Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar....
dün akşam
:kk77::kk77::kk77:
3-4 köfte
bol salata
yoğurt

sonrası yarım şeftali

bu sabah
peynirli omlet
1kk ıspanaklı börek
1 küçük kase yoğurt
10 tane kadar kiraz.
çayy

yarın bende de yolculuk var:KK55:..muhtemelen bayramda gelemem:KK66:...ama yarın sabaha kadar buradayım..:KK56:

kızım çok beğenmiş kaldığı okulu ,yemeklerle de sorun yok dedi..o deniz ürünlerini sever aç kalmaz zaten..
ama çok sıcakmış..37-38 derece..düşünemiyorum bile:eek:
ben işe gider:KK55::KK55:..akşama gelirim..öpüldünüz..:KK15::KK15::KK15:

ooo herkeşler yola çıkmış sanırsam....ben de işten geldim eve evi sildim süpürdüm..2 gün önce çamaşır makinem bozulmuştu..dün aldılar götürdüler az sonra gelecek..eşim nöbetçi..yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz:KK75::KK75:
bir sürü çamaşır birikti onlar yıkanacak en son ben yıkanacam bitecek inşallah...:cool:
bakalım akşama gelen olacak mı...kısslar....:KK54::KK54::KK54:
öğlen
fırında köfte
2-3 kaşık erişte
ayran

az önce 1 şeftali 10 tane kadar kiraz:kk77::kk77:

Anladım bugün kendim çalıp kendim oynayacağım..:KK70::KK70::KK70:
eşim nöbetçi akşam yemeğim
sarımsaklı yoğurtlu semizotu
yine limonlu,sarımsaklı ve az zeytinyağlı brokoli ,kabak,havuç haşlama
şalgam suyu

dimeh bizimkiler olmayınca sağlıklı beslenebiliyorum:KK53::KK53: baba kız onları başbaşa tatile mi yollasam:KK70::KK70:

şalgam suyu

dimeh bizimkiler olmayınca sağlıklı beslenebiliyorum:KK53::KK53: baba kız onları başbaşa tatile mi yollasam:KK70::KK70:
Benimkide yarin nöbetçi bayram sabahı bizim yolculuk şekerim sen simdi yalnız misin insan bazen yalnızlığı da özlüyor tadını çıkar :-)

Sahur
tost cay kıymalı yumurta
İftar
Çorba
kuru fasulye pilav tavuk
karışık kızartma salata
birazdan kemalpaşa tatlısı yenecek

Çayla kuruyemiş
Bugün iftara yakın tartıldım 68.8 çıktım kilo koruma programı devam

Benimkide yarin nöbetçi bayram sabahı bizim yolculuk şekerim sen simdi yalnız misin insan bazen yalnızlığı da özlüyor tadını çıkar :-)

Sahur
tost cay kıymalı yumurta
İftar
Çorba
kuru fasulye pilav tavuk
karışık kızartma salata
birazdan kemalpaşa tatlısı yenecek

Çayla kuruyemiş
Bugün iftara yakın tartıldım 68.8 çıktım kilo koruma programı devam
aynen şekerim..bazen yalnızlık iyi oluyor..:KK66::KK66:ama fazlası yaramaz..:KK45:

şalgam suyu

sersumcum sen yalnızsın bende de kızlar var yeğen kudurup duruyolar
bizde yarın bi süpürür sileriz
bayram bitince tam gaz devam edicem fena şiş hissediyom kendimi normal tabi bide regl oldum bugün bayram bayram hiç çekilmez

sersumcum sen yalnızsın bende de kızlar var yeğen kudurup duruyolar
bizde yarın bi süpürür sileriz
bayram bitince tam gaz devam edicem fena şiş hissediyom kendimi normal tabi bide regl oldum bugün bayram bayram hiç çekilmez
oh oh ne güzel.. kudurmalara Allah sabır versin:KK48::KK48::KK48:

Son düzenleme:
günaydınn.....:KK36::KK36:
birazdan yola çıkarız...gitmeden kahvaltımı arz edeyim..:KK52::KK52:
3/4 simit
peynir
çay

herkesin bayramı kutlu olsun.:KK73::KK73::KK73::KK73:..bayram sonu görüşürüz...gelebilirsen bi ce eee derim topiğee....iyi tatillerrrrr:KK36::KK36::KK36::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kızlar nerelerdesiniz:KK76::KK47::KK47:
bizde eş dost ziyaretinden sonra bayramın 2.günü sabahı Kaş'a gittik çok güzel koylar vaardı denize girdik bugün saat 1 de evimize geldik işte böyle öpüyorum kızlar:KK15:

kızlar nerelerdesiniz:KK76::KK47::KK47:
bizde eş dost ziyaretinden sonra bayramın 2.günü sabahı Kaş'a gittik çok güzel koylar vaardı denize girdik bugün saat 1 de evimize geldik işte böyle öpüyorum kızlar:KK15:
Ben memleketteyim cnm düğünler dalan geziyoruz ...tabı bayram sekerıne dayanamıyorum;)

ben geldimm.:KK73:..valla yedim içtim...çok fena çok..:KK51:.ama kararlı geldim..dukana başlıyorum ...yulaf kepeklerimi aldım da geldim...tatile kadar 1 ayım var bakalım..olmadı soğan kürüne de başlıyacağım..:KK53:.
sizler nasılsınız bakem.:KK25:..filizle girlboy gelmiş bitek...akşama uğrarım..öpüldünüz...:KK15::KK15:

ben geldimm.:KK73:..valla yedim içtim...çok fena çok..:KK51:.ama kararlı geldim..dukana başlıyorum ...yulaf kepeklerimi aldım da geldim...tatile kadar 1 ayım var bakalım..olmadı soğan kürüne de başlıyacağım..:KK53:.
sizler nasılsınız bakem.:KK25:..filizle girlboy gelmiş bitek...akşama uğrarım..öpüldünüz...:KK15::KK15:
Bende kaçırdım zaten ramazanda coşmuştum annem kızıyor yenmeyince kendide 60 kilo filinta gibi annem :KK53: bende en son 69 dum ama 70 i çok aşmam inşallah:KK17::KK17: içmeyim diyorum meyve suyu yapıyor zorla süt olur diyo:KK47::KK47:

Merhaba kızlar bende geldim:KK24:bayramda tatildeydik.yine Şişko şişko gittim tatile:KK61:neyse bundan sonraki hedefim kızımın doğum günü.tam 3 ay var.o zamana kadar 70 e düşücem ve fotoğraflarda şişman olmuycamEn Büyük KKEn Büyük KK
Bugün yediklerime gelince:kk77::kk77:
Sabah=omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,
Öğle=1 şeftali,biraz üzüm
Akşam=ızgara et,yoğurtlu semizotu

ben de leylaaammm ben de şişman olmuuuyyyycammmmEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bugün yeni bir başlangıç dukana yeniden merhaba ..beni protein paklar..En Büyük KKEn Büyük KK,
kahvaltım
dukan krepi arası
peynir salam ve maydanoz.
çayy:KK50::KK50:
:kk77::kk77::kk77: öğle yemeğinde tavuk ızgara var az gelirse yanına da ton balığı yoğurt götürücem...doyucam ben..:KK76::KK76:

bu cuma liste yok kızlar..herkes başlangıç kilosunu yazsın..haftaya liste başlıyor..4 hafta çok sıkı sımsıkı sıkıcam..tatile en azından 4-5 kilo eksik gitsem süper olur...:KK50:

Bende kaçırdım zaten ramazanda coşmuştum annem kızıyor yenmeyince kendide 60 kilo filinta gibi annem :KK53: bende en son 69 dum ama 70 i çok aşmam inşallah:KK17::KK17: içmeyim diyorum meyve suyu yapıyor zorla süt olur diyo:KK47::KK47:
benim annem de benden zayıff...ayy çok fena oluyor insan kendini çok kötü hissediyor..Anasına bak bir de kızına..piiiii....
neyse vericez canım vericezEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X