Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar bugün yediklerim

sabah: 1 yumurta 2 kk peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık

ara: 1 porsiyon karpuz

öğlen: 8 kaşık kabak yemeği 1 avuç içi kadar kuzu eti 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 4-5 hurma 7-8 dut

akşam: 2 tane fırında yapılmış karnıyarık(kızartılmadan) 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 bardak ayran

ara: karpuz yiyesim var bakalım:kk77::kk77::kk77:

bu arada tartıldım bugün 73.5 geldi 2 kilo vermişim çok şükür yavaş gidiyor ama olsun süt kesilmemesi için yavaş gitmesi lazım :KK51::KK51::KK51:

slm kızlar
ne kadar dikkat etmeye çalışsamda bir yerde patlak veriyo
kahvaltım diyete uygun
akşam çorba +taze fasulye
pideyi kaçırıyom biraz fırından sıcak sıcak çıkınca dayanamıyor insan uzun pidelerden bide eşim yumurtalı yaptırmış:KK57:
nasipse yarın sahura kalkıcam başlıyorum bende
bugün tv de doktor söyledi illaki yiyecekseniz tatlı yanında 1-2 top dondurma yiyin daha faydalı diyor tüm gün oruç tutunca zararı olmuyomuş sütlü tatlılar tabi daha iyi bizde nefsimize yeniliyoz bari böle yapayım
biraz önc sade soda içtim biraz limon sıktım

Esselamu aleykum,filizcim bence tatlı yeme bide yanında dondurma yiyip daha çok pişmanlık duyucan.kalori üstüne kalori.

Ramazan detoks ve arınma ayıdır,manevi ve maddi temizlik yani.

Kilo alarak bu aydan çıkıyorsak olmadı bu feyiz ayı dan yararlanamadık demek.nefsi terbiye edelim kızlar.
Yapılan tüm ibadetler normalin 70 katı sevap ile ödüllendirildiği bu ayda.1 günlük kaza namazı 70 günlük kaza sevabı demek.
1 fakire yardım 70 fakire yardım demek kaçırmayalım kızlar bu fırsatı,gelecek ramazana yetişemeyebiliriz.

Kahvaltım
1 avuç üzüm ve leblebi
3 hurma
Sütlü kahve
Selâmetle kızlar...

Elhamdülillah...
Oruç benim içindir,sevabınıda ben vereceğim diyor mevla.kimbilir ne kadar sevap belki bizim kurtuluşumuz olacak.

Eklentiler

• IMG-20150329-WA0000.webp
    IMG-20150329-WA0000.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 53
bende kendim yiyorum canım ama 2 gün sonra bende başlıcam mecburen 8 buçuk olacak en fenasıda sahur oluyor çok şişiyoruz yatılmıyo eee napalım sayılı gün olcak artık
afiyet olsun sersumcum kız kahvaltısı yapmışsın ohhh devamı gelsin kıs inş:KK66:
çiçeklerinde bi harika :nazar::nazar:benim kedi tırnaklarıda kendisi çıktı bu sene:rolleyes::rolleyes:
sağol ccanım zorla da olsa yapıyo..söylene söylene cadıı:KK48::KK48:
ben hala başlayamadım erken yemeye pofff..:KK51:
ben tohum da almıştım ama hazır büyümüşlerini görünce dayanamadım..insanın içini açıyor çiçekler..:KK68:
Eki Görüntüle 1563350 Eki Görüntüle 1563351 Eki Görüntüle 1563353 Bu gün soyulmuş badem aldım sonra eve geldim onları un olana dek çektim .. Ve onlardan minik ekmekler Yaptım ( karbonhıdrat Değeri 0,8 yaa 1 bile değil neredeyse yok gibi ) burada lowcarb diyetini yapanların sitesinden aldığım tarifi uyguladım ..
Sonrada eşime iftarda Hamburger Yaptım bayıldı resmen.

Tarifim :
Ooops ekmekcikleri :
İnce belli Çay bardağı ile 1 Çay bardağı badem unu ,
2 yumurta ,
2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı ,
2yemek kaşığı labne peynir ,
4/5 yemek kaşığı süt veya su
Bir sifke tuz

Süslemek için de ; haşhaş tohumu veya susam

Ekstra tat katmak için kaşar peyniri rendesi

Yapılışı :
Tüm malzemeyi bir güzel karıştırın , krep hamuru kıvamına gelince hamurumuz hazırdır .
Yağlı yağıt serilmiş tepsimize istediğimiz biçimde hamurunuzu döküyoruz ben yuvarlak olarak Döktüm sonra ve 200 derecede Isıtılmış fırınımızda üstü kızarana dek ekmeklerimizi pişiriyoruz .. Yaklaşık 9-12 dakika içinde hazır oluyor .
TADI harika !!!!
doyurucu !!
Protein diyeti için ideal ..

İşte benim oopslarım :
süper tarif canım ellerine sağlık:KK68::KK68:

günaydın kızlar gelemedim :KK68:
dün akşam
:kk77::kk77::kk77::kk77:
altında dukan krepi
olan tire köfte kebabı
yoğurtlu
:kk77::kk77::kk77:

bugün kahvaltım
actifrayda yaptığım karışık kızartmadan(kalan) yoğurtlu
1 yumurta
peynir zeytin
çayy

işte böyle...valla temmuz geldi hala yağmur..aslında oruç tutanlar için iyi ama insan azcık yazı hissetmek istiyor artık..inşallah temmuza..:KK68:

of süper
Eki Görüntüle 1563350 Eki Görüntüle 1563351 Eki Görüntüle 1563353 Bu gün soyulmuş badem aldım sonra eve geldim onları un olana dek çektim .. Ve onlardan minik ekmekler Yaptım ( karbonhıdrat Değeri 0,8 yaa 1 bile değil neredeyse yok gibi ) burada lowcarb diyetini yapanların sitesinden aldığım tarifi uyguladım ..
Sonrada eşime iftarda Hamburger Yaptım bayıldı resmen.

Tarifim :
Ooops ekmekcikleri :
İnce belli Çay bardağı ile 1 Çay bardağı badem unu ,
2 yumurta ,
2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı ,
2yemek kaşığı labne peynir ,
4/5 yemek kaşığı süt veya su
Bir sifke tuz

Süslemek için de ; haşhaş tohumu veya susam

Ekstra tat katmak için kaşar peyniri rendesi

Yapılışı :
Tüm malzemeyi bir güzel karıştırın , krep hamuru kıvamına gelince hamurumuz hazırdır .
Yağlı yağıt serilmiş tepsimize istediğimiz biçimde hamurunuzu döküyoruz ben yuvarlak olarak Döktüm sonra ve 200 derecede Isıtılmış fırınımızda üstü kızarana dek ekmeklerimizi pişiriyoruz .. Yaklaşık 9-12 dakika içinde hazır oluyor .
TADI harika !!!!
doyurucu !!
Protein diyeti için ideal ..

İşte benim oopslarım :
ellerine sağlık . hepsi birbirinden güzel görünüyor.

benim menüm
sabah
2 yumurta ve 4 domatesle omlet
peynir
az reçel,
az önce 5 erik

şimdi yine acıktım ama.

öğlen için kabak yemeği ve yoğurt getirdim

Esselamu aleykum,filizcim bence tatlı yeme bide yanında dondurma yiyip daha çok pişmanlık duyucan.kalori üstüne kalori.

Ramazan detoks ve arınma ayıdır,manevi ve maddi temizlik yani.

Kilo alarak bu aydan çıkıyorsak olmadı bu feyiz ayı dan yararlanamadık demek.nefsi terbiye edelim kızlar.
Yapılan tüm ibadetler normalin 70 katı sevap ile ödüllendirildiği bu ayda.1 günlük kaza namazı 70 günlük kaza sevabı demek.
1 fakire yardım 70 fakire yardım demek kaçırmayalım kızlar bu fırsatı,gelecek ramazana yetişemeyebiliriz.

Kahvaltım
1 avuç üzüm ve leblebi
3 hurma
Sütlü kahve
Selâmetle kızlar...
canım senin söylediğine katılıyorum ama yanlış anlaşıldım sanırım :KK43:doktordan duyduğumu söylüyordum tatlı yiyenler en azından böle yerlerse daha faydalı diyorlar bilgi açısından verdim oruç tutulduğu için vücut gereksinim duyabilirmiş diyor fazla kalori olmuyormuş zaten 1 taneye 1 top dondurma ben de hergün yicem diye söylemiyorum bilgi açısından tabi hiç yemesek daha iyi

canım senin söylediğine katılıyorum ama yanlış anlaşıldım sanırım :KK43:doktordan duyduğumu söylüyordum tatlı yiyenler en azından böle yerlerse daha faydalı diyorlar bilgi açısından verdim oruç tutulduğu için vücut gereksinim duyabilirmiş diyor fazla kalori olmuyormuş zaten 1 taneye 1 top dondurma ben de hergün yicem diye söylemiyorum bilgi açısından tabi hiç yemesek daha iyi

Tamamdır canım,oruç ta değilim ama kafa durmuş demek ki ;)

Eyvallah aynı şeyi düşünüyoruz yani:))

doğrudur kilo almayabiliriz ama veremeyiz de.korumak isteyen yesin tabi.

kızlar ablam da kaatayy diyetine başladı. kitabını almış.
1 ayda 6 kilo vermiş.
72 den 66 ya düşmüş
kendisi de çok şaşkın.
hatta korktu biraz . hızlı kilo verdim. acaba sakıncası olur mu diye. ama aç kalmadan herşeyi yiyerek zayıfladım diyor. içini rahat ettirmeye çalışıyor.

Selam kızlar ise başladım falan derken ocak annelerine yazdım ama burayi ihmal ettim ins yine uğrarrm artık ben etmzırıyorıum ama oglumu ek gidaya baslattım oruc tutuyorum Allah kabul ederse en son yazmayı bıraktığımda 70 kiloydm ramazan başlayalı 69 oldum :D iftar ve sahuırumu yazayim artık bugün akşam 18.30 da bi saatlik yuruyuse çıkacağım orucken iyi oluyor zaman geçiyor opuyorum hepinizi

kızlar ablam da kaatayy diyetine başladı. kitabını almış.
1 ayda 6 kilo vermiş.
72 den 66 ya düşmüş
kendisi de çok şaşkın.
hatta korktu biraz . hızlı kilo verdim. acaba sakıncası olur mu diye. ama aç kalmadan herşeyi yiyerek zayıfladım diyor. içini rahat ettirmeye çalışıyor.
canım karatay tamamen sağlıklı hiç korkmasına gerek yok..tebrikler ablana..:KK9::KK9:
beni tanıdınız demi. o_O
hatırlayamadım canım..hoşgeldin:KK64::KK64::KK64:

ah kızlar ahhh..kızıma pide aldım sıcacık dayanamadım yedimm:KK47::KK47::KK47:neolacak bu benim halim yawwww:KK51:

öğlen güzeldi halbuki
yarma çorbası
karışık ızgara

inşallah bugün yağmur yağmazsa yürüyeceğim...En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Selam kızlar nasilsiniz?
Dun baktim yediklerimide yazdim fakat internet yuzunden cikmamis.
Kanel yaptığın tarifler çok güzel canım. Bir ara denyecegim.
Sersumcum o pidelere dayanmak mümkün değil. Turkiyeden ramazanda biri gelse ben bile isteyecegim. Hele sicakken dayanılmaz.
Filizcim bende canım tatlı çekerse 1 top dondurma yiyiyorum. Doğru yapiyormusum demekki. Gerçi iftardan sonra yemek çok geç oluyor ama bazen can çekiyor işte.
Dun
Sahur
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
1 ince dilim kaşar

Akşam
Tavuk suyu çorba
Bir parça tavuk eti
4 kaşık pilav
Yogurt
Kefir(yatarken)

Bugün
Sahur
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
4 fındık

Buaksam inşallah
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yogurt
Kefir

Kızlar ben geçtiğimiz yıl oruç tutamiyordum. Midem çok cok bulamıyordu. Bu yıl kefir iciyorum. Bana çok iyi geldi.
Hepinize iyi akşamlar.

Selam kızlar nasilsiniz?
Dun baktim yediklerimide yazdim fakat internet yuzunden cikmamis.
Kanel yaptığın tarifler çok güzel canım. Bir ara denyecegim.
Sersumcum o pidelere dayanmak mümkün değil. Turkiyeden ramazanda biri gelse ben bile isteyecegim. Hele sicakken dayanılmaz.
Filizcim bende canım tatlı çekerse 1 top dondurma yiyiyorum. Doğru yapiyormusum demekki. Gerçi iftardan sonra yemek çok geç oluyor ama bazen can çekiyor işte.
Dun
Sahur
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
1 ince dilim kaşar

Akşam
Tavuk suyu çorba
Bir parça tavuk eti
4 kaşık pilav
Yogurt
Kefir(yatarken)

Bugün
Sahur
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
4 fındık

Buaksam inşallah
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yogurt
Kefir

Kızlar ben geçtiğimiz yıl oruç tutamiyordum. Midem çok cok bulamıyordu. Bu yıl kefir iciyorum. Bana çok iyi geldi.
Hepinize iyi akşamlar.
aynen canım dayanmak mümkün değil:KK43:..neyse ki yürüdüm azcık içim rahatladı..:KK76::KK76:
kefir çok sağlıklı bir içecek ben de içiyordum birzamanlar ama mayam taşınınca bozuldu kaldı benimki..bulsam gene başlarım..:kk77::kk77:

Back
X