Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde işler yoğun bu ara.. normalde iş çıkışı servis kullanmamaya çalışıyordum ama bu aralar yapamıyorum. yürüyecek halim kalmıyor.. neyse artık yoğunluk geçince bakacağız..ayy canm isten gekimce zor gerci insan bi alisimca bi daha birakamio bem bugun cikamadim yuruyuse ama tum gun temizlik yaptim baya yoruldum ondan sanirsam
Bende kullandim canm ilac ah bi bilsen ben neler cektim o insulin direncinden karbonhisrat 1 numarali dusmani surekli protein agirlikli beslenmek gerekio canm bigun karbonhidrati fazla kacir dger gun canin mutlaka yine istio o yuzden insulin direnci olanlar genellikle karatay tarzi besleniolar bende denemistim bi ara ise yariodu ve hic ac degildim ama tabiki surekli yapamadimGünaydın kızlar..
Sabah: yarım bardak süt+ 2 Yumurta (birinin sarısını yemedim) + 1 küçük nektarin + çok az peynir
kızlar insülin direnci için ilaç kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. dün sabah içmeyi unutmuşum.. meğer ne kadar etkiliymiş o ilaç.. dün hem çok acıktım, hemde akşam normalde doyduğum miktarla doymadım.. azcık fazla kaçırdım diyebilirim...
neden böyle oldu felan derken aklıma ilaç içmeyi unuttuğum geldii... iştahımı baya kontrol altında tutuyormuş meğerse....
beyaz unlu yiyecekleri tüketmiyorum uzun zamandır.. çok nadir oluyor arada.. o da çok az az.. tadımlık..genelde tam tahıllı ürünler tüketiyorum.o da çok az miktarda.. pirin tüketmiyorum. patates iş yerinde çıkarsa öğlen yemeklerinde az miktarda.. meyve sabah saatlerinde tüketmeye çalışıyorum. o da az miktarda.. kullandığım insülin direnci haplarının kilo verdirdiği söyleniyordu ama bende öyle bi etki olmadı.. yine kendi imkanlarımla vermeye çalışıyorum yani...Bende kullandim canm ilac ah bi bilsen ben neler cektim o insulin direncinden karbonhisrat 1 numarali dusmani surekli protein agirlikli beslenmek gerekio canm bigun karbonhidrati fazla kacir dger gun canin mutlaka yine istio o yuzden insulin direnci olanlar genellikle karatay tarzi besleniolar bende denemistim bi ara ise yariodu ve hic ac degildim ama tabiki surekli yapamadim
Bnde en cok evdeyken yemek istiorum canm bosluktan bnde uzun zamandir pirinc patates makarna falan tuketmem onlari tamamen hayatimdan cikardim kuru meyve en sevdgim kuru meyve ve ceviz bademle bastiriorum tatli ihtiyacimi benim ilac bana pek fayda etmemisti seninkinin etmesine sevndimbeyaz unlu yiyecekleri tüketmiyorum uzun zamandır.. çok nadir oluyor arada.. o da çok az az.. tadımlık..genelde tam tahıllı ürünler tüketiyorum.o da çok az miktarda.. pirin tüketmiyorum. patates iş yerinde çıkarsa öğlen yemeklerinde az miktarda.. meyve sabah saatlerinde tüketmeye çalışıyorum. o da az miktarda.. kullandığım insülin direnci haplarının kilo verdirdiği söyleniyordu ama bende öyle bi etki olmadı.. yine kendi imkanlarımla vermeye çalışıyorum yani...ama iştahımı kontrol ettiği bir gerçek..
tatlı ihtiyacı hissetmiyorum mesela..
![]()
Ooooooo gosgeldiinnn...Selam kizlar uzun bir aradan sonra buralardayim artik. hepinizi ve burdaki sohbet ortamini ozledim. hep grmek istedim ama tatilde mumkun olmuyor. umarim hepiniz harikasinizdir.
yaz boyunca Turkiyede istedigimi yedim ictim cok sukur sadece 1 kilo aldim. 51.5 la gittim 52.5 la dondum. mucize gibi. bol bol yurudum ve kesinlikle tatli gazozlu icecekler icmedim fazla tatlida yemedim zaten ama canimin cektigi herseyden yedim.
Tatilimiz cooook ama cok guzel gecti. 11 Agustosta donduk eve. burda dun okullar acildi ve cocuklar okula basladilar. bende calismaya basladim tabiiki. ama vatanimi daha simdiden ozledim.
Kahvaltida 2 dilim koy ekmegi ve domates biber yedim. oglen icin evde makarna salatasi yapmistim ondan getirdim bide ev yapimi lahmacun var. hepsinden azar azar yerim.
cok sevndik canm hem tatikin iyi gecti hem dondun hemde kilo almamissin mucize gbi acikcasi bu tatilde bnde almadim cok rahatti tatilden dondum veremiorum saka gibi:)Selam kizlar uzun bir aradan sonra buralardayim artik. hepinizi ve burdaki sohbet ortamini ozledim. hep grmek istedim ama tatilde mumkun olmuyor. umarim hepiniz harikasinizdir.
yaz boyunca Turkiyede istedigimi yedim ictim cok sukur sadece 1 kilo aldim. 51.5 la gittim 52.5 la dondum. mucize gibi. bol bol yurudum ve kesinlikle tatli gazozlu icecekler icmedim fazla tatlida yemedim zaten ama canimin cektigi herseyden yedim.
Tatilimiz cooook ama cok guzel gecti. 11 Agustosta donduk eve. burda dun okullar acildi ve cocuklar okula basladilar. bende calismaya basladim tabiiki. ama vatanimi daha simdiden ozledim.
Kahvaltida 2 dilim koy ekmegi ve domates biber yedim. oglen icin evde makarna salatasi yapmistim ondan getirdim bide ev yapimi lahmacun var. hepsinden azar azar yerim.
Selam kizlar uzun bir aradan sonra buralardayim artik. hepinizi ve burdaki sohbet ortamini ozledim. hep grmek istedim ama tatilde mumkun olmuyor. umarim hepiniz harikasinizdir.
canim 200 gram iyidir regle ragmen bu kadarda urtarmissin cok iyievet kızlar hayırlı akşamlar regl dün akşam bitti ben sahalara döndüm aşırı şişkinlik vardı ve baktım ki 28 temmuz yani 3 hafta önce bildirim yapmışım.
bence hemen şişlik gtmedi kendimi toparlamam hafta olan kilom olucak ama yine bildirim yapayım siz kara verin bu süre zarfında bayağı yükseldim ve bu kilodayım .
Rumuz: Onclmelek
28 temmuz (3 hafta önce) : 58.3 kg
bu hafta : 58.5 kg
fark : +200 gr
şuan durum bu çok yemedim zaten mide ağrısı da aldı beni dengelediğim günler oldu ben söylerken internet sıkıntısından ben giremedim buraya kusura bakmayın![]()
Bor top dondurma mi canimÖĞLEN YEMEĞİM;
çorba
pilav yanına patlıcan domates
salata
1 dondurma![]()