- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım ben çok ağır hasta olunca oluyor ama eşim biraz yorulsun hemen çıkıyor uzun zaman geçmiyor ilacın adı ne soylermisin alalım evde bulunsunellerine sağlık canım..herkesi kutlarımm
hoşgeldin canım ..öğrenebildin mi bu sefer neden banlanmışsın kıss
bence de
ben de ben deama halsizim hala
geçmiş olsun canım..ağız yarası başladığı an daha kaşınma aşamasında B vitamini alırsan kurtarıyorsun ama açıldıktan sonra olmuyor..ben çok çeken biri olarak keşfettim bunu ve neredeyse 5 yıldır ağız yarası başlamadan bitiyor B vitamini sayesinde..olunca adaçayı ve karanfili ayrı ayrı kaynatıp gargara iyi geliyor..en azından azaltıyor acıyı
![]()
Valla helal olsun ne deyim supersin canım durma devam
Valla helal olsun ne deyim supersin canım durma devam
İyi vermişsin kiloyu süperdevam edeceğim canım :)
Sonuç olarak bir sıkıntı yok umarimSeylanin Gunlugu Can'ım sonuçlara göre vitamine ihtiyacın yok DEDİ doktorum.
Sen ne dersin.eşin bizim tahlilleri okuyabiliyor mu. Türkiye deki yanı...
1.65 canım boyum 1-2 cnm kısa olabilirim ama fazlası yok boyumun :) evet kalan kilolarda eminim ki kalçadan gidecek. zaten bu saatten sonra eskisi kadr sıkmayı düşünmüyorum çnkü fark ettim ki 3 gün paso pastama kadr yiyince ertesi hafta sadece 4 gün diyetle bile 600 gram verdim ki duraklamayı kırıp vücudumu düzene soktumyazarhanim35 aferin canim sana kalcalardan gitmesi lazim sanirim sadece cok iyi gdiosun devam senin boy kacti hep soruorum ama unutuorum ya
Kizz senden iyi diyetisyen olur ha bence sen keendine yeni bir yol ciz1.65 canım boyum 1-2 cnm kısa olabilirim ama fazlası yok boyumun :) evet kalan kilolarda eminim ki kalçadan gidecek. zaten bu saatten sonra eskisi kadr sıkmayı düşünmüyorum çnkü fark ettim ki 3 gün paso pastama kadr yiyince ertesi hafta sadece 4 gün diyetle bile 600 gram verdim ki duraklamayı kırıp vücudumu düzene soktum
ilaçlar yan etki yaptı galiba bana üst dudagim şişti bide karincalanma oluyor1.65 canım boyum 1-2 cnm kısa olabilirim ama fazlası yok boyumun :) evet kalan kilolarda eminim ki kalçadan gidecek. zaten bu saatten sonra eskisi kadr sıkmayı düşünmüyorum çnkü fark ettim ki 3 gün paso pastama kadr yiyince ertesi hafta sadece 4 gün diyetle bile 600 gram verdim ki duraklamayı kırıp vücudumu düzene soktum
:) kelin merhemi olsa hesabıKizz senden iyi diyetisyen olur ha bence sen keendine yeni bir yol ciz
geçmiş olsun canımilaçlar yan etki yaptı galiba bana üst dudagim şişti bide karincalanma oluyor
özelden yazdım canımBunu öğrendiğim iyi oldu canım ben çok ağır hasta olunca oluyor ama eşim biraz yorulsun hemen çıkıyor uzun zaman geçmiyor ilacın adı ne soylermisin alalım evde bulunsun