Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim. gönül bağım var senlediyettaşımmm cnmmmmmmmm üzülmee o ettiğini bulur sen tasalanma soranlara öyle bakanlara da aldırmamaya çalışşizole
canım üzülme. ödem olabilir .ya da diyelim ki kilo aldın . verilir . hiç canını sıkma . hiç üzülme. bugün porsiyon azalt . sebze ye . özellikle çiğ sebze.hayırlı sabahlar kızlarım ya resmen kilo almışım çok mutsuzum ama yine yarın sabah bakıcam dün akşam erken yattım yedikten sonra ondan da olabilir diye düşünüyorum ama almışım![]()
yazlığa gitmiş ama bi daha hiç girememiş.bir kaç gün sonra yazlığa gideceğim ve orada wifi pc olmadığı için eskisi gibi burada bildirim yapamam bu yüzden sizden müsadenizi istiyorum kızlar. bundan sonra amacım kg almamak ve daha da vermek. ara sıra uğramaya çalışacağım ancak bildirim yapamam görüşmek üzere.
evet ikindi gibi genelde 10 gibi kahvaltiCanım akşam yemeğini ikindileyin falan mı yiyorsun yoksa tamamen kestin mi bi ara sabah ikindileyin iki öğün besleniyorum demiştin ondan sordum
süper genç kızlar kiskanmıştır seniancak ekledim
ancak ekledim
hayırlı sabahlar kızlarım ya resmen kilo almışım çok mutsuzum ama yine yarın sabah bakıcam dün akşam erken yattım yedikten sonra ondan da olabilir diye düşünüyorum ama almışım![]()
ooooooo süpersin canım.. maaşallah....günaydın arkadaşlar
dün akşam eve gidince 4-5 kaşık marul salatası aldım . 1 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.
akşam çocuklardan büyük olanın boğazı şişmişti.
ve magnolia tatlısı istedi. onu yaptım.
eşim süt getirmişti onu kaynattım. hasta olana ballı yaptım içirdim.
çay demledim bol içtim.
sabah çocuklara mercimek çorba pişirdim.
kendime kabaklı omlet yaptım .5-6 adet fındık yedim . 1 bardak çay . ve çıktım evden.
öğlen için marul salatası .haşlanmış tavuk üzerine pul biler serptim . onu getirdim. taze peynir tatlısı aldım yanıma yine 4-5 adet .
akşama cacak yemeyi planmıyorum. yoğurt ile yaparım. su katmadan.
canım üzülme. ödem olabilir .ya da diyelim ki kilo aldın . verilir . hiç canını sıkma . hiç üzülme. bugün porsiyon azalt . sebze ye . özellikle çiğ sebze.
salata . marul . domates . salatalık. roka vs .
Günaydınnnnn kızlar.. hayat ne güzel değil mi..?![]()
Ben zaten aşıktım ki..oo enerji harikaaaa aşık olmuş gibisin :))))))
Ben zaten aşıktım ki..
Sadece olayı resmileştirdik..![]()
aaaa hayırlı olsunBen zaten aşıktım ki..
Sadece olayı resmileştirdik..![]()