• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gel hoş geldin
Tanıtsan ya kendini
Kaç kilosun evli misin
Doğum yaptın mı

ay ne güzel
Biz de tayin için neler yapmıyoruz
Ben üni.personolim
Bizde tayin yok
Dogru canm memur musun ogretm gorevlisi falan mi ben de ese bagliyim tayinde yoksa ogretmenlerin de zor

Ay ben buldum kendi resmimi
Mavi kapı baya solukmuş
Üstelik tek katmış
Aklımda başka kalmış

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 49
@demirleke

13700025_829205513881600_3885203565843146893_n.jpg

kalemiz :) ben küçükken içinde konserler oluyordu her yaz festival hesabı :) 4-5 gün sürüyordu sanatçılar geliyordu. ancak son 6-7 senedir kale tahribata uğruyor diye futbol sahasına alınmıştı. 2 senedir de küçük beldeler mahalle olunca kalktı festival :( dikili belediyesi yetişemiyormuş iki yerin festivaline

Bunlarıben çektim
Kapı hep kilitli mi böyle
İçeriyi merak ettik

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 29
Selam kızlar :KK25:

Kahvaltım :kk77:
2 yumurtalı omlet
3 bardak şekersiz çay
1 buçuk dilim tb ekmeği

Öğlen :kk77:
2 mandalina
2 ceviz

Akşam :kk77:
Köfte 3 tane
Salata
1 bardak ayran

Kızlar maşallah baya kaynatmışsınız bugün eşim evde değil çocuklarla evdeyim sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi çay yaptım bol bol içiyorum akşama da tavuk tandır yapıcam

Çocukları olan arkadaşlar sütüm azalmadan nasıl zayıflatabilirim fikri olan var mı
Canım senin bebiş kaç aylık?
Benim kızım 1 yaşına girecek hem emiyor hem de herşeyden yiyor artık o yüzden sutum de birikiyor. Bol su içiyorum ben normal yemeklerden yiyorum az porsiyonlu.
Yani bebisinin durumuna bağlı. Bende 6 aylık falan di diyet yaptım hemen azaldı sutum. Bekledim biraz daha o yüzden.

Canım senin bebiş kaç aylık?
Benim kızım 1 yaşına girecek hem emiyor hem de herşeyden yiyor artık o yüzden sutum de birikiyor. Bol su içiyorum ben normal yemeklerden yiyorum az porsiyonlu.
Yani bebisinin durumuna bağlı. Bende 6 aylık falan di diyet yaptım hemen azaldı sutum. Bekledim biraz daha o yüzden.
Canım benimki 6 aylık geçen haftalarda 1 kilo verdim bir haftada hemen sütüm azaldı Bağcan bilmiyorum bol su içiyorum

Canım benimki 6 aylık geçen haftalarda 1 kilo verdim bir haftada hemen sütüm azaldı Bağcan bilmiyorum bol su içiyorum
Suan bebeğin çok küçük canım sadece emdiği için azalıyordur. Yani bence biraz daha bekle derim bebeğin ek gıdaya başlayınca daha kolay olur işin. Hem bebisine de yazık sütün olmazsa huysuz olur sürekli. Yine de senin kararın ama 2 ay sonra falan devam et derim. Yine dikkat edersin hamur işlerine şekere falan daha fazla almamaya dikkat edersin. Bol sıvı almaya dikkat et sütün fazlalaşır

Back
X