Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2017-10-05 14.10.14.webp kahvaltım ama salamları yemedim

Gunaydin kizar. Kahvaltim yarim pankek.
Sularimiz yine camurlandi deponun komple degismesi lazimmis. sigortadan parasini almaya calisicaz ama hic umudum yok. hayirlisi olsun artik.
sersumcum basin sagolsun dedimmi hatirlamiyorum. ayrica gecmis olsun hersey ust uste gelince insanin direnci zayifliyor sanirim.

seylancım öncelikle geçmiş olsun yazmıştım ama internet olmayınca tabi görmemişsin
gözün aydın ama gelmiş interner inşallah herşey düzene girer
Gormedim canim kusura bakma. cok sagol gececek insallah.

Kızlar aranızda benim gibi hastalar ve hastalıklarla uğraşanlar varmış hepimize geçmiş olsun bu gece oğlum çok ateşlendi sabaha kadar uyumadık şimdide birşeyler yedirmek için uğraşıyorum bebişide sabah yıkadım onunla da uğraştım biraz ancak kahvaltı için zaman bulabildim dün kahvaltı güzel başladı ama öğlende yağsız hamburger ekmeğinin arasına kaşar koyarak tost yaptım sonra pişman oldum ama akşam nohut yemeği ve pirinç pilavı yedim tamamen kesemiyorum ama porsiyonları küçülttüm
Bu sabahki kahvaltım (şimdi yiyorum)
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
30 g lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Çay

GEÇMİŞ OLSUN CNM

selam kızlar..dün dışarıdaydık gelemedim..annemle kızılaya gittik oyalanmak için kendine yün şiş falan aldı..
kahvaltıyı dışarda yedik.akşamına çökertme kebabı yedim az patatesli..
bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 dilim çavdar
sütlü kaşarlı omlet
peynir zeytin

yarına kilo bildiricez inşallah..düzenli bir liste yok şimdilik ben nöbetteyim..aranızdan biri listeyi yaparsa sevinirim..:KK15::KK15::KK15:
Ben yaparım canım insallah bir aksilik çıkmazsa
gözün aydın sana da değişiklik olur..:KK54::KK54:selam söyle babaanneye:KK3::KK3:
a.s. canım onun da slmi var evet güzel bir değişiklik oldu

Kızlar aranızda benim gibi hastalar ve hastalıklarla uğraşanlar varmış hepimize geçmiş olsun bu gece oğlum çok ateşlendi sabaha kadar uyumadık şimdide birşeyler yedirmek için uğraşıyorum bebişide sabah yıkadım onunla da uğraştım biraz ancak kahvaltı için zaman bulabildim dün kahvaltı güzel başladı ama öğlende yağsız hamburger ekmeğinin arasına kaşar koyarak tost yaptım sonra pişman oldum ama akşam nohut yemeği ve pirinç pilavı yedim tamamen kesemiyorum ama porsiyonları küçülttüm
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
30 g lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Çay
hepinize çok üzüldüm kızlar ayrı ayrı geçmiş olsun bencede azalttım baya nadalcim inşllah tartıda karşılığını alcaksin

Eki Görüntüle 2052120 kahvaltım ama salamları yemedim
afiyet olsun canim

Bende sabah 2 yumurta 1 dilim.hindi fume az peynir bikac ceviz ve badem yedim
Öğlen ihmali türlü yoğurt ve ceviz badem leblebi karışımından bir avuç
Akşam da bakicaz

1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
30 g lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Çay
size de geçmiş olsun canım..Allah şifa versin

gözün aydın canım annen gelmiş
örgüyle rahatlar en azından
sağol canım..inşallah bakalım..

selam kızlar gelemedim yine kaç gündür turşu yaptım baya bi birde gelinimiz çağırdı yasin okuyalım arkadaşlarım gelecek sende gel dedi izinliydi o gün ama arkadaşları çalışınca taaa akşam 5 te geldiler 2 saat oturup gittiler akşamda eşlerimiz geldi annemle babam geldi derken baya bi oturduk yoğun bi hafta geçiyor
henüz aşuremi yapamadım haftaya yapıcam nasipse annem yaptı yemiştik
Oh ellerine sağlık iyi günlerde yiyin inşallah:KK15:

Eki Görüntüle 2052120 kahvaltım ama salamları yemedim
Afiyet olsun bebişim:KK54:
Gunaydin kizar. Kahvaltim yarim pankek.
Sularimiz yine camurlandi deponun komple degismesi lazimmis. sigortadan parasini almaya calisicaz ama hic umudum yok. hayirlisi olsun artik.
sersumcum basin sagolsun dedimmi hatirlamiyorum. ayrica gecmis olsun hersey ust uste gelince insanin direnci zayifliyor sanirim.

.
Sağol canım..Aynen dediğin gibi üst üste gelince öyle oluyor maalesef:KK43::KK43:

hepinize çok üzüldüm kızlar ayrı ayrı geçmiş olsun bencede azalttım baya nadalcim inşllah tartıda karşılığını alcaksin

afiyet olsun canim
tamamdır canım..sağol.A.S.:KK68:

akşam yemem diyordum ama acıktım
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
dolu bir kase acılı mercimek çorbası

ben de nöbetlerden korkuyorum hep..ve yarın nöbetçiyimo_O:KK47::KK47:

bizim ofisin yakinindaki Meksika restaurantina gittik. daha once gitmemistim bi dahada gitmem. yemeklerin cogunda domuz ve alkol vardi. en haifi izgarada karides vardi ama karidesleri tekilada marine etmisler yiyemedim. kizarmus karides yiyeyim dedim oda igrencti. sadece cips ve salsa falan yedim geldim.

geçmiş olsun canım kaçırmışım

afiyet olsun canim
sağol canım

A aaadddaaa sersum sersum filiztoprak filiztoprak okuyucuu okuyucuu çok sağolun kızlar teşekkür ederim
Öğle
1 kase sebze çorbası

½ çay bardağı kuru üzüm
1 avuç badem
2 tane mandalina

Akşam
1 kase sebze çorbası
2 yk taze fasulye
1 kepçe nohut yemeği
1 dilim ekmek

Şekersiz Çay-kahve
1 avuç yer fıstığı
Birkaç tane kuru üzüm
2 tane mandalina
1 hurma

Yemek çok yemedim ama yemekten sonra da hiç ağzım boş kalmadı maalesef misafirlikteydim ama bunada şükür emziriyorum olacak o kadar :KK66:

Günaydın kızlar ilk bildirim.benden gelsin
Rumuz aaadddaaa
Başlangıç 68.5
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 63.5
Fark _100 gram
Yüzde % 0. 157
Spor bazen yürüyüş
Hedef 59

Back
X