- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 83
- 39
Verileceğini sanmıyorum canım hem hızlı verilen kilonun aslında kilo olmadığını biliyorsun degilmiBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verileceğini sanmıyorum canım hem hızlı verilen kilonun aslında kilo olmadığını biliyorsun degilmiBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr![]()
Evet ama ben iddiaya girdim napıcam benVerileceğini sanmıyorum canım hem hızlı verilen kilonun aslında kilo olmadığını biliyorsun degilmi
leblebi ye şekerim. bastırırAdet olmak uzereyim istahim acildi yine. Saat daha 10:30 ama ben aciktim![]()
çok severim . az pekmez dökseydin üstüne seyla. vitaaamin olurdu. 1 tatlı kaşığı kadarAra öğün fırınlanmış şekersiz bal kabağı
Amin canımGeçen akşam rüyamda sayikliyordum çocuklar masal gibiler bir varmış bir yokmus hepsi yarin elimden tek tek uçup gidecekler diye. Çok ilginç geldi bana Allah kimseye evlat acısı göstermesin insallah
yeşil fasülyeyi nerden buldunAkşam yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım pilavı biraz kaçırdım daha az yeseydim iyi olacaktı bir kase kadar yedim üç tepeleme yemek kaşığı da fasulye yedim
verilir 3 gun sok diyet yapaesin gderEvet ama ben iddiaya girdim napıcam ben
Dondurucuya atmıştım canım yazdanleblebi ye şekerim. bastırır
çok severim . az pekmez dökseydin üstüne seyla. vitaaamin olurdu. 1 tatlı kaşığı kadar
Amin canım
yeşil fasülyeyi nerden buldun
O zaman yapacagin en iyi şey iki gün detoks yapmakBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr![]()
Önemli olan önce oglusunun beslenmesi canım sen zaten emziriyorsun kalori yalman için çok iyi bir fırsat yediklerimw dikkat et spor yap oda süt için çok faydalı zaten kilo verirsin. Ben emzirdigim zaman daha kolay kilo veriyordumHerkese merhaba tartımın pili bittiği için tartılamıyorum üzgünüm kızlarAyrıca geçen hafta sıkı bir diyet yaptığım için sütüm azaldı malum emen bir oğlum var o yüzden tam bir diyet yapmadan dikkat etmeyi düşünüyorum
Aynen canım senin kilo durumları nasıl bu hafta gayet iyiydinÖnemli olan önce oglusunun beslenmesi canım sen zaten emziriyorsun kalori yalman için çok iyi bir fırsat yediklerimw dikkat et spor yap oda süt için çok faydalı zaten kilo verirsin. Ben emzirdigim zaman daha kolay kilo veriyordum
Bu hafta 200gr verebilmisinm aslında dün akşam biraz geç yedim pilav da vardı yoksa çarşamba günü 72.5 idi biraz şişlik oldu bende ama bugün ne çıktıysa onu yazacam pilavı çok seviyorum ama bu şişkinlik yapması yüzünden yemek istemiyorumAynen canım senin kilo durumları nasıl bu hafta gayet iyiydin
ne iyi yapmışsın canım . afiyet olsunDondurucuya atmıştım canım yazdan
canım az dediğin pilav ne kadardı.Bu hafta 200gr verebilmisinm aslında dün akşam biraz geç yedim pilav da vardı yoksa çarşamba günü 72.5 idi biraz şişlik oldu bende ama bugün ne çıktıysa onu yazacam pilavı çok seviyorum ama bu şişkinlik yapması yüzünden yemek istemiyorum
evet dikkat et o zaman . süt azalmış ise. kaç aylıktı zeze cim. bebekHerkese merhaba tartımın pili bittiği için tartılamıyorum üzgünüm kızlarAyrıca geçen hafta sıkı bir diyet yaptığım için sütüm azaldı malum emen bir oğlum var o yüzden tam bir diyet yapmadan dikkat etmeyi düşünüyorum
6 aylık canım ek gidaya yeni geçiyoruz azar azarevet dikkat et o zaman . süt azalmış ise. kaç aylıktı zeze cim. bebek
Çok küçük6 aylık canım ek gidaya yeni geçiyoruz azar azar
Almam inşallah canım sağlıklı şeyler yiyerek veririm belki ama porsiyonları azaltmıcamÇok küçük
Hayır diyet yapma
Tek yapman gereken kilo almamak olsun.
Acele etme