- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım :)Selam kızlar burada basladim yapışıp kalan son kiloları vermeyeyazarhanim35 sayesinde
Şuan 49 lar dayım
Darısı size olsun inşaallah desteğiniz için tesekkür ederim
yakiyo canm aynen de oyle gerci hassas mideleei yakio ama cok faydali katlancam artik birazcanım soğan suyu soğanın haşlanmasıyla yapıluyor diye biliyorum.. haşlanınca yakar mı mideyi? ben mi yanlış biliyorum yoksa..![]()
normal beslenmeye gecmissin canim cok iyiBugün
Öğleden önce
1 büyük fincan sade türk kahvesi
öğlen
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı tahin-pekmez
4 yeşil zeytin
Çeyrek domates
2 biber
Peynir
Haşlanmış yumurta
yakiyo canm aynen de oyle gerci hassas mideleei yakio ama cok faydali katlancam artik biraz
normal beslenmeye gecmissin canim cok iyi
Afiyet olsun cnmGünaydııınnnnnnnn......
Günlerdir dün gece deliksiz bir uyku çektim ve bugün harika hissediyorum..
sabah yulaf ezmesi ve kuru meyvelerle hazırladığım müslimi yedim.. 2 bardak çayımı da içtim...şimdi mesaiye kaldığım yerden devam...![]()
aaaa çok geçmiş olsun... her sene böyle bi salgın çıkıyor maalesef...Bende bugun cok kotuyum dun geceden midem berbat yerimden kalkmaiorum salgin varmis bu aralar
Duyduk canım... Allah'ım büyük sabır versin. Mekanı cennet olsun.. Nurlar içinde uyusun inşallah...Selam arkadaşlar..Sanırım duydunuz maalesef babamı kaybettik..Ameliyattan çıktı ama 2 gün sonra solunum yetmezliğinden vefat etti..Tek tesellimiz çok yatmadı, acı çekmedi yoğun bakımda uyuyarak vefat etti.çok zormuş Allahım sabır versin.10 gün oldu bile ..Annemi bana getirdim toparlanmaya çalışıyoruz..Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..Bir süre daha gelemeyeceğim..görüşmek üzere...
amin canm cok sagol bnde nane limonlu su yaptim bol bol onu ictim suanda cok sukur daha iyiyimaaaa çok geçmiş olsun... her sene böyle bi salgın çıkıyor maalesef...
böyle bi durumda ne iyi gelir pek bilgim yok ama sanırım mide sıkıntılarında nane+limon çayı dimi? Allah şifa versin canım. geçip gitsin biran önce inşallah...![]()
rabbim binlerce sabir versin cok cok zor Allah hayirli olum vermis canim aci cekmemis nurlar icinde yatsin ne zaman destege ihtiyacn olursa biz burdayizSelam arkadaşlar..Sanırım duydunuz maalesef babamı kaybettik..Ameliyattan çıktı ama 2 gün sonra solunum yetmezliğinden vefat etti..Tek tesellimiz çok yatmadı, acı çekmedi yoğun bakımda uyuyarak vefat etti.çok zormuş Allahım sabır versin.10 gün oldu bile ..Annemi bana getirdim toparlanmaya çalışıyoruz..Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..Bir süre daha gelemeyeceğim..görüşmek üzere...
çok geçmiş olsun canim salgın hastalıklar çok zor biri iyileşiyor diğerine bulaşıyor insallah iyi olursun bizde de eşim hasta oldu bulantı kusma ateş ishal hala etkisi sürüyor bu akşam da küçük kızım ishal olmuş inşallah çok uzun sürmez.Bende bugun cok kotuyum dun geceden midem berbat yerimden kalkmaiorum salgin varmis bu aralar
Basın sağ olsun Allah sana da annene de sabır versin inşallah mekanı cennet olsunSelam arkadaşlar..Sanırım duydunuz maalesef babamı kaybettik..Ameliyattan çıktı ama 2 gün sonra solunum yetmezliğinden vefat etti..Tek tesellimiz çok yatmadı, acı çekmedi yoğun bakımda uyuyarak vefat etti.çok zormuş Allahım sabır versin.10 gün oldu bile ..Annemi bana getirdim toparlanmaya çalışıyoruz..Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..Bir süre daha gelemeyeceğim..görüşmek üzere...
Geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin inşallah...çok geçmiş olsun canim salgın hastalıklar çok zor biri iyileşiyor diğerine bulaşıyor insallah iyi olursun bizde de eşim hasta oldu bulantı kusma ateş ishal hala etkisi sürüyor bu akşam da küçük kızım ishal olmuş inşallah çok uzun sürmez.
tekrar geçmiş olsun canısı
ayy canm isten gekimce zor gerci insan bi alisimca bi daha birakamio bem bugun cikamadim yuruyuse ama tum gun temizlik yaptim baya yoruldum ondan sanirsamGünaydııınnnnnn....
Beslenme konusunda dikkat etmeye devam ama spor olayını oturtamadım halaa...
onuda bi başarsam çok daha iyi olacak ama akşam eve yorgun düşüyorm.. bişey yapmak gelmiyor içimden.. aslında spor yapsam yorgunluğuda atacağımı bildiğim halde yok yanii...![]()