Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar ;

dün akşam;
yeşil mercimek
domates maydonoz bulgur pilavı yedim
kepek ekmeği

çay siyah kuru üzüm ceviz yedim

bugün ki sabah kahvaltım;

sandwiç domates kaşar zeytin yanında kuru kuş üzümü
çay

çay
gayet başarılı aslında haklisin canım bende öyle yapmalıyım çok yedim.biliyorum da yazmadım iste:)

Günaydın kızlar 2 gündür bu çocuklar canımı okudu ev işi falan derken doğru düzgün giremedim ama çok dikkat edemedim yediklerime.
Bugün kü kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
1 domates
5 adet siyah zeytin
1 küp peynir (20 g)
Çok ince bir dilim kaşar peyniri

hayırlı günler şu regl ı olsam da kurtulsam yaa gerilim gerilim delircemmmmmmm :(

dün akşam ;

çorba
yeşil mercimek
bulgur pilavı yanına patetes haşlanmış
yoğurt
2 dilim ekmek

yedim de yedim

saat 9 da da uyudum :(

sabah kahvaltım;
sandwiç
kuru üzüm
çay

çay

hayırlı günler şu regl ı olsam da kurtulsam yaa gerilim gerilim delircemmmmmmm :KK43:

dün akşam ;

çorba
yeşil mercimek
bulgur pilavı yanına patetes haşlanmış
yoğurt
2 dilim ekmek

yedim de yedim

saat 9 da da uyudum :KK43:

sabah kahvaltım;
sandwiç
kuru üzüm
çay

çay
bulgur pilavı patates sandviç bugün de makarnaaa:(

Bende sabah badem ceviz 2 yumurta az peynir bir bardak süt
Öğlen 3 5 badem 2 ceviz ve bir kase yogurt

Gunaydin kizlar,
dun gece internetimiz geldi. :KK9::KK71:
meger ne kadar cok alanda kullaniyormusuz. insan sahip olduklarinin degerini kaybetmeden anlayamiyor. en cokda turkce televizyonum calisiyor diye sevindim. turkce duydugum vatan manzaralari gordugum tek sey bu televizyon. dolayisiyla cok ozlemisim. :confused:
3 haftadir agir bir grip geciriyordum spor falan yapamadim ama bu sabah biraz daha iyiyim insallah aksam televizyonumun karsisinda bisiklet surmeyi planliyorum.:spor:
kahvaltida cok bayat hatta kaya gibi 1 dilim ev ekmegi ve azicik tahin pekmez yedim. oglen icinde yaz turlusu getirdim yanimda. kasirgaydi hastalikti derken ne kendime ne de diyetime dikkat edemedim. su anda 53 kiloyum hedefim 50 ye dusmek. bu cuma Allah izin verirse bildirim yaparim. cuma sabah erkenden endoskopy randevum var insallah sonuclar normal cikar sonrasinda kilo bildirimi yapmaya calisicam gec olsada. herkese sevgiler. :KK36:

Benim de babannem gelsi bugün bir süre yanımda kalıcak insallah ikindide bir avuç leblebi çiğ fıstık karışımı ve süt içtim akşama da harika bir türlü var ama çok ac değilim az yerin kalanı yarın yerim

Gunaydin kizlar,
dun gece internetimiz geldi. :KK9::KK71:
meger ne kadar cok alanda kullaniyormusuz. insan sahip olduklarinin degerini kaybetmeden anlayamiyor. en cokda turkce televizyonum calisiyor diye sevindim. turkce duydugum vatan manzaralari gordugum tek sey bu televizyon. dolayisiyla cok ozlemisim. :confused:
3 haftadir agir bir grip geciriyordum spor falan yapamadim ama bu sabah biraz daha iyiyim insallah aksam televizyonumun karsisinda bisiklet surmeyi planliyorum.:spor:
kahvaltida cok bayat hatta kaya gibi 1 dilim ev ekmegi ve azicik tahin pekmez yedim. oglen icinde yaz turlusu getirdim yanimda. kasirgaydi hastalikti derken ne kendime ne de diyetime dikkat edemedim. su anda 53 kiloyum hedefim 50 ye dusmek. bu cuma Allah izin verirse bildirim yaparim. cuma sabah erkenden endoskopy randevum var insallah sonuclar normal cikar sonrasinda kilo bildirimi yapmaya calisicam gec olsada. herkese sevgiler. :KK36:
hoşgeldin ve gözünüz aydın canım..Ben de babamın 40 mevlütünden buyana hastayım .:KK1:.tam 21 gün oldu hala tam iyileşemedim..Geniz akıntısı halsizlik ve öksürük..Sağlık herşeyin başı..ama bu yılki hastalıklar süründürüyor adeta..Endoskopinin sonucu da iyi çıkar inşallah..:dua:

selam kızlar..dün dışarıdaydık gelemedim..annemle kızılaya gittik oyalanmak için kendine yün şiş falan aldı..
kahvaltıyı dışarda yedik.akşamına çökertme kebabı yedim az patatesli..
bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 dilim çavdar
sütlü kaşarlı omlet
peynir zeytin

yarına kilo bildiricez inşallah..düzenli bir liste yok şimdilik ben nöbetteyim..aranızdan biri listeyi yaparsa sevinirim..:KK15::KK15::KK15:

Benim de babannem gelsi bugün bir süre yanımda kalıcak insallah ikindide bir avuç leblebi çiğ fıstık karışımı ve süt içtim akşama da harika bir türlü var ama çok ac değilim az yerin kalanı yarın yerim
gözün aydın sana da değişiklik olur..:KK54::KK54:selam söyle babaanneye:KK3::KK3:

Kızlar aranızda benim gibi hastalar ve hastalıklarla uğraşanlar varmış hepimize geçmiş olsun bu gece oğlum çok ateşlendi sabaha kadar uyumadık şimdide birşeyler yedirmek için uğraşıyorum bebişide sabah yıkadım onunla da uğraştım biraz ancak kahvaltı için zaman bulabildim dün kahvaltı güzel başladı ama öğlende yağsız hamburger ekmeğinin arasına kaşar koyarak tost yaptım sonra pişman oldum ama akşam nohut yemeği ve pirinç pilavı yedim tamamen kesemiyorum ama porsiyonları küçülttüm
Bu sabahki kahvaltım (şimdi yiyorum)
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
30 g lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Çay

selam kızlar..dün dışarıdaydık gelemedim..annemle kızılaya gittik oyalanmak için kendine yün şiş falan aldı..
kahvaltıyı dışarda yedik.akşamına çökertme kebabı yedim az patatesli..
bu sabah
1 dilim çavdar
sütlü kaşarlı omlet
peynir zeytin

yarına kilo bildiricez inşallah..düzenli bir liste yok şimdilik ben nöbetteyim..aranızdan biri listeyi yaparsa sevinirim..:KK15::KK15::KK15:
gözün aydın canım annen gelmiş
örgüyle rahatlar en azından

selam kızlar gelemedim yine kaç gündür turşu yaptım baya bi birde gelinimiz çağırdı yasin okuyalım arkadaşlarım gelecek sende gel dedi izinliydi o gün ama arkadaşları çalışınca taaa akşam 5 te geldiler 2 saat oturup gittiler akşamda eşlerimiz geldi annemle babam geldi derken baya bi oturduk yoğun bi hafta geçiyor
henüz aşuremi yapamadım haftaya yapıcam nasipse annem yaptı yemiştik

Back
X