Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aslında kızlar bu dönem için tatlandırıcı var evde bazen onla dükan keki yapiyorrdum ya da hiç şeker içermeyen light ürünler kalorileri ciddi az şeker kullanmak yerine onları kullansam belki sorun olmucak ama onlar da kalorisiz olmasına rağmen ağzımıza girince beyni kndirdigi için yine de insulin salgilatiyormis

Slm kızlar sabah kahvaltim iki dilim ekmek Uc zeytin
Bir dilim süzme peynir
Şekersiz çay
Öğlene de yumurta haslarim
Babam yanımda bir ay kadardır onun yanında işler biraz bozuluyor ona özel yemek yapıyorum maalesef ben de yiyorum ama şekeri olduğu için tatli yapmıyorum
yemekler de diyete uygunsa 1 tabak yenebilr canım tatlı olmaması da iyi
idare edicen canım artık

öğlen= 1 kase tarhana çorbası
az turşu
daha sonra sade kahve
akşam= tavuk göğüs +salata
eşim gelince yöresel pazara gidicez biraz eksikleri alıcam bu ay 2 kere geldi buraya fazla eksiğim yok bu yzden

Öğle yemeği
4 tane küçük peynirli kurabiye (oğlum için yaptım ona ayırdım kendim yedim geri kalanını komşulara dağıttım )
1 tane humana süt çayı
3 tane badem şekeri (eşim masanın üzerine koymuş gelip giderken yiyesim geliyor ama artık onuda kaldırdım)

İyi akşamlar kızlar ben geldim:KK24:
burdan yine uzaklaştım,aslında diyetimde iyi gidiyordum ama bazı sorunlar olunca diyet yapsam nolur yapmasam nolur moduna girdim.psikolojik olarak kötü günler geçirdim çok üzüldüm ama çoğunu atlattım.tabi çok kilo da aldım yine.bugün doktora gittim sıkıntılarımın sebebinin stresten ama daha çok kilodan dolayı olduğunu öğrendim.yani yarından itibaren bir daha gitmemek üzere aranızdayım.
Umarım hepiniz iyisinizdir:KK68:
hoşgeldin leylağım..:KK74::KK74:
umarım herşey güzel olur sen de ben de zor günler atlattık sanırım..geçecek inşallah..geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun:dua:

tamam canım dün akşam yaptı.harika oldu teşekkür ederim

ben hiç isenmoyorum.da sorun akşamdan tok yatmam yoksa sabahları gayet yiyebilirim:)
sevindim canım olmasına koyulaştırdın mı azıcık ..:KK66:

Kendiminyememek için tut tut derken nerdeyse patlıcaktim yani regl mahvedip insanı neyse min-nan bir çikolata 3 4 tane kuru kayısı yedim bir de 1 tatlı kaşığı bal kessin die tatlı ihtiyacini
Ah o regl krizleri..ben de ne busam yiyesim geliyor..bir ara şekersiz tadelle buunduruyordum şimdi onu da sevmiyorum..en iyisi bitter bulundurup 1 kare ağızda eriterek yemek yanına da Türk kahvesi:KK28::KK28:

Aslında kızlar bu dönem için tatlandırıcı var evde bazen onla dükan keki yapiyorrdum ya da hiç şeker içermeyen light ürünler kalorileri ciddi az şeker kullanmak yerine onları kullansam belki sorun olmucak ama onlar da kalorisiz olmasına rağmen ağzımıza girince beyni kndirdigi için yine de insulin salgilatiyormis
Ben de tatlandırıcı ve nişastayla puding yapıyordum bir ara ama üşeniyorum artık:KK47:

selam kızlar..Nöbet çıkışıyım ve yarın gene nöbet..Kızım da ben de hastayız..kızımın boğazı gene..iğne vurunmaya ikna etmeye çalışıyorum..şu depo olanlardan..dr da tavsiye etti ve yazdı..bakalım sanırım olacak..Aynı bana benzemiş maalesef..regl ile birlikte direnci düşüyor ve hastalık..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..Çok ateşli..duş aldırdım az önce..Yarına azıcık düzelmezse yanıma alırım veya değişebilirsem gece eve gelirim..

dün yediklerim
sabah
:kk77::kk77:
krep börek
2 tane
ıhamur
:kk77::kk77::kk77:

öğlen-akşam
adana köfte
bulgur pilavı
arapaşı çorbası

bu sabah
yarım simit
domates peynir

Az önce 2 kase tavuk suyuna çorba 1 dilim çavdar..

umarım herşey güzel olur sen de ben de zor günler atlattık sanırım..geçecek inşallah..geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun:dua:

Ah o regl krizleri..ben de ne busam yiyesim geliyor..bir ara şekersiz tadelle buunduruyordum şimdi onu da sevmiyorum..en iyisi bitter bulundurup 1 kare ağızda eriterek yemek yanına da Türk kahvesi:KK28::KK28:

Ben de tatlandırıcı ve nişastayla puding yapıyordum bir ara ama üşeniyorum artık:KK47:
evet sersumcum daha az sut koydum ve teflon tavada yaptım seramikte yapıyordum orda yapışıyordu şuanda cidden çok rahatım:) ben de usenmekten değil de kendimi sarılıyorum hiç yememek içinn oysa al herşey var tatlandırıcı da var evde illa yeniden diyorum sonra kendimi daha kalorili şeylere yönelirken buluyorum nedense:) kızına çok çok geçmiş olsun en güzeli yanında olabilmem tabi ama çalışan anneye herşey zor öyle yapsan bi türlü yapmasan bi turlu

Sağol canım...

slm kızlar
leylak hoşgeldin canım inşallah daha iyi olursunn
kahvaltımı yazayım bende
2 zeytin
peynir yarım dilim ekmek domates salatalık
daha sonra türk kahvesi
öğlen= 1 armut türk kahvesi yanında 1 tane ceviz ezmasi
akşam= 1 kase tarhana çorbası 2 yaprak arasında kısır turşu

Hoşbuldum filizcim..sağol canım inşallah..

Hoşbuldum canım benim.evet sersumum zor günler atlattık,tabi senin için daha da zordu.dediğin gibi allah beterinden korusun her zaman..

selam kızlar..Nöbet çıkışıyım ve yarın gene nöbet..Kızım da ben de hastayız..kızımın boğazı gene..iğne vurunmaya ikna etmeye çalışıyorum..şu depo olanlardan..dr da tavsiye etti ve yazdı..bakalım sanırım olacak..Aynı bana benzemiş maalesef..regl ile birlikte direnci düşüyor ve hastalık..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..Çok ateşli..duş aldırdım az önce..Yarına azıcık düzelmezse yanıma alırım veya değişebilirsem gece eve gelirim..

dün yediklerim
sabah
krep börek
2 tane
ıhamur

öğlen-akşam
adana köfte
bulgur pilavı
arapaşı çorbası

bu sabah
yarım simit
domates peynir

Sana da kızına da çok çok geçmiş olsun canım benim...

Günaydın kızlar dün 2 kurabiye yemiştim onu yazmazmışım 3 4 kayısı ceviz ve badem yemiştim bugün sabah
Dukan krebi 2 dilim üçgen peynir 2 dilim.hindi fume

dün yediklerim
sabah
krep börek
2 tane
ıhamur

öğlen-akşam
adana köfte
bulgur pilavı
arapaşı çorbası

bu sabah
yarım simit
domates peynir

çok geçmiş olsun sersumcum ikinizede acil şifalar

Off ya el ayak ağız hastalığı çocuklardan sonra şimdide bana bulaştı yutkunmakta zorlanıyorum kızlar
geçmiş olsun canım

selam kızlar
sabah= 2 tane zeytin +1 yemek k. kadar tulum peyniri+1 dilim tb.ek+domates salatalık
sade kahve
şimdide= tarhana çorbası 1 tabak
kimse yemedi bana kaldı +turşu
akşamı sonra yazayım henüz belli deyil

Başlangıç kilom 85
Başlangıç tarihi 22.09.2017
Geçen hafta 85
Güncel kilo 83,5
Fark 1,5

Fena başlangıç değil dimi kızlar bu iş olacak inşallah ama bugün regl oldum ne kadar doğrudur kilom bilemiyorum haftaya daha iyi olacak inşallah

Back
X