Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ben de içiyordum bir ara sabah ac karnına suya bir yemek kaşığı koyardım en son ictigimde bir an nefesin kesildi ayaktayım kendini yere attim inan bir ay mideme üstten bile dokunamiyordum dr a gitmedim o zaman şimdi sadece turşu ve salatalara koyuyorum. Işe yaradı mi diye sorarsan evet yaradı ama ac karnına bu daha icmedim
Aaa bakk Allah korusun

neden yıllar önce yan komşumuz yunan teyze alzheimer hastası eşine kabız olduğu zaman bizim yazlığın bahçesinden toplayıp demliyordu. çeşitli ilaç kullanan bir amcaydı üstelk ve 1 haftadır doğru düzgün lavaboya çıkamayn ben 2 kere lavaboya çıktım
Hee o zaman sorun yok

neden yıllar önce yan komşumuz yunan teyze alzheimer hastası eşine kabız olduğu zaman bizim yazlığın bahçesinden toplayıp demliyordu. çeşitli ilaç kullanan bir amcaydı üstelk ve 1 haftadır doğru düzgün lavaboya çıkamayn ben 2 kere lavaboya çıktım
Ben günde bir iki kere çıkıom kendimi bildim bileli bi de çıkmasam daha çok ayı olurum demekki

gıda marketten aldım cnm yöresel ıvır zıvır vs satıyor. 2 çay kaşığı kadarını bir kupa suyla demledim içtim. demliğim var ağzı kapalı süzgecim de var demleyip 10 dakika sonra bardağa aldım. ılıyınca içtim. 2 kere lavaboya çıkarttı beni. 1 kere içmekle.
ama nette 2 haftadan fazla kullanmayın diyor. birde bol su iç canım içiyorsan
Sen bide bizim oldgumuz yere gel canim dibimizde de malatya o dedigin yoresel seyler kaynio gozun doner valla
cok saglikli bisey anjmda etki edio ama fazla kullanimi bagirsaklara zarar verio dedigim gbi

Sen bide bizim oldgumuz yere gel canim dibimizde de malatya o dedigin yoresel seyler kaynio gozun doner valla
cok saglikli bisey anjmda etki edio ama fazla kullanimi bagirsaklara zarar verio dedigim gbi
2 hafta kullanırım canım 1 hafta ara veririm :) gözü dönüyor insanın ama diyette olunca işte :) birde benim gözüm aç midem değil :)

A aaadddaaa yazlıkta bizim bahçede vardı canım ağacı kesmiş bizimkiler. yanımızda yunanistanlı bir karı koca vardı. kadın halen var gerçi de eşi alzhemır hastası idi. ne zaman kabız olsa amca, teyze bizim bahçeden toplardı tazesinden.

@ sabahvesen canım sinamekini o şekilde kullanman çok sağlıklı gelmedi bana sadece tek kullanma bi de iki hafta uzun bi süre haftada birkaç kere iç bağırsak tembelliği yapar

@ sabahvesen canım sinamekini o şekilde kullanman çok sağlıklı gelmedi bana sadece tek kullanma bi de iki hafta uzun bi süre haftada birkaç kere iç bağırsak tembelliği yapar
netten araştırdım canım o şekilde demleyip için yazıyor yani bir kaç sayfaya baktım. ödem attırıcı özelliği de varmış bağırsaklarım düzene girene kadr kullanacğm cnm sonra ara veririm. çok uzun kullanmam

Dün form çayı içtim içinde sinameki varmış tam 4 kez lavaboya çıktım mahvoldum ishal etti beni

Sinamekinin faydaları nelerdir
Sinamekinin beyin işlevlerini artırıcı ve hafıza güçlendirici etkileri ve faydaları, bilimsel olarak ta ispatlanmıştır. Ayrıca sinameki, ülser ve gastrit (mide yanması) oluşumunu da önlemektedir. Midede ülsere sebep olan bakterilerin üremesine engel olmakta ve ayrıca idrar yollarındaki bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı da kesin bir bitkisel çözüm sunmaktadır.

Sinameki, kolesterol ve kan şekerini düşürücü, insülin hormonunun kandaki seviyesini artırıcı özellikleri nedeniyle gerek zayıflamak için gerekse diyabet hastaları için oldukça yararlı bir bitki olarak bilinir. Özellikle sinameki bitkisinin kan şekeri seviyesi üzerindeki etkisi nedeniyle obezite nin bitkisel tedavisinde başvurulan bir şifa kaynağıdır. İnsülin direncinden kaynaklanan Metabolik sendrom adı verilen prediyabet hastalığı için de tedavi edici özellikleri bulunan bir bitkidir.
Sinameki ürünleri, toz şeklinde olabildiği gibi, yiyecek ve içeceklere besin takviyesi veya tatlandırıcı olarak ta konulabilmektedir.

Yapılan bilimsel deneylerde günlük sadece yarım çay kaşığı sinameki tüketen kişilerin bile, kötü kolesterol düzeyinin (LDL) azaldığı, kandaki iyi kolesterol düzeyinin ise yükseldiği görülmüştür. Ayrıca bir çok deneyde de sinamekinin kan şekeri üzerindeki etkisi görülmektedir. Sinamekinin iyi geldiği hastalıklar arasında ayak ve el mantarları ayrı bir yere sahiptir. İlaçlara direnç gösteren Mantar üremesini durdurucu etkisi nedeniyle mantar hastalığına doğal, bitkisel ve kesin çözüm sunan bir faydası da bulunmaktadır.

''ALINTI''

Back
X