• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ellerine sağlık canım..herkesi kutlarımm:nazar::nazar:

hoşgeldin canım ..öğrenebildin mi bu sefer neden banlanmışsın kıss:KK70::KK70:

bence de:KK48::KK48:

ben de ben de:KK51::KK51:ama halsizim hala:KK51:

:KK9::KK9:

geçmiş olsun canım:cry:..ağız yarası başladığı an daha kaşınma aşamasında B vitamini alırsan kurtarıyorsun ama açıldıktan sonra olmuyor..ben çok çeken biri olarak keşfettim bunu ve neredeyse 5 yıldır ağız yarası başlamadan bitiyor B vitamini sayesinde..olunca adaçayı ve karanfili ayrı ayrı kaynatıp gargara iyi geliyor..en azından azaltıyor acıyı:KK39:
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım ben çok ağır hasta olunca oluyor ama eşim biraz yorulsun hemen çıkıyor uzun zaman geçmiyor ilacın adı ne soylermisin alalım evde bulunsun

ilk resim 29 ekim ikincisi 22 ocak

16343744_949751728493644_1821496626_n.webp

buda yine 22 ocak :)
16395890_949751605160323_2053627008_n.webp

Fotografta turşu kavurması var
İnce bulgur ısladım içine kattım
Ve haşlanmış nohut
Bol kaçamaklı bi gün benim için ,ne bulduysam yedim

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu Can'ım sonuçlara göre vitamine ihtiyacın yok DEDİ doktorum.
Sen ne dersin.eşin bizim tahlilleri okuyabiliyor mu. Türkiye deki yanı...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
yazarhanim35 yazarhanim35 aferin canim sana kalcalardan gitmesi lazim sanirim sadece cok iyi gdiosun devam senin boy kacti hep soruorum ama unutuorum ya

yazarhanim35 yazarhanim35 aferin canim sana kalcalardan gitmesi lazim sanirim sadece cok iyi gdiosun devam senin boy kacti hep soruorum ama unutuorum ya
1.65 canım boyum 1-2 cnm kısa olabilirim ama fazlası yok boyumun :) evet kalan kilolarda eminim ki kalçadan gidecek. zaten bu saatten sonra eskisi kadr sıkmayı düşünmüyorum çnkü fark ettim ki 3 gün paso pastama kadr yiyince ertesi hafta sadece 4 gün diyetle bile 600 gram verdim ki duraklamayı kırıp vücudumu düzene soktum

1.65 canım boyum 1-2 cnm kısa olabilirim ama fazlası yok boyumun :) evet kalan kilolarda eminim ki kalçadan gidecek. zaten bu saatten sonra eskisi kadr sıkmayı düşünmüyorum çnkü fark ettim ki 3 gün paso pastama kadr yiyince ertesi hafta sadece 4 gün diyetle bile 600 gram verdim ki duraklamayı kırıp vücudumu düzene soktum
Kizz senden iyi diyetisyen olur ha bence sen keendine yeni bir yol ciz

ilaçlar yan etki yaptı galiba bana üst dudagim şişti bide karincalanma oluyor

sersum sersum hoşbuldum canım öğrendim :KK70: sarışınlara laf söyleyen birinin teyzesi için teyzen salak mı demiştim :KK70:

mesmeser mesmeser geçmiş olsun canım
:confused::KK70::KK70::KK70:

Bunu öğrendiğim iyi oldu canım ben çok ağır hasta olunca oluyor ama eşim biraz yorulsun hemen çıkıyor uzun zaman geçmiyor ilacın adı ne soylermisin alalım evde bulunsun
özelden yazdım canım:KK66:
ilk resim 29 ekim ikincisi 22 ocak

Eki Görüntüle 1945453

buda yine 22 ocak :)
Eki Görüntüle 1945454
:KK9::KK9::KK9:

Back
X