- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım
eridin iyice şeker sen. maşllah . çok hoş olmaya başlamış fizik kimya biyolojin. mucuk
ohh maşallah ellerine sağlıkTurşum hazır![]()
AminnnSabah uyandığımda daha iyi oluyorum ama saat 4:00 ten sonra ateşim yükseliyor. Titreme ve üşümeyle boğuşuyorum. Sağlık kadar kıymetli birşey yok. Allah tüm hastalara bende dahil şifa versin.![]()
lahmacun niyetine canımah kuzum. sen yemeseydin keşke.
olan olmuş artık.
Koşu bandı aldık biz çözüm olarakCanım ben de sabah balkabağı aldım geldim haşlanıyor şu anda
Maşallah canım böyle devam doğum günün de kutlu olsun nice yaşlara
Gece - 14 ü buldu
Aynen canım ara sokaklar berbat ,ben yürüyorum yürüyüş yolu kar içinde
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor, Allah şifa versin canım
Sen nasıl yapıcaksın canım tarifi yazar mısın
2 dilim yemeseymişin iyiymiş ama 6 km de iyi yürümüşün bayası gitmiştir canımGünaydın
Dün sabah 6 km yürüyüş
Dün Kahvaltım 2 haşlama yumurta peynir zeytin ceviz 2 gün kurusu kayısı
Akşam domates çorbası kıymalı taze fasulye yoğurt 2 köfte 2 dilim ekmek kadayıfçok kaçtı akşam yemeği
Bu sabah 6 km yürüyüş
Bugün balkabağı detoksu yapıcam inşallah altından kalkarım
Mutlu sağlıklı yıllar canım yeni yaşında daha da form da ol insallahteşekkür ederim canım![]()
Ne aldin canım hayırlı olsun benimki 14 gün kargoda kaldı en son eşim gidip sehirdisinda kendi teslim aldiSelam kızlar..kahvaltı eşimle dışardaydı gene ama kaçamak sadece bal kaymak 2-3 lokma ve 10 tane kadar patates kızartması
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
menemen
peynir zeytin
yeşillik
sucuk ve sosis
10 kadar patates kızartması
3 lokma bal kaymak
Koşu bandını sipariş ettik yarın gelecek inşallah..mazeret kalmadı her gün yürünecek
![]()
Mutlu sağlıklı yıllar canım yeni yaşında daha da form da ol insallah
Canim sevdiklerine nice yaslar goresinteşekkür ederim canım![]()
teşekkürler canımCanim sevdiklerine nice yaslar goresin
Dogum gunun kutlu olsun
Pastayi cok kacirma
ohh maşallah ellerine sağlık
Aminnn
lahmacun niyetine canım
Koşu bandı aldık biz çözüm olarak
2 dilim yemeseymişin iyiymiş ama 6 km de iyi yürümüşün bayası gitmiştir canım![]()
Selam kızlar..kahvaltı eşimle dışardaydı gene ama kaçamak sadece bal kaymak 2-3 lokma ve 10 tane kadar patates kızartması
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
menemen
peynir zeytin
yeşillik
sucuk ve sosis
3 lokma bal kaymak
Koşu bandını sipariş ettik yarın gelecek inşallah..mazeret kalmadı her gün yürünecek
![]()
Hayirli olsunSelam kızlar..kahvaltı eşimle dışardaydı gene ama kaçamak sadece bal kaymak 2-3 lokma ve 10 tane kadar patates kızartması
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
menemen
peynir zeytin
yeşillik
sucuk ve sosis
3 lokma bal kaymak
![]()
cok hos menu canmKahvalti
Bi portakal
Bi kase has haslanmis balkabagi
Balkabaginin uzerinede 2ceviz kirip yedim
Bi bardak form cay
Yuruyus de yapabilsem super olacak ama disari buz gibi gribide atlatamadim
Aynen o tarif bnde detokstayim bugunSağol canım şimdi atayım karanfili de içine tarçını da yerken serperim
canimmmm dogum gunun kutlu olsun yeni yasinda musmutlu ollteşekkür ederim canım![]()
hepsibura.dan aldım fox 999 tl kargolandı yarın geliyor ..sağol canımNe aldin canım hayırlı olsun benimki 14 gün kargoda kaldı en son eşim gidip sehirdisinda kendi teslim aldi
Tekrar mutlu yıllarteşekkürler canım![]()
sağol canım.Güle güle kullanın canım
Off evet , genelde yemiyorum ama taze olunca kaçtı
Afiyet olsun neyseki kahvaltıda kaçamak olmuş , akşama telafi edersin canım
Ne çabuk geliyor, ne kadara aldınız canım, benim de evimde yer yok, soğuk havalar için çok iyi olmuş, mazeret yok artık
sağol canımHayirli olsun
Kilolara bay bay
Fit bedene hay ha
sağlıklı mutlu sevdiğin sevildiğin bir yıl , ömür dilerim arkadaşım.teşekkür ederim canım![]()
teşekkür ederim canım :)sağlıklı mutlu sevdiğin sevildiğin bir yıl , ömür dilerim arkadaşım.
perşembe günü de benim ortanca çocuğumun doğum günü. pasta sipariş ettim öğlen arası 25 kişilik. anasınıfında yapacakmış oğlan.