• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım az dediğin pilav ne kadardı.
dün akşam ben de eve ğittim .
yemek vs yemedim.
oğlanların tabağında kalan pilavı yedim.
sanıyorum 2 yemek kaşığı kadardı. belki yoktu.
çay içtim.
elma yedim
galeta yedim yarım tane.

sabah kahvaltı edemedim.
yer fıstığı yedim 1 avuç

işe gelince 1 nescaafe içtim. az şekerli olan paketten
1 avuç leblebi 1 ekşi elma yedim

öğlen yemeği yaklaşıyor .
2 haşlanmış yumurta
7-8 zeydtin
150 gr peynir 3 galetam var

ara öğün 1 portakal yiycem nasip olursa
Bir kase kadar vardı herhalde bu yıl iki defa yaptim çok ozlemistim dayanamadim

Selam kızlar

Kilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. Tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta : 73.8 :işsiz: hiç verememişim en azından almamam da iyi bişey :KK64:
Fark : 0
% : 0
Spor : yürüyüş
Hedef: 70
Ben niye veremedim ki bu hafta yaao_O tamam almadım da ama aynı kalınca da canım sıkıldı. Halbuki hiç de kaçamak yapmadım çok dikkat ettim:cry:

Merhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..
hoş geldin . elbette paylaş . umarım gider kilocuklar

Selam kızlar

Kilo bildirimim
Ben niye veremedim ki bu hafta yaao_O tamam almadım da ama aynı kalınca da canım sıkıldı. Halbuki hiç de kaçamak yapmadım çok dikkat ettim:cry:
Haftaya gider canım moralini bozma hem de daha çok gider

Geçmiş olsun canım bende hastayım valla keşke bana bakan birisi olsa da yatsam kendiki ayakta zor tutuyorum
sağol canım.:KK36:sana da geçmiş olsun kıyamam ya..çocuklarla bi de..insanın yakınında birileri olsa bir tas çorba yapsa değil mi..Allah yardımcın olsun:cry::cry:
cok gexmis olsun cnm dinlen bu hafta diyet yapilir snra nede olsa
sağol canım:KK68:
Çok geçmiş olsun canım iyi ol da önce ,diyet yapılır her zaman

Geçmiş olsun senin küçük çocuk da vardı dimi fırsat buldukça dinlen canım yoksa geçmiyor hemen
sağol canım:KK68:
Sanirim benim esim beni elinden kacirmak istemedi acele etti. Turkiye'ye donmeyi planliyordum okul biter bitmez. :KK53:

Nasil ikna oldum bende bilmiyorum biraz saskindim sanirim tam olarak ne oldugunu kavrayamadim. bana dusunme zamani vermedi hic. dusunsem olcsem tartsam cekimser kalirdim sanirim hemen evlenemezdim. bence o da bunun farkindaydi hizli davrandi.:rolleyes:

Gecmis olsun canim sagligin cok daha onemli once iyiles guclen diyet bir yere kacmiyor.
Bazen insanın kadere karşı eli ayağı dili tutuluyor..Seninki ne kadar hayırlıymış çok şükür..Allah mutluluğunuzu daim etsin..:KK36:
sağol canım:KK68:..elimi kaldıracak halim yok zaten değil diyet..:cry:

yazayım canım diyet tarifi bu ama kooyduğun şekere göre değişir tabi
1 yemek k. tereyağı
1 yemek k.. zeytin yağı
yarım çay bardağı diyet şeker
1 ad. yumurta
vanilya ,yarım pakket kabartma tozu
1 çay bardağı süt
1 ççay bardağı yulaf
alabiilldiğine çavdar unu
1 tatlı k. niişasta
yarım avuç ceviz
2 yemek k. kakao
yapılışı= şeker yumurta çırpılır arkasından yağlar süt eklleniir diğer malzemelerde eklenir
kıvamı yağlı kağıda kaşıkla kooyuyoruz kaşıktan akmıcak lop lop koyulacak şekilde un ekleniir
nişşastada ağızda dağılması için ekleniyor damla çikolata çok yakışşıyor
20_25 dakika yeterlii pişirmek için :kk77:

ah canım ne güzel yapmışlar kıssss kıyamam afiyet olsun:kk77:

ah canım bulgur pilavına bende dayanamıyorum her türlüsüne yapsamda hafta sonuna dek getiriyom bir kere yiyorum olsun canım her zaman yemedikten sonra üstüne soda içseydin:KK66:

canım senin nasibinmiş demekki bak müsliman oldu sayende bunları yaşıyacakmışsın demekki ne güzel mutlusunda daha ne olsun dürüst olman onun ilgisinii çekmiş boşluktaymış seninle hayatını tamamlamış allah her daim mutlu etsin sizi çocukllarınızla berabber :KK36:

ah canım kıyamam sen iyileşte devam edersin nasıl olsa :KK36::KK36::KK36:
sağol canım...:KK68::KK68:

Adet olmak uzereyim istahim acildi yine. Saat daha 10:30 ama ben aciktim :kızgın:
bende de durum aynı habire canım bişeyler istiyor..şu günleri çok kilo almadan bi atlatsam..:confused:

Kurabiye yaparken biraz duygusallastim evlendikten sonra yaptığım ilk kurabiye geldi aklıma ben herzaman pek yemedigim için o kurabiyeler bir hafts kalirdi şimdi iki tepsi yapiyorum gidip gelip yiyorlar bir gunde bitiyor cocuklarimin cogaldigi ve büyüdüklerini bir daha fark etmiş oldum çok şükür Allaha nereden nereye ....
:cry::cry:çok çabuk geçiyor zaman

Geçen akşam rüyamda sayikliyordum çocuklar masal gibiler bir varmış bir yokmus hepsi yarin elimden tek tek uçup gidecekler diye. Çok ilginç geldi bana Allah kimseye evlat acısı göstermesin insallah
bu sıralar çok kafana taktın sanırım kıyamam:KK36:ben de düşünüyorum bazen:cry: benim kızım 4 yıllık değil 5 yıllık liseyi kazandı şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum 1 yıl 1 yıldır bizimle fazladan kalacak..Allah evlatlarımızın yüzünü hep güldürsün acılarını göstermesin inşallah:KK36::KK36:

Akşam yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım pilavı biraz kaçırdım daha az yeseydim iyi olacaktı bir kase kadar yedim üç tepeleme yemek kaşığı da fasulye yedim
bulgur ilk şişirir biraz bakliyat da öyle..sonra geçer merak etme..ben tartıdan önce yememeye gayret ediyorum:KK39:
Canm smdi gordum hemen actim ama tabi bitmis coktan ben tam bir kurabiye canavariyim oyle kremali tatlilar pastalar falan yemem cok kaliteli cesit cesit kurabiye severim esime.de alistirdim ankara gittigimizde gecn orda cok kaliteli bi yer var ordan cesit cesit kurabiye alip yemistik esim diodu yine gittigimizde eve de alalim onlardan dio:))
Neresi kıss adını versene biz de alırız.Simitçi dünyasının kurabiyeleri de güzel olur aslında:KK66:

Merhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..
hoşgeldin canım..bize takıl menülerini paylaş kendine göre bir beslenme düzenle..takıldığında hepimiz yardıma hazırız..başarılar:KK68::KK68:

Selam kızlar

Kilo bildirimim
hep aynı düşünüp üzülme hatun:KK19:..geçen haftalar da dedik ya arada olur vücut duraksar..takma o kadar..hep hızlı hızlı gitmezz:KK8::KK8:

Selam kızlar

Kilo bildirimim
en azından almamışsın evet .ama verseydin süper olurdu :spor:

Selam kızlar

Kilo bildirimim
Almamkta iyi canım şimdi cocuklarda evde kış günü

Hoşgeldin canım burada iyi motive olursun yediklerini yazacağını düşünmek de ayrıca frenliyor insani arkadaşlarımızın tecrübelerinden çok istifade edersin

selam kızlar:KK68:..anladığım kadarıyla 1. sayfaya bakıp liste sırasının kimde olduğunu bilen yok:confused::confused:..arada 1. sayfaya bakıverin beyaa..ben gelmesem nappçanız:KK70::KK70:

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı:KK54:

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı:KK15:

filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı:KK15:

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu :27 Ocak 2017

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans:10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017
Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu canım kolay gelsin ben listede yokum bu hafta..umarım hepiniz çok güzel kilocuklar vermişinizdir:KK36:..:KK68::KK68:
sabahvesen banlanmış bana ulaşırsa bildirimini yaparımHoppa
:KK68:

selam kızlar:KK68:..anladığım kadarıyla 1. sayfaya bakıp liste sırasının kimde olduğunu bilen yok:confused::confused:..arada 1. sayfaya bakıverin beyaa..ben gelmesem nappçanız:KK70::KK70:

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı:KK54:

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı:KK15:

filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı:KK15:

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu :27 Ocak 2017

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans:10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017
Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu canım kolay gelsin ben listede yokum bu hafta..umarım hepiniz çok güzel kilocuklar vermişinizdir:KK36:..:KK68::KK68:
sabahvesen banlanmış bana ulaşırsa bildirimini yaparımHoppa
:KK68:
Seyla gelene kadar akşam olur canım
Çok vermediğim icin üzülmüyorum almayıp az da olsa vermek de çok iyi benim icin

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum tatil olduğu için belki herkesin kaçamağı ille olmustur

Back
X