Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ancak ekledim

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 43
Sabah 2 yumurta, 5 tane zeytin ve biraz süzme peynir ile yarım dilim tahıllı ekmek.
Öğlene doğru 5 dilim kavun ile beyaz peynir.
Saat 17 de de kendime lor peynirli, domatesli acı biberli salata yaptım ama hiç beğenmedim ne yalan söylüyeyim. Yiyemedim doğru dürüst bende tanıdık bastırmak için çocuklara yaptığım bazlamadan azıcık yedim.

günaydın arkadaşlar
dün akşam eve gidince 4-5 kaşık marul salatası aldım . 1 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.

akşam çocuklardan büyük olanın boğazı şişmişti.
ve magnolia tatlısı istedi. onu yaptım.
eşim süt getirmişti onu kaynattım. hasta olana ballı yaptım içirdim.
çay demledim bol içtim.

sabah çocuklara mercimek çorba pişirdim.

kendime kabaklı omlet yaptım .5-6 adet fındık yedim . 1 bardak çay . ve çıktım evden.

öğlen için marul salatası .haşlanmış tavuk üzerine pul biler serptim . onu getirdim. taze peynir tatlısı aldım yanıma yine 4-5 adet .
akşama cacak yemeyi planmıyorum. yoğurt ile yaparım. su katmadan.

hayırlı sabahlar kızlarım ya resmen kilo almışım çok mutsuzum ama yine yarın sabah bakıcam dün akşam erken yattım yedikten sonra ondan da olabilir diye düşünüyorum ama almışım :KK43:
canım üzülme. ödem olabilir .ya da diyelim ki kilo aldın . verilir . hiç canını sıkma . hiç üzülme. bugün porsiyon azalt . sebze ye . özellikle çiğ sebze.
salata . marul . domates . salatalık. roka vs .

bir kaç gün sonra yazlığa gideceğim ve orada wifi pc olmadığı için eskisi gibi burada bildirim yapamam bu yüzden sizden müsadenizi istiyorum kızlar. bundan sonra amacım kg almamak ve daha da vermek. ara sıra uğramaya çalışacağım ancak bildirim yapamam görüşmek üzere.
yazlığa gitmiş ama bi daha hiç girememiş.
umarım güzel kilo vermiş olarak geri dönersin şeker.

:super::nazar:

hayırlı sabahlar kızlarım ya resmen kilo almışım çok mutsuzum ama yine yarın sabah bakıcam dün akşam erken yattım yedikten sonra ondan da olabilir diye düşünüyorum ama almışım :KK43:

Canım sıkıntı yapma.. yaz mevsimindeyiz malum..alırsında verirsinde.. çok değişir... hiiiççç sıkıntı yapma bence...:KK39:
günaydın arkadaşlar
dün akşam eve gidince 4-5 kaşık marul salatası aldım . 1 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.

akşam çocuklardan büyük olanın boğazı şişmişti.
ve magnolia tatlısı istedi. onu yaptım.
eşim süt getirmişti onu kaynattım. hasta olana ballı yaptım içirdim.
çay demledim bol içtim.

sabah çocuklara mercimek çorba pişirdim.

kendime kabaklı omlet yaptım .5-6 adet fındık yedim . 1 bardak çay . ve çıktım evden.

öğlen için marul salatası .haşlanmış tavuk üzerine pul biler serptim . onu getirdim. taze peynir tatlısı aldım yanıma yine 4-5 adet .
akşama cacak yemeyi planmıyorum. yoğurt ile yaparım. su katmadan.
ooooooo süpersin canım.. maaşallah.... :nazar: :KK36:

canım üzülme. ödem olabilir .ya da diyelim ki kilo aldın . verilir . hiç canını sıkma . hiç üzülme. bugün porsiyon azalt . sebze ye . özellikle çiğ sebze.
salata . marul . domates . salatalık. roka vs .

tamam canısı öyle yapayım akşam da yemek yemicem salata falan la geçiştircem

Back
X