Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almamışsın kilo canım ne güzel
Hoşgeldin leylakcım
Allah kabul etsin canım
Selam kızlar
Dün ikindi gibi 1 kase makarna salatası yedim o yüzden akşam yemeği yemedim
Yatmadan önce sütlü kahve ve üzüm
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir zeytin salatalık 1 kaşık makarna salatası 1 çay kaşığı bal ve kaymak fındık
Akşamım belli değil ama bugün doğum günüm biraz kaçırabilirim
Selam kızlar
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir zeytin salatalık 1 kaşık makarna salatası 1 çay kaşığı bal ve kaymak fındık
çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimGunaydin kizlar,
Dun oglen esimin arkadaslari deniz urunleri pisirmisler. zannedersem Turkiyede bocek deniyor. burdaki ismi lobster. izgarada yapmislar hafif acili guzel yapmislardi yanindada salata vardi cok hafif bir ogun oldu benim icin. aksamda yine hindistan usulu bol baharatli firinda balik yaptim yaninda salata yedim. cok kalorili bir gun olmadi cok sukur. zaten ara ogun hic yemiyorum. bu sabah 2 ince dilim az kaymakli ev ekmegi ve 1 yumurta yedim. sabahlari midemdeki problem yuzunden cok acikmis oluyorum. birazdan doktora gidicem randevum var. tahlillerden birinin sonucu midemde bakteriye bagli ulser tarzi bisey varmis tedavi olmam gerekiyormus. antibiyotik falan verecek doktor. 1-2 ay kadar tedavi suresi varmis sonra yine test yapacaklar. insallah tamamen gecer surekli mide agrisindan yoruldum her gece uykudan uyaniyorum.
Dogum gunun kutlu olsun canim Allah ailenle birlikte huzurlu bir omur nasip etsin.
Hoşbuldum canımdoğum günün kutlu olsun ficanscım.sevdiklerinle nice mutlu ve sağlıklı yılların olsun inşallah
![]()
Gunaydin kizlar,
Dun oglen esimin arkadaslari deniz urunleri pisirmisler. zannedersem Turkiyede bocek deniyor. burdaki ismi lobster. izgarada yapmislar hafif acili guzel yapmislardi yanindada salata vardi cok hafif bir ogun oldu benim icin. aksamda yine hindistan usulu bol baharatli firinda balik yaptim yaninda salata yedim. cok kalorili bir gun olmadi cok sukur. zaten ara ogun hic yemiyorum. bu sabah 2 ince dilim az kaymakli ev ekmegi ve 1 yumurta yedim. sabahlari midemdeki problem yuzunden cok acikmis oluyorum. birazdan doktora gidicem randevum var. tahlillerden birinin sonucu midemde bakteriye bagli ulser tarzi bisey varmis tedavi olmam gerekiyormus. antibiyotik falan verecek doktor. 1-2 ay kadar tedavi suresi varmis sonra yine test yapacaklar. insallah tamamen gecer surekli mide agrisindan yoruldum her gece uykudan uyaniyorum.
kolay gelsin insallah atlatmisindirgününüz aydın olsun hanımlar bende bugün aşuremi yapıyorum ana malzemeler pişti daha sonra yemişlerini ekleyip biraz daha pişiricem daha sonra dağıtıcam komşulara birazda eşe dosta ayırırım. bugün benimde bu telaşım var hayırlısıyla atlatırsam inşallah. iyi olucak![]()
ficanscim godum.gununnkutlu mutlu olsun canim dun aksam giremedim o yuzden gecikti bu arada dun kacirdim siye uzulme senin dogum gunundu ve senede bir kez geliyordu bosver unut gitsin :)Selam kızlar
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Cok iyi baslaman en azindan miden kuculur ama kahvaltida ekmek de yemeni tavsiye ederim canm tokluk suren uzar tabi tam tahilliA aaadddaaa .teşekkür ederim canım. çok şükür atlattım dün zor bir gündü benim için .arkadaşlar bugün sağlıklı beslenmeye başladım.bugün güne .sıcak su yarım limon ç.kaşık tarçın.başladım.ardından. sade neskafe.içtim. o arada.kahvaltımı yaptım.biraz az yağlı peynir domates salatalık.şekersiz.çay. bakalım öğlene doğru ne olacak.![]()
ahh cnm ekmeği unutum yazmayı 2 dilim kepek ekmeği yedim. arada 11.buçuk.gibi.2 adet.kayısı .1 de yeşilçay içtim şimdi çarşıya çıkıyorum çocuklarla PTT fln da işlerim var öğleni dışarda yicem büyük ihtimalle.bakalım.Cok iyi baslaman en azindan miden kuculur ama kahvaltida ekmek de yemeni tavsiye ederim canm tokluk suren uzar tabi tam tahilli