- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
CANİM emziren anne diyeti yapmıştım ben onda bu yediklerinden coktu mesela sabah haşlama yumurta öğlen 2 dilim kepek aksam iki dilim kepek ekmek mutlaka oluyordu sebze yemeği falan senin menun hafif ...benim bebiş 8 aylik olacak vu ara disten dolayı çok sıkıntıdayiz bende tatilde 25 günde 5 kilo almışım kizlarr75 olmusum
neyse sabah isvec diyetine basliyorum 13 günde 6 kilo falan giderse bende 69 a tekrar inerim yarın tam gaz geliyorum
![]()
vallahi ne bileyim kızlar bu anne sütü işi çok değişiyor bende ama sanırım sıvı alımıyla direk bağlantılı ben nasılsa iyi geliyor diye bi ksç gündür humana ısırgan falan ihmal ettim suya da dikkat etmedim sanırım bugün daha dikkatli davrandım gayet iyi çok şükür 3 ayıdoldurduk öyle böyle bi 3 ay daha bişi vermeden emzirebilsem çok iyi olacakMakbule canım az yiyorsun bizden bile az.
Bari ilk 6 ay diyet yapma koru kilonu yeter. Ben 1 sene 85 kg dolaştım.ünlü dr kafı ın bünyesi aynı değildir.kimi doğurur eski kılosuna dönverir zararlı gıdalardan uzak dur kafi. Anne sütü mevlanın bir muzizesi iken ondan yavrularımızı mahrum bırakmayalım.20 dk spor yeter sana.
Olur mu filizcim sen hakkınla birincisin.tebrikler![]()
![]()
45 dk yürüyüş yapıldı 5.3 km 302 kal.
leblebi
marul
domates
peynir ile kahvaltı yapıldı.
bugünki menüm
sabah 1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 humana still tea 1 anne çayı 1 fincan rezene
ara: 1 şeftali 1 çay bardağı süt 1 şişe malt
öğlen: 1 tabak bamya yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 15 iri üzüm 10 badem 5 findık 2 humana still tea 1 anne çayı 1 fincan rezene
akşam: 2 yumrtalı menemen 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 ısırık beyaz ekmek
ara: 1 sütlü kahve 1 de meyve yiyip yatmadan da bir bardak süt içicem