- 3 Ocak 2020
- 5.951
- 33.094
- 548
allahhhhaydi bakalımm hayirlısıSonuçlar açıklanınca görücez kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahhhhaydi bakalımm hayirlısıSonuçlar açıklanınca görücez kuzum![]()
Araöğünü aperatif olabilir yoğurt yulaf gibiYok canım evdeyim
Sevin ya sevinÜzüleyeyimmi sevineyimmi bilemedim![]()
Hayırdır canimm kötü birse yoktur inşallah
Yaaaa noldu bebeğimmmm
gök gürleyip yağmur yağdıktan sonra tertemiz gökyüzü çıkar karşımıza ..cumartesi sabah küçük bir cinnet geçirdim
küçücük bi sprite şişesinden büyük kavga çıktı eşimle
uzun zamandır ona çok sinirliydim, patlama yaşadım ve olay saçma sapan yerlere gitti eşim tarafından
neyseki dün akşam bu bahaneyle içimdeki herşeyi olmasa da büyük kısmını döktüm ona, bakalım bundan sonra ne bekliyor bizi
şu an daha iyiyim ama, haftasonum berbat geçti ne yazık ki, ama en azından birşeyleri konuşabildik bu sayede
kolay kolay veremiyorum deme canımOoo tebrikler canım harikasınn
Teşekkür ederim canım
Yok canım foto gerekmiyor. Tebrikler
cimriyimdir ben öyle kolay kolay veremiyom![]()
Tebrikler kuzu
Afiyet olsum canımyumurta az değilmi
Olacağı varsa oluyor ve hayırlısıyla olsun inşaallahhh hepimizin bu durumlarda oluyor ama söylemen daha iiyi olmus sen içine attıkça kendine yapmış olurdun hasta olanda sen oluyorsun sonra için rahat etmiş ohhh kocanda seni seviyor ve anlayışla karşılayacağını düşünüyorumcumartesi sabah küçük bir cinnet geçirdim
küçücük bi sprite şişesinden büyük kavga çıktı eşimle
uzun zamandır ona çok sinirliydim, patlama yaşadım ve olay saçma sapan yerlere gitti eşim tarafından
neyseki dün akşam bu bahaneyle içimdeki herşeyi olmasa da büyük kısmını döktüm ona, bakalım bundan sonra ne bekliyor bizi
şu an daha iyiyim ama, haftasonum berbat geçti ne yazık ki, ama en azından birşeyleri konuşabildik bu sayede
Bu dünden önceki menümdü dünküne de baksaydın keşkemCanım öğünlerin karb
Afiyet olsun canım öğünlerin karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Akşam çok geç olmuş
Kıymalı pide yerine salata tarzı yapsaydın hafif olurdu dengelemiş olurdun.
Neyse moral bozmuyoruz bu gün çok daha enerjik devam edeceğiz![]()
Kaptan kendisi yazıyormuki
Bugün yazdım toplu olarak
dürtücem haftasonu yoğundum pek gelemedim buralara![]()
Anam bugün tartı günümüymüş unutmuşum sen yazmasan Allah'tan daha yemedim
Çok özel bi yerde yemedim ama neysekaptanın kızmasın diye ex kaptanı mı etiketledinnn kuşum kıymalı pidelere hskjsd arada oluyo böyle şeyler pideyi nerde yediğine göre değişir kızma seviyesi
mesela ben her tatil dönüşü konyada bi etli ekmek yemezsem rahat edemem gecenin 4 ü de olsa onu yerim![]()
Yazdı yazdıYazsın bi zahmet bizim menülere öyle atıp tutmak yok![]()
Cumartesi 71.7
Bugun 72.5
Fark +700 gr
Aclik sonrasi yiyince durum bubu hafta aclik yapmiycam
inşallah canımmgök gürleyip yağmur yağdıktan sonra tertemiz gökyüzü çıkar karşımıza ..
Bazen bu gibi durumlar olmasa bazı konular acılmıyor kapatılıyor
Saygı sevgi cercevesinde konuşulduysa hersey daha da guzel olur insa canım
inşallah canımm teşekkürlerOlacağı varsa oluyor ve hayırlısıyla olsun inşaallahhh hepimizin bu durumlarda oluyor ama söylemen daha iiyi olmus sen içine attıkça kendine yapmış olurdun hasta olanda sen oluyorsun sonra için rahat etmiş ohhh kocanda seni seviyor ve anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
Muhteşemsinnnnn
Hoşgeldin canımHelloooo ballı lokmalarrrben geldim. Çok merak etmişsiniz tek tek okuya okuya geldim mesajları. Bayramda bir hasta olduk ki ana oğul bir de annem sormayın korona olduk, böyle bir şey olamaz, iki gün önce döndüm evime. Bugün de eşime bulaştı. Anca girebildim. Eğer izniniz rızanız olursa görevlerimi tekrar sahiplenmek istiyorum
kaptanım
Ellssa iznin olursa.