• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Adet olmak uzereyim istahim acildi yine. Saat daha 10:30 ama ben aciktim :kızgın:
leblebi ye şekerim. bastırır
Ara öğün fırınlanmış şekersiz bal kabağı
çok severim . az pekmez dökseydin üstüne seyla. vitaaamin olurdu. 1 tatlı kaşığı kadar
Geçen akşam rüyamda sayikliyordum çocuklar masal gibiler bir varmış bir yokmus hepsi yarin elimden tek tek uçup gidecekler diye. Çok ilginç geldi bana Allah kimseye evlat acısı göstermesin insallah
Amin canım
Akşam yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım pilavı biraz kaçırdım daha az yeseydim iyi olacaktı bir kase kadar yedim üç tepeleme yemek kaşığı da fasulye yedim
yeşil fasülyeyi nerden buldun

Herkese merhaba tartımın pili bittiği için tartılamıyorum üzgünüm kızlarAyrıca geçen hafta sıkı bir diyet yaptığım için sütüm azaldı malum emen bir oğlum var o yüzden tam bir diyet yapmadan dikkat etmeyi düşünüyorum
Önemli olan önce oglusunun beslenmesi canım sen zaten emziriyorsun kalori yalman için çok iyi bir fırsat yediklerimw dikkat et spor yap oda süt için çok faydalı zaten kilo verirsin. Ben emzirdigim zaman daha kolay kilo veriyordum

Önemli olan önce oglusunun beslenmesi canım sen zaten emziriyorsun kalori yalman için çok iyi bir fırsat yediklerimw dikkat et spor yap oda süt için çok faydalı zaten kilo verirsin. Ben emzirdigim zaman daha kolay kilo veriyordum
Aynen canım senin kilo durumları nasıl bu hafta gayet iyiydin

Aynen canım senin kilo durumları nasıl bu hafta gayet iyiydin
Bu hafta 200gr verebilmisinm aslında dün akşam biraz geç yedim pilav da vardı yoksa çarşamba günü 72.5 idi biraz şişlik oldu bende ama bugün ne çıktıysa onu yazacam pilavı çok seviyorum ama bu şişkinlik yapması yüzünden yemek istemiyorum

Dondurucuya atmıştım canım yazdan
ne iyi yapmışsın canım . afiyet olsun
benim dolap eski.
yani 15 yaşında. ve o zaman alırken de en uygununu almıştık.
ve buzluklu . yani buzlanan dolaplardan.
no frost değil . derin dondurucu mu ne. ama bi lezzetsiz oluyor dolaba attığım sebzeler ki sorma.
et , tavuk sıkıntı değil ama diğerleri lezzeti kaçıyor

Bu hafta 200gr verebilmisinm aslında dün akşam biraz geç yedim pilav da vardı yoksa çarşamba günü 72.5 idi biraz şişlik oldu bende ama bugün ne çıktıysa onu yazacam pilavı çok seviyorum ama bu şişkinlik yapması yüzünden yemek istemiyorum
canım az dediğin pilav ne kadardı.
dün akşam ben de eve ğittim .
yemek vs yemedim.
oğlanların tabağında kalan pilavı yedim.
sanıyorum 2 yemek kaşığı kadardı. belki yoktu.
çay içtim.
elma yedim
galeta yedim yarım tane.

sabah kahvaltı edemedim.
yer fıstığı yedim 1 avuç

işe gelince 1 nescaafe içtim. az şekerli olan paketten
1 avuç leblebi 1 ekşi elma yedim

öğlen yemeği yaklaşıyor .
2 haşlanmış yumurta
7-8 zeydtin
150 gr peynir 3 galetam var

ara öğün 1 portakal yiycem nasip olursa

Herkese merhaba tartımın pili bittiği için tartılamıyorum üzgünüm kızlarAyrıca geçen hafta sıkı bir diyet yaptığım için sütüm azaldı malum emen bir oğlum var o yüzden tam bir diyet yapmadan dikkat etmeyi düşünüyorum
evet dikkat et o zaman . süt azalmış ise. kaç aylıktı zeze cim. bebek

şu an öyle acıktım ki.
dün akşam izleyemediğim viking in 4. sezon 19 . bölümünü izliyorum . açlığımı unutmak için

Şu an burası

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..

Back
X