Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Almamışsın kilo canım ne güzel

Hoşgeldin leylakcım

Allah kabul etsin canım

Selam kızlar

Dün ikindi gibi 1 kase makarna salatası yedim o yüzden akşam yemeği yemedim

Yatmadan önce sütlü kahve ve üzüm

Bu sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir zeytin salatalık 1 kaşık makarna salatası 1 çay kaşığı bal ve kaymak fındık

Akşamım belli değil ama bugün doğum günüm biraz kaçırabilirim

Hoşbuldum canım:KK68:doğum günün kutlu olsun ficanscım.sevdiklerinle nice mutlu ve sağlıklı yılların olsun inşallah:KK19:

Selam kızlar

Bu sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir zeytin salatalık 1 kaşık makarna salatası 1 çay kaşığı bal ve kaymak fındık

ficans ficans sevdiklerinle nice mutlu yıllar yaşamanızı dilerimEn Büyük KK

Gunaydin kizlar,
Dun oglen esimin arkadaslari deniz urunleri pisirmisler. zannedersem Turkiyede bocek deniyor. burdaki ismi lobster. izgarada yapmislar hafif acili guzel yapmislardi yanindada salata vardi cok hafif bir ogun oldu benim icin. aksamda yine hindistan usulu bol baharatli firinda balik yaptim yaninda salata yedim. cok kalorili bir gun olmadi cok sukur. zaten ara ogun hic yemiyorum. bu sabah 2 ince dilim az kaymakli ev ekmegi ve 1 yumurta yedim. sabahlari midemdeki problem yuzunden cok acikmis oluyorum. birazdan doktora gidicem randevum var. tahlillerden birinin sonucu midemde bakteriye bagli ulser tarzi bisey varmis tedavi olmam gerekiyormus. antibiyotik falan verecek doktor. 1-2 ay kadar tedavi suresi varmis sonra yine test yapacaklar. insallah tamamen gecer surekli mide agrisindan yoruldum her gece uykudan uyaniyorum.
çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Dogum gunun kutlu olsun canim Allah ailenle birlikte huzurlu bir omur nasip etsin.

ficans ficans doğum günün kutlu olsun..Sevdiklerinle beraber nice nice yılların olsun canım:KK68::KK68:

Hoşbuldum canım:KK68:doğum günün kutlu olsun ficanscım.sevdiklerinle nice mutlu ve sağlıklı yılların olsun inşallah:KK19:

ficans ficans sevdiklerinle nice mutlu yıllar yaşamanızı dilerimEn Büyük KK

Amin kızlar inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

İyi akşamlar kızlar

Bugün kaçırdım menü yazmayayım bu yüzden biraz moralim bozuk hemen modum düşüyor bunu devam ettirmem umarım yarın sağlıklı beslenmeye devam inşallah

Gunaydin kizlar,
Dun oglen esimin arkadaslari deniz urunleri pisirmisler. zannedersem Turkiyede bocek deniyor. burdaki ismi lobster. izgarada yapmislar hafif acili guzel yapmislardi yanindada salata vardi cok hafif bir ogun oldu benim icin. aksamda yine hindistan usulu bol baharatli firinda balik yaptim yaninda salata yedim. cok kalorili bir gun olmadi cok sukur. zaten ara ogun hic yemiyorum. bu sabah 2 ince dilim az kaymakli ev ekmegi ve 1 yumurta yedim. sabahlari midemdeki problem yuzunden cok acikmis oluyorum. birazdan doktora gidicem randevum var. tahlillerden birinin sonucu midemde bakteriye bagli ulser tarzi bisey varmis tedavi olmam gerekiyormus. antibiyotik falan verecek doktor. 1-2 ay kadar tedavi suresi varmis sonra yine test yapacaklar. insallah tamamen gecer surekli mide agrisindan yoruldum her gece uykudan uyaniyorum.

Afiyet olsun canım menüler bayağı hafif olmuş ve sen sonrasında bişey yemiyorsun maşallah ben illaki doyurucu bişeyler arıyorum hafif kalkamıyorum sofradan bi türlü bunu bir halletsem zaten iyi olacak da
Miden içinde çok geçmiş olsun seylacım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım
Sabah
Limonlu su

2 adet haşlanmış yumurta
Beyaz peynir (45 g)
5 adet siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
Çay

Öğle

1 sandwich ekmeğine kaşarlı tost(yağsız)
3 dilim salam

Akşam

1 biber dolması
8 adet lahana sarması
1 kase kısır

Ihlamur çayı
4 l su
Yeşil çay

Az sonra şekersiz gece kahvemi içeceğim

Akşam biraz olmadı ama erken yedim umarım geceye kalmamıştır
Hepinize iyi geceler

gününüz aydın olsun hanımlar bende bugün aşuremi yapıyorum ana malzemeler pişti daha sonra yemişlerini ekleyip biraz daha pişiricem daha sonra dağıtıcam komşulara birazda eşe dosta ayırırım. bugün benimde bu telaşım var hayırlısıyla atlatırsam inşallah. iyi olucak :KK68:
kolay gelsin insallah atlatmisindir

Selam kızlar

Bu sabah 1 saat yürüyüş

ficanscim godum.gununnkutlu mutlu olsun canim dun aksam giremedim o yuzden gecikti bu arada dun kacirdim siye uzulme senin dogum gunundu ve senede bir kez geliyordu bosver unut gitsin :)

Kizlsr gunaydin sabah 2 dilim ekmek
Bir dilimin uzerine bir tatli kasigi zeytinyagi serptim biraz da baharat oyle yedim zeytin niyetine 1 adet yumurta azcik cokelek ve yesillik yemis bulunmaktayim saat 10 gibi seftali ve yogurt insallab

Bende bu sabah kaşarlı omlet yaptım 3 dilimde ekmek yedim:olamaz: bir fincan ıhlamurumda var hâlâ içiyorum

Slm kızlar kaç gündür siteye giremedim sanırım burada internette sorun vardı hemen menü bildirisine başlayayım çok dikkatli geçirmeye çalışıyorum akşamları dikkat edebiliyorum artık
Kahvaltim
Kozlenmis acı biber
Domates
Zeytin peynir çökelek
Iki dilim ekmek

A aaadddaaa .teşekkür ederim canım. çok şükür atlattım dün zor bir gündü benim için .arkadaşlar bugün sağlıklı beslenmeye başladım.bugün güne .sıcak su yarım limon ç.kaşık tarçın.başladım.ardından. sade neskafe.içtim. o arada.kahvaltımı yaptım.biraz az yağlı peynir domates salatalık.şekersiz.çay. bakalım öğlene doğru ne olacak.:işsiz:

A aaadddaaa .teşekkür ederim canım. çok şükür atlattım dün zor bir gündü benim için .arkadaşlar bugün sağlıklı beslenmeye başladım.bugün güne .sıcak su yarım limon ç.kaşık tarçın.başladım.ardından. sade neskafe.içtim. o arada.kahvaltımı yaptım.biraz az yağlı peynir domates salatalık.şekersiz.çay. bakalım öğlene doğru ne olacak.:işsiz:
Cok iyi baslaman en azindan miden kuculur ama kahvaltida ekmek de yemeni tavsiye ederim canm tokluk suren uzar tabi tam tahilli

Cok iyi baslaman en azindan miden kuculur ama kahvaltida ekmek de yemeni tavsiye ederim canm tokluk suren uzar tabi tam tahilli
ahh cnm ekmeği unutum yazmayı 2 dilim kepek ekmeği yedim. arada 11.buçuk.gibi.2 adet.kayısı .1 de yeşilçay içtim şimdi çarşıya çıkıyorum çocuklarla PTT fln da işlerim var öğleni dışarda yicem büyük ihtimalle.bakalım.:KK54:

Back
X