• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...2 gündür yatak döşek grip fena vurdu:KK47: ..anca bugün biraz kendime geldim..iyi ki izinliyim yoksa çalışmak mümkün değil..:KK51:ben bu hafta da başlayamam diyete çok güçsüzüm..bu hafta da listeye girmeyeceğim..anca haftaya..
hepinizi öptüm:KK15::KK15::KK15:

Çok geçmiş olsun canım iyi ol da önce ,diyet yapılır her zaman

Geçmiş olsun canım bende hastayım valla keşke bana bakan birisi olsa da yatsam kendiki ayakta zor tutuyorum

Geçmiş olsun senin küçük çocuk da vardı dimi fırsat buldukça dinlen canım yoksa geçmiyor hemen

oy kuzucuk . gel . nerelerdesin sen peki.
neden gelemiyorsun.

çok hızlı evlenmişsin gerçekten 2 hafta o kadar az bi zaman ki . kader i şte . nasip
ailen de hoş karşılamış maşallah.
biz eşim ile 4 yıl çıktık. 1999 da çıkmaya başladık . 2003 de de evlendik.

Sanirim benim esim beni elinden kacirmak istemedi acele etti. Turkiye'ye donmeyi planliyordum okul biter bitmez. :KK53:

daha iyi olmana sevindim canım:KK36:

maşallah kuzuya ..seninki de umarsız demek ki..hastalıktan ölsek tınn bunlar..söylemeden hiç bir şey yapmıyor..10 kere söyle yapıyor o da baştan savma sonra da yaptım ya diyor:confused::confused:

seylanın ki bitsin biz de anlatırız canım:KK39:

Ayyy insan o filme götürürmüüü ..gerçi bizim de eşimle ilk gittiğimiz film iğrençti ama bu resmen katil :KK70::KK70:

2 haftada one hızz..iyi karar vermişsin okadar fiyaskodan sonra..demek çok ikna edici:KK48::KK48:

Allah mutluluğunuzu daim etsin.:KK68::KK68:.kaderin önüne geçilemiyor..:KK48::KK48:

Nasil ikna oldum bende bilmiyorum biraz saskindim sanirim tam olarak ne oldugunu kavrayamadim. bana dusunme zamani vermedi hic. dusunsem olcsem tartsam cekimser kalirdim sanirim hemen evlenemezdim. bence o da bunun farkindaydi hizli davrandi.:rolleyes:

selam kızlar...2 gündür yatak döşek grip fena vurdu:KK47: ..anca bugün biraz kendime geldim..iyi ki izinliyim yoksa çalışmak mümkün değil..:KK51:ben bu hafta da başlayamam diyete çok güçsüzüm..bu hafta da listeye girmeyeceğim..anca haftaya..

Gecmis olsun canim sagligin cok daha onemli once iyiles guclen diyet bir yere kacmiyor.

Ben de yemek istemiyorum ama nefse hakim olunmuyor

Sağol canım siz de ankaraya gelip gitmişsiniz iyi tatiller

Sağol filizim sana da geçmiş olsun her reglin ağrılı oluyor Allah yardımcın olsun

Çok güzel görünüyor kurabiyenin tarifini yazabilir misin , bir de içine damla çikolata koysam olur mu, oğlum öyle istiyor da
yazayım canım diyet tarifi bu ama kooyduğun şekere göre değişir tabi
1 yemek k. tereyağı
1 yemek k.. zeytin yağı
yarım çay bardağı diyet şeker
1 ad. yumurta
vanilya ,yarım pakket kabartma tozu
1 çay bardağı süt
1 ççay bardağı yulaf
alabiilldiğine çavdar unu
1 tatlı k. niişasta
yarım avuç ceviz
2 yemek k. kakao
yapılışı= şeker yumurta çırpılır arkasından yağlar süt eklleniir diğer malzemelerde eklenir
kıvamı yağlı kağıda kaşıkla kooyuyoruz kaşıktan akmıcak lop lop koyulacak şekilde un ekleniir
nişşastada ağızda dağılması için ekleniyor damla çikolata çok yakışşıyor
20_25 dakika yeterlii pişirmek için :kk77:

Bu aksam oglanlara yaptirdim. Cok ozendim Filiz e.:eek:
ah canım ne güzel yapmışlar kıssss kıyamam afiyet olsun:kk77:

Akşam yemeğim 2 tabak bulgur pilavı acı biber turşusu ve salata

Gene çok kaçırdım resmen midemi büyüttüm nasıl küçültücem
ah canım bulgur pilavına bende dayanamıyorum her türlüsüne yapsamda hafta sonuna dek getiriyom bir kere yiyorum olsun canım her zaman yemedikten sonra üstüne soda içseydin:KK66:

Arkadasinin evinde parti varmis 2 saat dil doktu sana bir ozur borcum var mutlaka gel dedi ben de yine hayir diyemedim :confused:
Gittigimde herkes zil zurna sarhostu tabii bizimkide oyle. bana sarilip opmek falan istedi hic sevmedigim hareketler iteledim cok kotu kokuyorsun. bence benden en az 2 metre uzak dur midem kalkti dedim mosmor oldu.
20 dk anca kalabildim sonra bir kenara cektim bunu konustum. bir daha beni aramamasini soyledim. bu hayat tarzi bana ters dedim. alkol kullanmiyorum, evlilik disi iliskiye girmiyorum, geleneklerime ve dinime bagliyim, ustelik 5 vakit namaz kilan bilincli bir muslumanim. ben sizin gibi olamam sizde benim gibi olamazsiniz bir daha beni aramayin kesinlikle dedim. anlayamadigim bir sekilde uzuldu. bisey demedi ama aglicakti nerdeyse sonra ben ciktim. 2 gun sonra gece 2:00 de telefonum caldi. o saatte hep Turkiyeden ararlar genellikle o yuzden actim. gene bizimki.
sakin kapatma dedi. cok onemli bisey soylucem. su anda bir elimde 1 bardak scotch var ama icemiyorum. senin yuzunden sogudum icemiyorum etrafimda binlerce insan var ama ben cok yalnizim herkes sahte herkes yalan bir tek sen gerceksin dedi. bir tek sen yalakalik etmiyorsun kendini begendirmeye calismiyorsun yalan dolan yok samimisin lutfen bana bir sans ver sana karsi asla saygisizlik etmicem ve yanindayken alkol de kullanmiycam ayrica gidecegimiz yerlerede sen karar ver ben sadece seninle arkadas olmak istiyorum dedi.
cok sasirmistim ama o kadar samimiydiki reddedemedim.
2 hafta sonra evlendik.
evlenme teklifi ve hikayesi bir dahaki sefere.:KK39:
canım senin nasibinmiş demekki bak müsliman oldu sayende bunları yaşıyacakmışsın demekki ne güzel mutlusunda daha ne olsun dürüst olman onun ilgisinii çekmiş boşluktaymış seninle hayatını tamamlamış allah her daim mutlu etsin sizi çocukllarınızla berabber :KK36:

ah canım kıyamam sen iyileşte devam edersin nasıl olsa :KK36::KK36::KK36:

yediklerime gelince
kahvaltı= 2 dilim ekmek+ peynir+zeytin+2 ceviz
öğlen =yeşilçay+üzüm leblebi çok az
akşam= kalan kereviz yemeği
ara = çay+1 diyet kurabiye
greyfurt
bugün kızıma ıslak kek yapıcaktım yetişemedim yarın yapıcam
çocuk tatilde olunca evde bişeyler olsun yiyeceğği

Ara öğün fırınlanmış şekersiz bal kabağı

Eklentiler

• IMG_0503.webp
    IMG_0503.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 33
ficans ficans canım bu ölçüleri 2 katı yaparsan 1 tepsiyi doldurur unutmuşum söylemeyi
Kizlar tarifiniz cok guzel masallh kahveyle iyi gder
Adet olmak uzereyim istahim acildi yine. Saat daha 10:30 ama ben aciktim :kızgın:
ben de regl olmak uzereyeim canm ama bilerek bikac gndur kendimi tutup midemi kuculttum bugun canm tatli istedi biraz onu da kayisi hurma yedim gecti aclik yoktu da seker ihtiyaci vardi azcik

Kurabiye yaparken biraz duygusallastim evlendikten sonra yaptığım ilk kurabiye geldi aklıma ben herzaman pek yemedigim için o kurabiyeler bir hafts kalirdi şimdi iki tepsi yapiyorum gidip gelip yiyorlar bir gunde bitiyor cocuklarimin cogaldigi ve büyüdüklerini bir daha fark etmiş oldum çok şükür Allaha nereden nereye ....

Akşam yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım pilavı biraz kaçırdım daha az yeseydim iyi olacaktı bir kase kadar yedim üç tepeleme yemek kaşığı da fasulye yedim

Şu an trt belgeselde diyetle ilgili bir belgesel var süper ya bir an bizim grubu orada görür olsun bi kac şey de ogrendim
Canm smdi gordum hemen actim ama tabi bitmis coktan ben tam bir kurabiye canavariyim oyle kremali tatlilar pastalar falan yemem cok kaliteli cesit cesit kurabiye severim esime.de alistirdim ankara gittigimizde gecn orda cok kaliteli bi yer var ordan cesit cesit kurabiye alip yemistik esim diodu yine gittigimizde eve de alalim onlardan dio:))

Canm smdi gordum hemen actim ama tabi bitmis coktan ben tam bir kurabiye canavariyim oyle kremali tatlilar pastalar falan yemem cok kaliteli cesit cesit kurabiye severim esime.de alistirdim ankara gittigimizde gecn orda cok kaliteli bi yer var ordan cesit cesit kurabiye alip yemistik esim diodu yine gittigimizde eve de alalim onlardan dio:))
Hindistancevizli si de kiyir kiyir olmuş sadce bir tane yedim eşim bir demlik çayla bir tabak yedi

Back
X