- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
#lahmacun #enlezzetli #seylanınmutfağı
güzel oldu mu bunlar şekerim.Lahmacunlar pişiyor![]()
nasıl pişti . kolay mıydı. üstünü nasıl pişirdin .
pişmiş hali var mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
#lahmacun #enlezzetli #seylanınmutfağı
güzel oldu mu bunlar şekerim.Lahmacunlar pişiyor![]()
ben de içmiştim bu çaydanBuda doğadan in canım
Durma canım zaten durumun gayet iyi yarin az yer telafi edersinEşim akşam yemeği için lahmacun istiyor.
Zaten çık sık yaptığım bişey değil o yüzden kesin yemem gerekenden fazla yerim. Biri beni durdursun.![]()
yok canım . kendi bedenlerine yok zararları.@demirleke Canım bu kadar kasma kendini zaten insanın modunu mukemmelliyetcilik düşürüyor çocuklar okula gitmiyor dışarıda pek çıkma fırsatı yok enerjilerini bu şekilde harcıyorlar belliki sana çekmişler tez canlılar eğer kendi bedenlerine bir zararı yoksa bırak
günaydın kızlar
noldu bana bilmiyorum ama dün yine modum düştü.
kol kalkmadı akşam saat 3 den sonra
dün ne yaptım. kahvaltı hazırladım .
kek çırptım.
eşim süpürdü ben sildim. ince kilimleri silkeledim apartman boşluğundan
banyoyu yıkadım
kuruyan çamaşırları topladım . ütüledim.
cumartesi kendime pantolon diktim. orjinal bi şey .
bu arada kızımı yıkadım kuruttum vs
yani bunlar mı benim pilimi bitiriyor anlamış değlim.
bir de ipek çıok karıştıryor. sürekli konsol tepesinde . sürekli sandalye tepesinde. ve oradan da masanın üstüne.
eline bi şey geçirmesin hemen döküyor . dün tuzluğu açtı döktü masaya.
cumartesi çay koydum kendime salona götürdüm.
bu şey çıktı çocuklar vs . illa ki çıkıyor . yani totom koltuk yüzü görmüyor.
neyse bizim kız çayı dökmüş. kaynar çaydı. neyse ki koltuga dökmüş . kendini yakmamış vs vs . sanki panik atak da oluyorum gibi. yani sürekli çocuklar boğuşuyor . bağrışıyor. ya da ipek olsun bi öksüüyor. sanıyorum ki boğazına bi şey kaçtı. ya da oğlanlar bi yerlerini kırdı.
hep kalbim hopluyor.
cumartesi emir ediz dışarı çıktı. 3 saat kadar belki daha çok .
markete gittiler geldiler harçlık vermiştim.
bisiklet sürdüler. neyse bi ara seslendim yoklar.
yan komşumu aradım. ön tarafa bakıyor evi onun. dedim oğlanlar kapı önünde mi. yok dedi. o da seslendi yok.
neyse kızı yan komşuma bıraktım aşağı indim ki geldi bunlar . markete gitmişler . ddidi almışlar vs . çok mutlular ama . ben tabi sürekli artçı şoklar yaşayınca mı birikti bilemedim.
dün akşam saat 7 ile 8 arası salonda uzandım. eşim çocuklara kestane pişirdi ayıkladı yedirdi. bu arada s alonda ses de çok ama yattım şekerleme yaptım . kendime gelmişim . ki ben yatayım uzanayım. şekerleme yapayım .yapmadığım şeyler . yaşlanıyor muyum acaba diyorum.
dün çocuklar yer minderlerini daire şeklinde dizdi. ortasına 2 yorgan getirdi serdi. kuş yuvası yaptılar .hep yaptıkları şey. orada uydukladım dun akşam. bi tatlıydı ki. haftaya iyi olurum inşallah ve yatacağım hep . iş miş yapmadan. inşallah.
ay çok sevindim. yaşasınnn@demirleke yarın tam gaz devam dönüyorum diyete bırakmayacağım canım en azından 57yi görene kadr bırakmayacğm :)
haklısın canım.3 çocuk kolay değil cnm allah sabır versin birazda ruhu yorulunca insanın beden yorgunluğundan daha beter
canım Allah kabul etsin.Sahura kalktım kızlar 3 küçük dilim kaymaklı ev ekmeği, 1 haşlanmış yumurta yedim şimdi imsak olmasını beklerken suyumu içiyorum.
15 dk var dişlerimi de fırçalamam lazım.![]()
şekercim. şu tavuklu kereviz tarifini yazar mısın. dün eşim 2 kereviz almış. bi tanesi ile salata yaptım. öbürünü ne yapsam diye attım dolaba. tarif istirem.
şekerim seni merak ediyorum .bakalım vercek misin . nasıl olacak.
ben kilo almışım. hafta sonu sıkıntılıydı. 58 kiloyu gördüm dün
kahvaltı sonrası ama onun için de küsüratı attım . 58 kaldı geriye.
ben çok yoruluyorum şu son 2 haftadır. özellikle bazı günler. seyla sana da oluyor mu.
yani birden pilim bitiyor , gücüm çekiliyor sanki. ki ben aşırı hareketli b iriyim.
birden kollarım kalkmıyor vs
güzel oldu mu bunlar şekerim.
nasıl pişti . kolay mıydı. üstünü nasıl pişirdin .
pişmiş hali var mı.
Durma canım zaten durumun gayet iyi yarin az yer telafi edersin
@demirleke yarın tam gaz devam dönüyorum diyete bırakmayacağım canım en azından 57yi görene kadr bırakmayacğm :)
ooof bu vitaminleri kan tahlili yapmadan almalı mıyım sence.Ben hergün multivitamin ve ayrıca magnezyum, D vitamini ve balık yağı içiyorum. O yüzden çok şükür enerjim yerinde. Az önce tartıldım 150 gr daha gitmiş. Bu hafta geçen haftadan daha iyi olacak sanırım. 300- 400 gr versem Harika olur.
Çok güzel oldu canım eşim çok kızarmış sevmiyor bide resimdede rengi çok açık çıkmış aslında baya kızarıktılar.
2.5 tane yedim ama çok büyük değillerdi. Yemek tabağı kadar ve benimkileri tamamen yağsız yaptım. Yinede çok lezzetli olmuşlardı. Benim çocuklar çok yemek seçiyorlar bişey yemiyorlar ama lahmacun olunca tıka basa yiyorlar. Görende Türkiye'de doğup büyüdüler babalarıda Türk sanar.
Çok sevindim canım benim. hedefini yüksek tut ama az versen bile benim gibi sevindiriik ol kafana takma yani.