Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen işte buEn Büyük KK kendimiz için yapıcazEn Büyük KK biz güzeliz, özeliz ve bu kilolardan kurtulacağız:KK5::KK5:En Büyük KKEn Büyük KK
Zaten kendileri için zayıfladığını düşününce daha beter havaya giriyorlar bende eskiden hayatım sana daha hoş görünmek için yapıyorum dèrdim şimdi bahane bulursa ben kendim için yaşıyorum diyorum sesini çıkarmıyor zaten ev iş çocuklar yeterince sacimizi supurge ediyoruz bide bunu üstlerine alinmasinlar

Selam kızlar

Gelemedim boğazım da tekrar başa döndü sanki yediklerime de dikkat edemedim haliyle

İyi olalım inşallah sonra devam diyete öpüyorum hepinizi
Coo gecmis olsun canimcim ya ozledik seni
eski iradem yok bakıyorum da eskiden akşamları 2 dilim ayva ile bile durabiliyordum ertesi güne kadar ama o yok artık :KK43: sanki daha çok acıkıyorum. mesela dün akşam deli gibi peynir ekmek salam yiyesim geldi. tuttum kendmi tutmasam 11 de mutfağa girecektim. bu akşamda aynı şekildeyim.
yemek yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum yine :KK43: off ne olacak bu halim bilmiyorum
bnde farkettim seni canim ama inan bu halinle bile cok azimli sayilirsin ki ben bu hafta yiuerek daha kolay verebilecegini dusunuorum

Ufaklığı okula yollamaya kalktım açtı karnım da kahvaltımı yapiverdim. Alışkanlığım yok ama arada denk gelince işte :)

Kahvaltı

1 kaynamış yumurta
5 zeytin
1 Etimek
1 Yk lor- azıcık peynir
1 salam

Şekersz çay

Iki gündür akşamdan suya koyduğum kayisilari yiyorum üzerine hem kendi suyunu hemde ılık bir bardak su içiyorum gerçekten çok faydasını gördüm bir malatyalı gelini olarak kayisilari bu şekilde degerlendirmedigim için kızdım kendime birazi da kurtlanmisti çok üzüldüm

İyi akşamlar kızlar. Mesajlara şöyle bir bakabildim. Çok şükür herkeste motivasyon yerinde görünüyor. :nazar:
Daha önce de söylemİştim eşim çok ince olmamı istiyor. 52 kiloyum aslında baya inceldim ama dün bana biraz daha incelebilirsin iyi olur sana yakışıyor dedi ben seni çok zayıf seviyorum dedi. Eeee bu durumda yapacak bişey yok madem eşim beni zapzayıf seviyor mecbur diyete devam. :KK45:
Ben sabah yine 1 dilim tereyağlı ekmek, biraz peynir yedim. Sonra göz doktoruna gittim geldim. Kızımla 1 saat yürüyüş yaptık sonra birer kase tavuklu nohut yemeği yedik. Akşama balık ve salata var. :kk77:
Bugün burda okullar tatil işe gitmedim evi toplamaya çalışıyorum.
bugün evdesin o zaman . çok iyi.
canım benim . eşine hayret ettim. zapzayıf seviyor .
çubuk kraker olacaksın inşallah . hadi devam o zaman .

@leylakcım @sersumcum teşekkürler ilginiize kaçırdığım arkadaşlar varsa darılmasınlar
eşimin görüşmesi olumlu geçmedi ama sezon yeni başlıyo umutluyuz olur inşallah zaten bize uzak olacaktı bi bakıma sevindim olmadığına inşallah burdan çıkar
eşin iş arıyor sanıyorum filizciğim.
benim eş de daha iş kurmadı. ve bi arkadaşının yanında takılıyor . ufak tefek işlere gidiyor . cebine biraz giriyor . hiç yoktan iyidir diyorum .nasip bi iş kurar inşallah benim kocam da

Selam kızlar

Gelemedim boğazım da tekrar başa döndü sanki yediklerime de dikkat edemedim haliyle

İyi olalım inşallah sonra devam diyete öpüyorum hepinizi
öpüyoruz .
yediklerine dikkat etmelisin . falaka var bak . sersum seni falakaya yatırır sonra

sagol canimcim

Gece sahura kalkiorum ya canim canim hicbisey istemiodu bunlari da zor yedim
ayy bayiliorum turk lahvesi hurma veya kuru kayisi ikilemlerine afiyet olsun
sağol canım :KK68: eskiden diyet yapmadan önce yanında mutlaka çikolata yada lokum olurdu birde meyve suyu yda toz meyve suyunu sulandırıp yapardım :) şimdi hurma kraker vs :)

sağol canım :KK68: eskiden diyet yapmadan önce yanında mutlaka çikolata yada lokum olurdu birde meyve suyu yda toz meyve suyunu sulandırıp yapardım :) şimdi hurma kraker vs :)
ah ne kadar sağlıksız şeyler yiyormuşsun . meyve suları hele. ah ah . neyse ki bırakmışsın .

ben de acıktım . kahvaltım hafif oldu.
öğlene koca bi tabak kurufasulye var acı biber turşusu ve suyu da var . birlikte yiycem inşallah . az kaldı saate.

ah ne kadar sağlıksız şeyler yiyormuşsun . meyve suları hele. ah ah . neyse ki bırakmışsın .

öğlene koca bi tabak kurufasulye var acı biber turşusu ve suyu da var . birlikte yiycem inşallah . az kaldı saate.

her hafta 2-3 kere fırın yanardı poğaça yapardım kek pasta tatlı vs ama şuan nadiren yapıyorum. bende salata yapacağım karışık soğan roka marul domates vs :) yanında brükselim var birde bir kepçe çorba mı içsem diye düşünüyorum :)

Afiyet olsun canım kuru fasulyesi bu kış günü ne iyi olur

her hafta 2-3 kere fırın yanardı poğaça yapardım kek pasta tatlı vs ama şuan nadiren yapıyorum. bende salata yapacağım karışık soğan roka marul domates vs :) yanında brükselim var birde bir kepçe çorba mı içsem diye düşünüyorum :)
evet çorba ne çorbası bilmiyorum ama içmelisin bence.

Back
X