• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sahura kalktım kızlar 3 küçük dilim kaymaklı ev ekmeği, 1 haşlanmış yumurta yedim şimdi imsak olmasını beklerken suyumu içiyorum.
15 dk var dişlerimi de fırçalamam lazım.:KK39:

allah kabul etsin canım. pes etmem kolay kolay. bakalm buhafta veremesem de bırakmayacağım diyeti. gram gram da olsa gidecek şubat 24 de 1 ay sonra yani doktor kontrolüm var o zamana en azından 62 kg olsam yeter bna. 11 kg verdim aslında az buz değil

ooof bu vitaminleri kan tahlili yapmadan almalı mıyım sence.
yani magnezyum vitaminim var elimde.
çokça hatta. doğum için vermişti doktorum . içememiştim. hatta tarihlerine de az var . yani 3-4 ay kadar . içmeli miyim bilmiyorum onları.
multivitamin yok elimde
balık yağı zaten içmek lazım ama onda da omega oranını iyi bakmak lazım demi.
ne çok vitamin içiyorsun şekerim sen . maşallah sana.

Eşim doktor oda alıyor aynı vitaminleri. Çok yüksek dozda almadığımız için Kan tahlili gerekmiyormuş. Zaten multivitamin herkesin alması gerekiyor. Magnezyum da çok önemli. Balık yağı kalp hastalıklarından koruyor. D vitamini de kanser falan gibi hastalıklardan koruyor. Bizim çocuklarda hergün düzenli olarak multivitamin alıyorlar.

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu mesela sizin orada güneşli gün sayısı çok fazla. hani kış mevsimi de yok . ama sen yine de d vitamini takviye alıyorsun. yani bi yaştan sonra almak mı lazım yoksa.

Canım güneş çok zararlı plajda bile uzun kollu mayolardan giyiyoruz. Cilt kanseri oranı burada çok yüksek, plajda bir çok kişi uzun kollu giyiyor. Türk misafirlerim gelmişti burda herkes tesettüre girmiş deyip dalga geçmişti. O yüzden D vitamini şart.

leblebinin ne gibi faydası var acaba? bende diyete başlamayı düşünüyorumda.

Bildiğim kadarıyla insanı tok tutuyor kalorisi çok düşük kilo aldırmıyor.

Eşim doktor oda alıyor aynı vitaminleri. Çok yüksek dozda almadığımız için Kan tahlili gerekmiyormuş. Zaten multivitamin herkesin alması gerekiyor. Magnezyum da çok önemli. Balık yağı kalp hastalıklarından koruyor. D vitamini de kanser falan gibi hastalıklardan koruyor. Bizim çocuklarda hergün düzenli olarak multivitamin alıyorlar.

Canım güneş çok zararlı plajda bile uzun kollu mayolardan giyiyoruz. Cilt kanseri oranı burada çok yüksek, plajda bir çok kişi uzun kollu giyiyor. Türk misafirlerim gelmişti burda herkes tesettüre girmiş deyip dalga geçmişti. O yüzden D vitamini şart.

Bildiğim kadarıyla insanı tok tutuyor kalorisi çok düşük kilo aldırmıyor.
anladım canım .
çocuklara neden multivitamin veriyorsunuz . bizim buralarda verilmiyor .üstelik sentetik diyerek önerilmiyor. mümkünse çocuk kendisi yiyierek alsın deniliyor vitamin mineral .
farklı bi yaklaşım olmuş sizin oralarda bu vitamin konusuna. ay kafam karıştı.

Doğumgünü pastası mi
deyil canım kızım okul tatile girince denicem demiştii normallde mutfağa girmez heveslendi heralde yaptı

yarın ufaklık ile dışarı çıkacağız sanırım pizza falan yerim 3'leyeceğim çıkarsam boş gnümü :) ondan sonra full devam. kırk yılın başında abla kardeş gezeceğiz :)
tadını çıkar canım telafi edersin:KK36:

Sahura kalktım kızlar 3 küçük dilim kaymaklı ev ekmeği, 1 haşlanmış yumurta yedim şimdi imsak olmasını beklerken suyumu içiyorum.
15 dk var dişlerimi de fırçalamam lazım.:KK39:
allah kabul etsin canım:KK36:

kahvaltım aynı
akşam= salata+ tavuk sote kekikli
biraz kuru üzüm leblebi kansızlık sorunum var regl den dolayıda yemek zorunda kkalıyorum
ara =greyfurt

şimdide halsizim uzanıcam çaya kadar kendime geleyim
bi bulaşşık yıkadım belimi tutamıyorum reglim bu ay çok yordu beni

anladım canım .
çocuklara neden multivitamin veriyorsunuz . bizim buralarda verilmiyor .üstelik sentetik diyerek önerilmiyor. mümkünse çocuk kendisi yiyierek alsın deniliyor vitamin mineral .
farklı bi yaklaşım olmuş sizin oralarda bu vitamin konusuna. ay kafam karıştı.

Canim cocuklar icin satilan multivitamin mutlaka hergun veriliyor burda.
cocuklar malesef her besini yemiyorlar cok yemek seciyorlar vitamin eksikleri tamamlamak icin.

Ben galiba çok ağır grup oluyorum kızlar başını kaldıracak halim yok

Gecmis olsun insallah hafif atlatirsin.

Kizlar aonumda evime geldim nasil yorgunum ya bugunden itinaren dikkat etmeye basladim modem berbat durumda o yuzden bugun sadece bir ayran ve bir elma yedim baska da bisey yemege hic niyetim yok gecmisi okuyamadim pek sadece bakip gectm sanirim herkes diuete devam

Kizlar aonumda evime geldim nasil yorgunum ya bugunden itinaren dikkat etmeye basladim modem berbat durumda o yuzden bugun sadece bir ayran ve bir elma yedim baska da bisey yemege hic niyetim yok gecmisi okuyamadim pek sadece bakip gectm sanirim herkes diuete devam
Hoşgeldin canım insanin evi gibisi yok valla ev sahibi ne kadar iyi agirlasada yorgunluk oluyor

kızlar geçen biriyle tanıştım netten izmirli bir çocuk :) bugün fırsat oldu oturduk bir kahve içtik :)

Akşam ne dusundugmuzu konuşuruz falan dedi
yanımdan ayrıldı 2 dk geçmeden ne düşünüyorsn anlamında evet yazmış
Çocuk kıpkırmızı idi :) bayağı utangaç . Hesabı ödemeyi teklif ettim kabul etmedi . Cidden çok keyifliydi 1.5 saat oturduk ne içersin dedi çay dedim kahve içelim kırk yıl hatırı olsun dedi :)
Hatta kardeşin hemen geliyor mu bekleyeceksen bende seninle bekleyeyim dedi yok hemen gelecek dedim :)
Gözleri çok güzel utandı yüzüme bakamadi kipkirmiziydi :)

sözde yarım saatti kalktığımızda saate baktım 1.5 saat oturmuşuz :D

terbiyeli tavuklu çorba :) karnıyarık pilav salata

Karnıyarık süper olurdu ama patlıcanım yok :(
Çiğ köfte, kremalı tavuk çorbası ve salata yapmaya karar verdim. Türk marketine gittim köftelik bulgur ve biber salçası aldım eve geldim malzemelerini hazırlıyorum şimdi saat 17:00 de yapmaya başlarım iftara yetişir. :cool::KK39:

kızlar geçen biriyle tanıştım netten izmirli bir çocuk :) bugün fırsat oldu oturduk bir kahve içtik :)

Akşam ne dusundugmuzu konuşuruz falan dedi
yanımdan ayrıldı 2 dk geçmeden ne düşünüyorsn anlamında evet yazmış
Çocuk kıpkırmızı idi :) bayağı utangaç . Hesabı ödemeyi teklif ettim kabul etmedi . Cidden çok keyifliydi 1.5 saat oturduk ne içersin dedi çay dedim kahve içelim kırk yıl hatırı olsun dedi :)
Hatta kardeşin hemen geliyor mu bekleyeceksen bende seninle bekleyeyim dedi yok hemen gelecek dedim :)
Gözleri çok güzel utandı yüzüme bakamadi kipkirmiziydi :)

sözde yarım saatti kalktığımızda saate baktım 1.5 saat oturmuşuz :KK70:

Utangaç erkekleri çok severim çok saygılı oluyorlar Allah gönlüne göre versin.

Back
X