Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canim hosgeldin zaten diyet dedigin omurluk o yuzden kendine surekli yapabilecegin bisey yap

Benim de ilk hedefim o canim valla ins basaricaksin
dogum gunun kutlu olsun canimmm nice yeni yaslara ins dgum gnu kacamagindan bisey olmaz
sağol canım..aynen:KK68::KK68::KK15:
sersumcum nice mutlu yıllara ailenle mutlu bir şekilde inşallah
:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:
sağol canımm aminn:KK36::KK36::KK15:

ben baya bi kalın şişle düşünüyorum farklı bir şey olsun istiyorum yarın bakıcam artık ona göre alırım fikir sorarım bayanlar toplanmış örnek örgüler çıkarıyorlar çok bilgililer bu konuda bazılarıda öğrenip bişeyler gidiyolar
çarşıda işimiz var kocişle biraz dolaşıcaz sabah sıkı bir kahvaltı yaparım oralarda birşey yemek yok
evdede uygn birşey yaparım salata tavuk olabilir en basiti
İp aldığın yer de söyler canım hangi şişin uygun olduğunu..Amaan en kalınından ör gitsin çabucak bitsin giy:KK70::KK70::KK70:

sersum sersum 'um canım yeni gördüm:olamaz:

:KK36: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU SENELERE İNŞALLAH CANIM :KK36:
AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI HUZURLU ÖMÜR DİLERİM :KK36:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK60: :KK60: :KK60:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..:confused::confused:

Nice mutlu yaşlara inşallah.:nazar:

Ben İstediğim kiloya indim arkadaşlar diyet yapmaya devam edersem kilo vermeye devam ederim fazlası kötü olur diye düşünüyorum. O yüzden aynı kiloda kalmak için belli bir beslenme düzeni + spor programını alışkanlık edinmek istiyorum. Yeni hedefim bu olacak inşallah. Bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek bir kaşık menemen yedim çok iştahım yoktu. Sonra sahile gittik ama çok rüzgarlıydı fazla kalmadık. Sahilde bir yerde hamburger ve patates yedik ama bitiremedim patateslerde çok yağlıydı yiyemedim. Şimdi evde tv seyrediyorum. Akşam ne yemek yapayım bilmiyorum hamburger midemi bozdu zaten pek sevmem şimdide canım hiç birşey istemiyor.

İnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,:dua::nazar:

Eklentiler

• IMG_0326.webp
    IMG_0326.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
Nice mutlu yaşlara inşallah.:nazar:

Ben İstediğim kiloya indim arkadaşlar diyet yapmaya devam edersem kilo vermeye devam ederim fazlası kötü olur diye düşünüyorum. O yüzden aynı kiloda kalmak için belli bir beslenme düzeni + spor programını alışkanlık edinmek istiyorum. Yeni hedefim bu olacak inşallah. Bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek bir kaşık menemen yedim çok iştahım yoktu. Sonra sahile gittik ama çok rüzgarlıydı fazla kalmadık. Sahilde bir yerde hamburger ve patates yedik ama bitiremedim patateslerde çok yağlıydı yiyemedim. Şimdi evde tv seyrediyorum. Akşam ne yemek yapayım bilmiyorum hamburger midemi bozdu zaten pek sevmem şimdide canım hiç birşey istemiyor.
masallh cnim Allah bizede nasip etsin ins istedgimiz kiloya inmeyi

Gunaydn kizlar sabah inanilmaz firtina vardi burda kahvaltim
Bir yumurta
Peynir
Bir dilim ekmek 5 badem
Dündendır burada da var kapimin onu bile kapandi maşallah diyelim canım şu kaynaklarımız baya kurumustu bu yağışlar iyi gelecek çilesi var ama bereketi de var

Dün biraz dışarı cikamak zorunda kaldım kar yağıyordu soğuk almışım gece saat 1 e kadar karnım çok feci agridi anne kaynattim kendime ama sabaha kadar yine de agriyordu

Teşekkür ederim canım 2 ayda 8 buçuk kilo verdim. İnşallah devamı da gelecek. Darısı sizlere
aaaaaaaaaa. ne kadar hızlı vermişsin maşalla sana
Kahvaltı canım istemedi bi elma
Öğle tavuklu yoğurt çorbası bi tabak
Aksam 5yk makarna ya yoğurt maydonoz nane az mayonez pulbiber karıştırıp yedim

Su yok maalesef .
Bide dun gece 3e kadar oksurmekten uyuyamadim
Doktora gittim.
İnşaallah geçer
canım geçmiş olsun. bizde klasik soğan ve bal kürü yapılır öksürük için. çocuklarda vardı hafta sonu. özellikle geceleri ortaya çıkıyor. onunla geçirdik . dün gece öksüük çok çok azdı

Az önce yanımızdaki havaalanında silahlı saldırı oldu. Şimdilik 3 ölü 9 yaralı var. Dünyanın içine s..çtılar hiç bir yer güvenli değil. Ailece çoluk çocuk hep gittiğimiz yer. Allah korusun.
canım Allah korusun. amerika ve diğer ülkeleri merak ediyorum. finlandiya danimarka vs . buralar hiç patlamasız . silahsız gün mü geçiriyorlar . biz mi bi böyleyiz diye

51.982
Şu andaki kilom.
Normalde sevinmem gerekir ama halsizlikten kolumu kaldıracak durumda değilim. 4 gündür Diyeti tamamen bıraktım ama bu defada yiyemiyorum. Sabah yarım dilim ekmek ve yarım kaşık yumurtasız menemen yedim. Az önce yarım tabak domatesli makarna yedim. Midem bulandı. Yemek düşününce bile midem bulanıyor.
Aslında hastalığım baya geçti sayılır. Nefes alabiliyorum fazla öksürmüyorum, isalimde geçti. Biraz baş ağrısı var o kadar. İyileşmek istiyorum artık. Çok uzadı bu hastalık normal hissetmeyi özledim.
canım geçmiş olsun . ishal de olm uşsun. ondan kilo kaybın. sıvı kaybını da telafi et .
ben de boğa z acısı var akşamdan beri. çok değil ama . oruç tutamadım. daha kötü olmaktan korktum.
atom çayı aldım kantinden içyorum.
sabah 1 limon sıktım içtim. işe de 2 tane limon getirdim. 1 portakal da yedim az önce. suyunu çıkardım iyice c vitamininin

Selamlar iyi haftalar herkese!

Kahvaltım
1 dilim tb ekmeği
2 çatal peynir
1 yumurta
Yarım milföy peynirli

Öğlen
Şuan canım birşey istemiyor belki sonra portakal suyu içerim

Akşam
Bugün akşam eşim yok bizde oğlumla pratik takılırız tavuk yaparım fırında

tünaydın kızlar

izmir buz gibi bugün yataktan çıkasım dahi gelmedi

sabah 1 minik salatalık. dün serbest gnümdü bugün salatalık detoksu ama cidden salatalıklarmda ufak şunlar kadar falan.

oruc-tutarken-susamamak-icin-sahurda-salatalik-yiyin-47424.jpg

öğlen den önce 1 sade türk kahvesi.

birazdan 2 tane dha salatalık yerim.

birde birşey soracağım size bürüksel lahanasını nasıl tüketiyorsunuz siz

Back
X