmiyor ama iki küçük çocuk olunca neyse isteme geceyim..

Kahvalti
bi bardak nane limonlu çay
bol maydanoz
bir haşlanmış yumurta
3zeytin
kuşburnu marmelatı
bi dilim ekmek

ara ogun
bir elma bi kaç kiraz

öğlen
bi kase nohut yemeği
yogurt
bi dilim ekmek salata(çorba yapabilirim ins halim yok /
akşam i yazarım ins
sağol canım sana da geçmiş olsun...2 küçük çocuk zor haklısın Allah onlara sağlık sana kolaylık versin..:KK68::KK68:
ah o iştah hep kapalı kalsa keşke..açılıyo körolmayasıca:KK70:

kızlar iftarımı yaptım
dolma ve yoğurt vardı
Allah kabul etsin canım

sabah 2 yumurta ile domatesli omlet
1 dilim ekmek
limonlu pekmezli su

şimdi yarım paket eti burçak yedim

öğlen 2 domates
2 salatalık
1 paket eti form
20 tane zeydin

akşam patatesli omlet . s alata , kahvaltılık.

Sabah
1 dilim ekmek, menemen, ispanakli omlet
Oglen
Kabak yemegi, 1 dilim ekmek
Aksam
Ton balikli salata,
Ara ogun
Yulafli yogurt 1 kase

Artik yaptigum sporlari da yazacam ama bugun mutfak temizligi var yarindan itibaren yazarim

Sabah
1 dilim ekmek, menemen, ispanakli omlet
Oglen
Kabak yemegi, 1 dilim ekmek
Aksam
Ton balikli salata,
Ara ogun
Yulafli yogurt 1 kase

Artik yaptigum sporlari da yazacam ama bugun mutfak temizligi var yarindan itibaren yazarim
afiyet olsun canımcım.
spor iyidir tabi. kendini çok yormadan
ben spora ve diyete bebekler 1 yaşını geçince başlamıştım hep. sen hızlısın:KK60:

afiyet olsun canımcım.
spor iyidir tabi. kendini çok yormadan
ben spora ve diyete bebekler 1 yaşını geçince başlamıştım hep. sen hızlısın:KK60:
Cunku kaynanam ve girumcemin imali laflarindan sikildim :(
Sut sorunum da yok allaha sukur basladim o yuzden. İnsallah ayda 1 kilo bile versem rahat edecem.
77 yle doguma girdim hala 70 kiloyum :(

Ikindi ara ogun

bi elma
3limonlu form buskıvı

Akşam yemeği
bi kase yoğurt
bi kase nohut
bi parça tavuk göğsü haşlanmış
çok aşırı doydum bugün nohut sısırıyo sanırım

spor 20mekik 50 kere ip atlanacak iyi aksamlar kızlar

Back
X