Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esselamu aleykum canım koşu bandının ekranından destek alıp tutuyorum kitabı.
zaman nasıl geçiyor anlamadan yürüyüş bitiyor ;) bisiklet; bacak ,basen,sırt v karın yağarını eritiyor ve sımsıkı olmanda büyük destek oluyor.benimde var ama bisiklette kitap okuyamıyorum o nedenle koşubandındayım hep.

Hoşgeldin canım
karar almışsın ve artık geç kalmış ta sayılmazsın;)
Herkes istediği diyeti yapıyor,cuma günleri tartılıp durumu bildiriyoruz,bildirimin de bir formatı var,incer
lersin cuma bildirimini.eğer cuma günleri sıram geldiğinde bende liste yaparım dersen,iki hafta yediklerini yazıyosun,menü paylaşımı günün yani sonra listeye giriyorsun.topiğin sahibi yani muhtarı :)) sersum'dur.o sana liste sıranı verir.
kolay gelsin...
sagol cnm ben 65 kiloyum emziriyo bi okadarda zayiflamak istiyorum ;) 55 olsam ok siz ne kadar kg verdiniz ben kurban bayramina kadar 60 olmak istiyorum olur mu acaba ki :) kocam geldiginde zayif gorsun istiyom

4 EYLÜL 2015 LİSTEMİZ

:nazar:1-çakmel %1.380:KK9:
:nazar:2-filiztoprak %0.539:KK9:
:nazar:3-girlboymom %0.410:KK9:

artıda olan

:KK64:ficans+%0.141

makbule007 gelmedi:cry:
safransarı gelmedi:cry:
kaneel gelmedi:cry:

sersum haftaya listede:KK66:

SAFRANSARI gelmedi listeyi yaptım ama gene çok azız..safransarı 1 liste borçlusun cicim..
1. mizi ve ilk üçü tebrik ederim..ficansım sen de üzülme :KK66:
haftaya çok daha güzel olacak inşallahEn Büyük KKEn Büyük KK
ah canım kıyamam liste yine sana kalmış nedir senin bizden çektiğin:mad:
sağol canım haftayada iyi gider inşallah regl yakın ama olsun
sen atlattın regli top sende haftaya öpüyorum:KK15:

kahvaltım=zeytin+peynir+tb.ek+çay+2 dilim karpuz
pazara gittim geldim ara olarak ayran içicem müsafirlerden haber yok akşam yemeğim onlara bağlı sonra yazarım
eşiminde sayımı vardı biraz geç gelecek kızımla takılıyoruz:KK66:

mrb kizlarr topiginizi okudum ben biraz gec kaldim ama sutum etkilenmesin diee gec basladim diyete bende katilabilir miyim sadece yemeklerden kisarak vee yuruyuslemi veriyorsunuz bide spor yapiyo musunuz:KK66:

sagol cnm ben 65 kiloyum emziriyo bi okadarda zayiflamak istiyorum :KK66: 55 olsam ok siz ne kadar kg verdiniz ben kurban bayramina kadar 60 olmak istiyorum olur mu acaba ki :) kocam geldiginde zayif gorsun istiyom
HOŞGELDİNİZ KIZLAR...hepimiz dilediğimiz diyeti yapıyor ve yediklerimizi deneyimlerimizi paylaşıyoruz..çakmelin de dediği gibi düzenli menü bildiriminden sonra liste yapmayı da kabul ediyorsanız listemize dahil oluyorsunuz...başarılar...:KK68::KK68:
ah canım kıyamam liste yine sana kalmış nedir senin bizden çektiğin:mad:
sağol canım haftayada iyi gider inşallah regl yakın ama olsun
sen atlattın regli top sende haftaya öpüyorum:KK15:
he gülüm bana kaldı gene:KK45::KK45::KK45:napalım mıhtarlık zor:KK48:
haftaya daha iyi olacak inşallah...:KK5::KK5:

selam canlar...
sabah kahvaltısına eymir gölüne gittik...kaçamaklı ama bir o kadar da yürüyüşlü geçti..:KK49:
:kk77::kk77:
menemen
sucuklu omlet
peynir zeytin
salata domates söğüş
2-3 parmak patates:KK47:
2 dilim kızarmış ekmek:KK47:
:kk77::kk77:

en az 2-3 km yürüyüş..:KK49:

dün camlar silindi, storlar tüller yıkandı,son çamaşırlar kurutulup yerleşti,salon temizlendi:eek:..kaldı mıtfak ve yatak odaları :KK51:
banyo da bitti..onları da yaparız alimallah:KK54:

Merhabalar diyet arkadaslarim
Uzun suredir aranizda yoktum sebebi bayramda memlekete gittim 15 gun sonra eve geldim.yatili.misafirlerim vardi, sonra sehir disi dugun sonra evim ve tekrar memeleket
2 aydir dogru duzgun evde degilim ve verdigim 2 kiloyi aldim :(
Yarin kilo bildirimimi yapip basliyorum
Bir kac diyet yazisi okumam.gerek ogun atlamamakla ilgili
Atliyorum metabolizmam duruyor cunku :(

HOŞGELDİNİZ KIZLAR...hepimiz dilediğimiz diyeti yapıyor ve yediklerimizi deneyimlerimizi paylaşıyoruz..çakmelin de dediği gibi düzenli menü bildiriminden sonra liste yapmayı da kabul ediyorsanız listemize dahil oluyorsunuz...başarılar...:KK68::KK68:

he gülüm bana kaldı gene:KK45::KK45::KK45:napalım mıhtarlık zor:KK48:
haftaya daha iyi olacak inşallah...:KK5::KK5:
evet cnm ama kilomu yarin bildiririm tam olarak
bugun kahvaltida yarim ekmek bi yumurta salatalik ve domates
Ara ogun olarak bi elma uc yesil ceviz
simdi bi kase tavuklu sehriye corba ve
patlucan kozlemesi az bisi :) ve ayran ;)
yine ara ogun olarak bi paket form biskuvi aksamida aksam yazarim muck;)

benimde bayrama kadar birazda olsa zayiflamam lazimm aaa zayiflamissin dedinler. ben en son 65 kg dum bu ara hem spor hem diyet yapiyorum ins gobisim gidee
Bebegın ne kadarlık nı ye zayıflayamayasın ki sen millete bakma gercekten dollar edınce verılıyor ben çok oyu gttm ama yaz gelince gıttı 68.5 görmüştüm hey gıdı sımdı 72.7 :( ama ısvec yapacagım güveniyorum o duy et e

Bebegın ne kadarlık nı ye zayıflayamayasın ki sen millete bakma gercekten dollar edınce verılıyor ben çok oyu gttm ama yaz gelince gıttı 68.5 görmüştüm hey gıdı sımdı 72.7 :( ama ısvec yapacagım güveniyorum o duy et e
cnm bebegim 10 aylik bugune kadar dikkat etmedim hamilekende. hamislikten once 50 yi bile goremiyodum simdi 65 ten inmiyorum :) ama 85 kiloluk hatunlar bizim gibi duruyosun diyince is inada bindi :) ins bayrama kadar gider gobis ;0

Son düzenleme:
selam kızlarr...
bugün gene ev işleri geberdik..üstüne bir de pazara kadar yürü ve geri dön en az 4 km..eşime arabayla gidelim demiştim yürürüz noolcak ki dedi 14 kg domatesi eve taşıdı öldü tabiii:KK70:
benim kolum kötü ağır kaldıramıyorum..napalım ben uyardım kendi kaşındı..:KK53:

sabah
:kk77::kk77::kk77:
salçalı omlet
peynir zeytin
domates

2. öğün
kuru fasulye
cacık

spor bol ev işi 4-5 km yürüyüş..:KK49::KK49:

valla meltem ben de 85 kiloyum ama benim gibi duran 65kiloluk birini hiç görmedim:KK57::KK70::KK70::KK70:

selam kızlarr...
bugün gene ev işleri geberdik..üstüne bir de pazara kadar yürü ve geri dön en az 4 km..eşime arabayla gidelim demiştim yürürüz noolcak ki dedi 14 kg domatesi eve taşıdı öldü tabiii:KK70:
benim kolum kötü ağır kaldıramıyorum..napalım ben uyardım kendi kaşındı..:KK53:

sabah
salçalı omlet
peynir zeytin
domates

2. öğün
kuru fasulye
cacık

spor bol ev işi 4-5 km yürüyüş..:KK49::KK49:

valla meltem ben de 85 kiloyum ama benim gibi duran 65kiloluk birini hiç görmedim:KK57::KK70::KK70::KK70:
gobegim cok kaldi yoksa
cnm zaten cok kilolu degilim ki :). soyleyenler iste moralimi cok bozdu oncede cok zatifsin diolardi kocam kizio ne diyeti bu diyee. ama bi 55 de olsam fena olmass yanii ;) rencide ediolar biraz zayiflarsam ok

Back
X