Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese selamlar,
Şehir dışındaydık kursumuz vardı siteye gelemedim. Cuma günü de tartılamamıştım zaten. Anca gelebildim geçmişi henüz okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Geçen hafta Kilo verenleri kutluyorum. Maşallah size.
Eşim bana bir kaç kilo daha ver dedi kızlar beni yine listeye alın hedef 50 olacak bu defa. Başlangıç kilom 52.400
Sabah klasik 1 dilim ekmek ve tulum peyniriyle hafif bir kahvaltı yaptım.
Öğlen salata ve yarım kase çorba.
Öğleden sonra 1 saat 6 km yürüyüş.
Akşam yarım kase nohut az pilav ve az tuzlu turşu.
Şimdi suyumu içiyorum.
Hoşgeldin canım ama zaten sende bişey kalmamıştı ki çok güzel zayiflamistin

Akşam 3km yürüyüş ve 40 dk pilates yaptım iki bardak su ictim bir bardak suya da 4 tane gunkurusu kayisi koydum sabah ac karnına yedim onunda suyunu ictim yarin da iki tane incir de koymayı düşünüyorum
Henüz kahvalti yapmadım iki gündür öğlen yerine meyve yiyorum bir tane de ceviz

Herkese selamlar,
Şehir dışındaydık kursumuz vardı siteye gelemedim. Cuma günü de tartılamamıştım zaten. Anca gelebildim geçmişi henüz okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Geçen hafta Kilo verenleri kutluyorum. Maşallah size.
Eşim bana bir kaç kilo daha ver dedi kızlar beni yine listeye alın hedef 50 olacak bu defa. Başlangıç kilom 52.400
Şimdi suyumu içiyorum.
ah bu esler ah benimkide ole illa ver de ver elimden geleni yapiorum iste ins vericem de zaten ama bi yandan da motive ediolar o ayri

Herkese selamlar,
Şimdi suyumu içiyorum.
canım . neden eşin ver dedi. zaten yeterince verdin . 50 kilo yüzünde yorgunluk yapıyor mu. yani halsizkilten kaynaklı. 3 küçok çocuk da var evde .
eşin kaç kilo seyla. o da verdi mi. 65-70 kilo deme sakın düşer bayılırım. :KK57::KK57:

günaydın. oruç tutamıyorum bugün .
malum günler sebebiyle.

kahvaltım.
2 yumurta
bol peynir
ince bir dilim ekmek .
1 limon suyu

öğlen 1 portakal .
1 ekşi elma

öğlenden sonra ara öğün leblebi
yeşil çay

ah bu esler ah benimkide ole illa ver de ver elimden geleni yapiorum iste ins vericem de zaten ama bi yandan da motive ediolar o ayri
benim eşim de hiç bir şey demiyor . şu an 57 yim
gayet memnunuz kilomuzdan
eşim 84 kilo. boyu 1.85
yaza doğru vermeyi istiyourm yalnız kilocuklarımdan .

Günaydın kızlar!

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

Regl oldum gece sancıdan kıvranıyorum resmen dün misafirim de vardı üşüttüm sanırım off off herşey üst üste geldi ahh kadın olmak.

Günaydın kızlar!

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

Regl oldum gece sancıdan kıvranıyorum resmen dün misafirim de vardı üşüttüm sanırım off off herşey üst üste geldi ahh kadın olmak.
Aman dikkat cnm gecmis olsun cok

Günaydın kızlar!

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

geçmiş olsun . canım üşüttün galiba. o kadar ağrıması normal mi ki.
ben de başladım regl olmaya ama daha tam değil. oruç tutamadım o yüzden ama ağrı az az var .belli ediyor kendini .
dikkat et. sıcak su torbası koy ayaklarının altına.

geçmiş olsun . canım üşüttün galiba. o kadar ağrıması normal mi ki.
ben de başladım regl olmaya ama daha tam değil. oruç tutamadım o yüzden ama ağrı az az var .belli ediyor kendini .
dikkat et. sıcak su torbası koy ayaklarının altına.
Daha dinlenme fırsatım olmadı ne yazıkki :KK64: sabah kalktım eşimi yolladım evi topla ee bebekte var onunla da uğraşıyorum simdide oğlanı okula gondercem hazırlık var ancak kız öğlen uykusuna yatinca dinlenirim :anne: Sonrasında yine iş yemek :hamarat:

Benimki de sırf motive olsun diye sabah bi araba iltifat etti bende kendimi 5 kilo vermiş gibi hissettim e kahvaltiyi da az yaptım tabi
Ne güzel eşin iltifat ederek gaza getiriyor seni :KK9: benimki tam tersini yapiyor öyle şeyler söylüyor ki deli oluyorum :sopa:
Ama sanki o zaman daha çok gaza geliyorum yedirticem sana o lafları diyorum:KK53: ama arada da iltifat duymak benimde hakkım :KK42:

Ne güzel eşin iltifat ederek gaza getiriyor seni :KK9: benimki tam tersini yapiyor öyle şeyler söylüyor ki deli oluyorum :sopa:
Ama sanki o zaman daha çok gaza geliyorum yedirticem sana o lafları diyorum:KK53: ama arada da iltifat duymak benimde hakkım :KK42:
Benimki tersini söylese salarim kendimi o da benim huyumu biliyor ee bide işin kendisine olacak psikolojik baskısını da biliyor

Back
X