gunde bi tane iciorum canm benGünde ne kadar iciyorsun kahveyi ben bugün şekersiz sade ictim yanına bişey yemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunde bi tane iciorum canm benGünde ne kadar iciyorsun kahveyi ben bugün şekersiz sade ictim yanına bişey yemedim
2016 da çıkmış canım yeni film dha :)bayılırım hint filmlerine özellikle Khan ailesinin filmlerine PK,üç idiot efsane bunlar yawwww ..bak onu duymadıydım bakarım ben de![]()
Aamir khan nasıl izlemezsin en kısa sürede izle bayılacaksın..PK ve üç idiot favorim2016 da çıkmış canım yeni film dha :)
Shahruk Khan'a aşığım ben ya10dan fazla filmini izledim adamın bir tanesini dün izledim yeni çıktı 2017 çekim Raess diye. izlerken eridim bittim
emraan hashmi diye bir oyuncu var onu da çok seviyorum. bir filmini izlemiştim ağlaya ağlaya. gerçi sonra başka filmlerini de izledim :) gerçi Aamir khan izlemedim hiç oyunculuğu mükemmel diyorlar onunda
ben de seviyorum kıyafetlerini..oradan almak lazım sanırım..bizim ailecek gitmek istediğimiz ülkelerin başında geliyor hindistan ama korkuyorum da ..Japonya 1. sırada..kızımın favori listesidanslarına ve özellikle giydikleri Sari'ye bayılıyorum. ancak tr de bulamadım onların ki kadar güzelini. hep basit sari'ler.
haftaya sıra bende liste sırası :) bunun şerefine inş kilo vermiş olurm :)
Aamir khan nasıl izlemezsin en kısa sürede izle bayılacaksın..PK ve üç idiot favorim
oyunculuk harika evet..
ben de seviyorum kıyafetlerini..oradan almak lazım sanırım..bizim ailecek gitmek istediğimiz ülkelerin başında geliyor hindistan ama korkuyorum da ..Japonya 1. sırada..kızımın favori listesisonrası kore sonrası hindistan
hadi inşallah..yarın da verirsin be..![]()
10 Şehitimiz var gene..Allahım dayanma gücü ver ailelerine..biz bu kadar üzülürken onları hayal bile edemiyorum![]()
amin cnm rabbim ailelerine sabır versin. kalan askerlerimizi de korusun rabbim. birileri yüzünden ölüyor gencecik kardeşlerimiz. benden küçük çocuğun asker de öldüğünü duydukça içim parçalanıyor10 Şehitimiz var gene..Allahım dayanma gücü ver ailelerine..biz bu kadar üzülürken onları hayal bile edemiyorum![]()
Amiinnnnemin canım yeter son olsun artık nefret ediyorum bu haberlerden
![]()
Amiinnnamin cnm rabbim ailelerine sabır versin. kalan askerlerimizi de korusun rabbim. birileri yüzünden ölüyor gencecik kardeşlerimiz. benden küçük çocuğun asker de öldüğünü duydukça içim parçalanıyor![]()
amin cnm bende kahroluorum bu haberlere10 Şehitimiz var gene..Allahım dayanma gücü ver ailelerine..biz bu kadar üzülürken onları hayal bile edemiyorum![]()
Ben tavuk sevmiyorum maalesef su 72 çok sıkıldım artık gitmesi lazimmesmeser kendini cok skma canm oglen de sebze yedin mesela eger seviosan aksam salatana haslanmis tauk gogsu kiyabilirsin protein yag yakar ve tok tutar hemde kaslarini korur