Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım bize doktor artık dacavitt yazıyor. vitamin olarak. elevite eş değer. onu yazdırabilirsin
ama o da kilo yapıyor diyorlar.
haberin olsun.

Evet bende hamile iken dekavit kullandım.sağolasın canım.ben insülini için matofin kullanıyordum içinde domuz katkısı vardır diye şüphelendim ve bıraktım.ilaçlarda o hayvandan çok katkı kullanıyorlarmış o nedenle firmaya mail attım yanıtı bekliyorum .

Evet bende hamile iken dekavit kullandım.sağolasın canım.ben insülini için matofin kullanıyordum içinde domuz katkısı vardır diye şüphelendim ve bıraktım.ilaçlarda o hayvandan çok katkı kullanıyorlarmış o nedenle firmaya mail attım yanıtı bekliyorum .
böyle böyle genlerimizle mi oynuyorlar bilmiyorum.
hani diyorlar ya eskiden nesil daha başkaydı diye.
şimdiki nesil korkutuyor

Rumuz:girlboymom
Baş.kilo.78.8
Geçen hafta kilo.69.1
Bu haftaki kilo.69.9
Alınan : +800 gr
:( güya yürüyüşe falan da çıktım oruc benim irademe yaramadı:mad::mad:

vermişsin sersumcuğum. tebrik ederim.

az yemene rağmen senden az gitmiş kilocuklar canım benim. inşallah haftaya daha hızlı gidersin

nasip olursa doğumdan sonra bende aranızda buluncağacım. kilo bildirimi yapacağım.
sağol canım :KK68:dün boğazımı tutsaydım daha çok gidecekti..:KK51::KK51:
sen hayırlısıyla bebişi al kucağına biz burdayız canım versekte korumak için buradayız:KK68::KK68:
Günaydın kızlar bu ara giremedim pek yoğunluktan nasılsınız bakalım

Sersumcum ıyı vermıssın bu hafta tebrik ederim canım

Benım de yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım Napıcaz ya ah su mılletin lafları emziriyorsun aman ha ye tabi canım benim yediğim Yüzünden sonra ben mutsuz Olacağım yaz anne olan biziz herhalde hepinizden çok mınıklerı bız düşünüyoruz zaten sütümde bı azalma hıssetsem alırım onlemını di mi ama sonra :KK62:

Ebende bu hafta hep dıkkat ettım yaptıgım tek kaçamak 2 tane kombo Bisküvi yedim gecen bakalım Görcez yarın ak mı kara mı:KK48::KK51:ah hıc bır kıyafetım Üstüme olmuyor esofmanlarla geziyorum Eylül'e kadar 65 olsam bari yine hepsi olmaz ama en azından bı kısmını giyerim inat ettim biri de almıyorum bakalım ne kadar daha dayanırım :KK59:
sağol makbuşş..:KK68:amaann boşver sen onlarıı yiyiyorum ben de he he de geçç..sen kendini bilmezmisin hiç:KK66::KK66:
Ben bıldırımı 16.00 gıbı yaparım leylak84 leylak84
sersum sersum sımdıden tebrıkler:KK9::KK9:
sağol canım..inşallah devam eder:KK68::KK68:
sersumcum ve çakmel sağolun canım bilgileriniz için
sersumcum kızım karar veremiyodu herkez tercih kullanınca etkileniyodu ama şimdi kararlı temel liseye kaydını yaptırdık hayırlısı olsun dolayısıyla tercih yapmadık
hayırlısı olsun canım benim...:KK68::KK68:
Rumuz:girlboymom
Baş.kilo.78.8
Geçen hafta kilo.69.1
Bu haftaki kilo.69.9
Alınan : +800 gr
:KK43: güya yürüyüşe falan da çıktım oruc benim irademe yaramadı:mad::mad:
az kaldı canım bayram sonrası hepimiz tam gaz vermeye devam..En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hu huuuu...çok şükür bu günümü atlattım...pazartesi de izinliyim malum kızım çine uçuyor..:KK14::KK14:
hayırlısıyla inşallah:KK68:

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
islim köfte
ayran aşı çorbası

az önce 1 şeftali

akşama da dışarıdayız büyük ihtimalle karışık ızgara yerim..leylağım kolay gele liste için...:KK68::KK19::KK19:

10 temmuz listemiz:KK52:

Kilo verenler

1.SERSUM:0,817:KK9::KK9::nazar::nazar:
2.FİLİZTOPRAK:0,403:KK9::KK9::nazar::nazar:3.KANEEL:0,139:KK9::KK9::nazar:En Büyük TÜRKİYE
4.ÇAKMEL:0,101:KK9::KK9::nazar:En Büyük TÜRKİYE

Aynı kalanlar:

LEYLAK84

Kilo alanlar:
GİRLBOYBOM:+1,157o_O

Herkesi tebrik ediyorum canlarım.umarım listede sorun yoktur.bebişim uyurken yapayım dedim:KK48:
:KK57::KK57::KK57:gerçekten de 1. olmuşum:KK70:..ellerine sağlık leylakımm:KK19::KK19:...herkesi kutlarım bu da bana moral olsun gaza geliyim di mi..:KK73::KK73::KK73:

Esselamu aleykum bende 1.mizi tebrik ve taktir ediyor, herkesi mücadelesi nedeniyle kutluyorum. Siyasetçiler gibi konştum
sanırım ;)

kirazlar dün akşam oğlanı parka götürdüm bide ne göreyim komşum iğne ipliğe dönmüş anaa noldu sana dedim 15 kilo verdim demez mi agzım açık maşallah sübhanallah dedim.oruç ta çorba içmiş sadece.arkadaşımda 13 kg verdi demez mi oda çorba dedi.sahura yakında 1 saat yürümüşler.
şok oldum.:KK57::KK57::KK57:

sahur
1 kase yoğurt
Avuç içi leblebi üzüm karışımı

Dün iftar
Ciğer sote Ayran
Az biber ve patates kızartması
Kahve ile karışık çerez yunus emre seyrederken iyi gitti :~))

Bu gün misafirim var
Gül böreği
Sarma
Çiğ köfte
Bamya çorbası
Salata
Tavuk göğsü tatlısı

menüm nasıl kızlar
inşallah hayırla tamam ederim.
selametle...

sağol çakmelcim:KK68:..aslında var ya bizler de akşam yemeklerinde sadece çorba içsek süper kilo veririz:KK45: benim epeydir aklımda da bi uygulamaya geçiremiyorum..sonuçta sabah ve öğlen normal beslenip akşamı sıvı ile bitirmek ister istemez kilo verdirir bence de.. Bu hafta deneyebilirim bayrama kadar..:KK53::KK53::KK53:değer bence:KK49::KK49:
valla menün süper o kadar az sahur yemeğiyle (yemekte değil ama:KK48:) nasıl dayanıyorsun helal olsun sana:KK9:
misafirde de o kaa olur be canım..:KK66:

bana gelince dün akşam dediğim gibi karışık ızgara yedim ve kaçamak olarak 1 çatal kadayıf ve 1 çatal güllaç yedim..:eek:
dün kızımın birkaç eksiğini daha aldık ve avm de 15 yıldır görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaştık nasıl sevindik sormayın..iletişimimiz kopmuştu ve kısmet bu ya yeniden buluştuk ve inşallah bundan sonra devamlı görüşüceğiz..insan gerçek dostları kolay bulamıyor..:KK68::KK68:

bu sabahta 7 de kalktım ve dooğru banyoya orayı temizledim sonra mutfağa az öce orayı da hallettim ve kahvaltımızı hazırladım eşim uyanmadan kızımla yedik..
arzedeyim efemm:KK52::KK52:
pastırmalı omlet
domates soslu biber kavurma
1 küçük kase süzme yoğurt
peynir zeytin
söğüş salata domates
1 tane çıtır tatlı kıl biber(bayılırım tam mevsimi:KK8::KK8:)
çayy

amma uzun yazdım beyaaa...bugün akşama kadar pek uğrayamam sanırım lakin gene dışarıdayız..sinemaya da gitmeyi planlıyoruz kızımın isteği korkuuu:KK53::KK53::eek::eek::eek:
benden bukaaaaaa öpüldünüz...:KK15::KK15::KK15:

cakmel cakmel sok oldum ya masallah ben çorba ile gecirsem onca günü ölürdüm galiba :) emzirdiigim için sanirim ama ben bayramda bomba gibi başlıyorum biraz bu ara cocuklar beni çok yoruyor strese giriyorum re iftardan sonrada yemezse en iyice dellenirim

Slm kızlar Nasılsıniz bakalım kilo veren herkesi ve 1. Mız sersum u kutluyorum bende bugün diyetisyendeydim 800 gr yağdan gitmiş ben anlamıyorum bu diyetisyen lerin baskülllerini evdekine göre 1 kilo 200 gr dan daha fazlaydı neyse önemli olan vermek gitsin de yavaş ve ya hızlı artık

Vallahi Çakmel hayret doğrusu 15 kilo nasıl yaa ben sadece şu icsem gene veremem o kadar bizdeki metobolizmaysaA onlardaki ne bilmiyorum

Neyse bugünkü menu

Sabah 1 yumurta 50 gr beyaz ekmek maalesef 30 gr beyaz peynir domates
Ara 1 bardak süt

Öğlen 8 kaşık taze fasulye 3 dilim BEYAZ ekmek

Ara 25 kiraz 2 ceviz 5 fındık 5 badem 1 bardak süt 1 still tea

Aksam 120 gr tavuk göğsü 1 kepçe yoğurt corba 1 dilim tam tahlili ekmek salata 1 hurma

Ara kiraz düşünüyorum 1 çay bardağı sütle :KK25::KK25::KK25::KK25:iyi geceler

Yaaa kızlar öyle işte...

Dün acayipp yedim ah ah ah...
Bu günde kalanları yiyip şişmeye devam.
7 sarma7 çiğ köfte
1 dilim tavuk göğsü
2 tulumba tatlısı
2 hurma
2 kurabiye

Sahur
Yumurta
Süt
Salatalık Domates Peynir

makbuş sağol canım:KK68:..valla haklısın ne bünye var millette.:eek:

günaydın kızlar..dün akşam çok pişmanım dürüm tavuk yedim..değişik bir lokantadandı lavaşı da özeldi..offff..ama okadar pişman oldum ki sormayıno_O

bu sabah gene azimliyim
kahvaltım
salçalı omlet
domates soslu biber
süzme yoğurt
peynir
çayy

10 temmuz listemiz:KK52:

Kilo verenler

1.SERSUM:0,817:KK9::KK9::nazar::nazar:
2.FİLİZTOPRAK:0,403:KK9::KK9::nazar::nazar:3.KANEEL:0,139:KK9::KK9::nazar:En Büyük TÜRKİYE
4.ÇAKMEL:0,101:KK9::KK9::nazar:En Büyük TÜRKİYE

Aynı kalanlar:

LEYLAK84

Kilo alanlar:
GİRLBOYBOM:+1,157o_O

Herkesi tebrik ediyorum canlarım.umarım listede sorun yoktur.bebişim uyurken yapayım dedim:KK48:
eline sağlık canım liste için:KK36::KK36::KK36:
:KK57::KK57::KK57:gerçekten de 1. olmuşum:KK70:..ellerine sağlık leylakımm:KK19::KK19:...herkesi kutlarım bu da bana moral olsun gaza geliyim di mi..:KK73::KK73::KK73:
tebrikler sersumcum he kıs moral olsun da gaza gel:KK66::KK36:
Esselamu aleykum bende 1.mizi tebrik ve taktir ediyor, herkesi mücadelesi nedeniyle kutluyorum. Siyasetçiler gibi konştum
sanırım :KK66:

kirazlar dün akşam oğlanı parka götürdüm bide ne göreyim komşum iğne ipliğe dönmüş anaa noldu sana dedim 15 kilo verdim demez mi agzım açık maşallah sübhanallah dedim.oruç ta çorba içmiş sadece.arkadaşımda 13 kg verdi demez mi oda çorba dedi.sahura yakında 1 saat yürümüşler.
şok oldum.:KK57::KK57::KK57:

sahur
1 kase yoğurt
Avuç içi leblebi üzüm karışımı

Dün iftar
Ciğer sote Ayran
Az biber ve patates kızartması
Kahve ile karışık çerez yunus emre seyrederken iyi gitti :~))

Bu gün misafirim var
Gül böreği
Sarma
Çiğ köfte
Bamya çorbası
Salata
Tavuk göğsü tatlısı

menüm nasıl kızlar
inşallah hayırla tamam ederim.
selametle...
aslın da bende bu şekil düşünmüştüm ramazanda ama olmuyo işte ne irade varmış kız komşularında pes:KK57:

günaydın kızlar..dün akşam çok pişmanım dürüm tavuk yedim..değişik bir lokantadandı lavaşı da özeldi..offff..ama okadar pişman oldum ki sormayıno_O

bu sabah gene azimliyim
kahvaltım
salçalı omlet
domates soslu biber
süzme yoğurt
peynir
çayy
canım üzülme:KK36: ayça kaya derki kaçırdım diye üzülmeyin her yeni gün bir başlangıçtır:KK36:
Ben bir kilo almisim canimin sikintisindan bildirim bile yapmadim bu hafta :KK43:
P.tesi de memlelete gidiyorum 25 gun kalacam sanirim. Orada da ne yiyrcegim belli olmadigi icin bildirim yapamam.
1 ay yokum saglicakla kalin.
hayırlı yolculuk canım güle gül git gel:KK36:

Slm kızlar Nasılsıniz bakalım kilo veren herkesi ve 1. Mız sersum u kutluyorum bende bugün diyetisyendeydim 800 gr yağdan gitmiş ben anlamıyorum bu diyetisyen lerin baskülllerini evdekine göre 1 kilo 200 gr dan daha fazlaydı neyse önemli olan vermek gitsin de yavaş ve ya hızlı artık

Vallahi Çakmel hayret doğrusu 15 kilo nasıl yaa ben sadece şu icsem gene veremem o kadar bizdeki metobolizmaysaA onlardaki ne bilmiyorum

Neyse bugünkü menu

Sabah 1 yumurta 50 gr beyaz ekmek maalesef 30 gr beyaz peynir domates
Ara 1 bardak süt

Öğlen 8 kaşık taze fasulye 3 dilim BEYAZ ekmek

Ara 25 kiraz 2 ceviz 5 fındık 5 badem 1 bardak süt 1 still tea

Aksam 120 gr tavuk göğsü 1 kepçe yoğurt corba 1 dilim tam tahlili ekmek salata 1 hurma

Ara kiraz düşünüyorum 1 çay bardağı sütle :KK25::KK25::KK25::KK25:iyi geceler
:KK9::KK9: emzırırken kılo vermeye devam canım hıc az gıdıyor dıye sıkma canını hepsi gıdecek sonunda

bu sabah gene azimliyim
kahvaltım
salçalı omlet
domates soslu biber
süzme yoğurt
peynir
çayy
arada kaçamak olur:KK73::KK73::KK73: devam hadi bakalım

Aksam ıftara davetlıydık
Bı kase mercımek