Arkadasinin evinde parti varmis 2 saat dil doktu sana bir ozur borcum var mutlaka gel dedi ben de yine hayir diyemedim

Gittigimde herkes zil zurna sarhostu tabii bizimkide oyle. bana sarilip opmek falan istedi hic sevmedigim hareketler iteledim cok kotu kokuyorsun. bence benden en az 2 metre uzak dur midem kalkti dedim mosmor oldu.
20 dk anca kalabildim sonra bir kenara cektim bunu konustum. bir daha beni aramamasini soyledim. bu hayat tarzi bana ters dedim. alkol kullanmiyorum, evlilik disi iliskiye girmiyorum, geleneklerime ve dinime bagliyim, ustelik 5 vakit namaz kilan bilincli bir muslumanim. ben sizin gibi olamam sizde benim gibi olamazsiniz bir daha beni aramayin kesinlikle dedim. anlayamadigim bir sekilde uzuldu. bisey demedi ama aglicakti nerdeyse sonra ben ciktim. 2 gun sonra gece 2:00 de telefonum caldi. o saatte hep Turkiyeden ararlar genellikle o yuzden actim. gene bizimki.
sakin kapatma dedi. cok onemli bisey soylucem. su anda bir elimde 1 bardak scotch var ama icemiyorum. senin yuzunden sogudum icemiyorum etrafimda binlerce insan var ama ben cok yalnizim herkes sahte herkes yalan bir tek sen gerceksin dedi. bir tek sen yalakalik etmiyorsun kendini begendirmeye calismiyorsun yalan dolan yok samimisin lutfen bana bir sans ver sana karsi asla saygisizlik etmicem ve yanindayken alkol de kullanmiycam ayrica gidecegimiz yerlerede sen karar ver ben sadece seninle arkadas olmak istiyorum dedi.
cok sasirmistim ama o kadar samimiydiki reddedemedim.
2 hafta sonra evlendik.
evlenme teklifi ve hikayesi bir dahaki sefere.