Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar

dün akşam yine yemek yedim çıldırıyorum :(

sabah kahvaltım;
çeyrek kepek ekmeği sandwiç (marul salata domates peynirli)
çay

çay

su

öğlen yemeğim;
yarım kepçe çorba
pilav yanına kuru fasulye
salatalık turşu
ayran
ekmek 3 ısırık

çıldırıyorum :(((

teşekkür ederim canım hoş buldum valla yemesi kolay da uğraşması zor 2inci kez mümkün diil yapamam maşallah sana allah sizlerinde kabul etsin inşallah canım ben 2 kilo buğday dan yaptım baya çok çıktı 1 kilo fasulyesi 1 kilo nohutu koydum bayağıda yemiş girdi içine çok şükür hakkından geldim valla şimdi bitti dağıttıkta konuya komşuya şimdi kendimi çocukların odasına attım yatağa kendimi biraz dinlenmeye ihtiyacım var. bugün telaştan kahvaltı yapmadım sade neskafe.içtim 1 kasede aşure yedim su içtim şimdilik bukadar sizlerede kolay gelsin canlar:uykucu:
amanın canım sen çok yapmışsın tabi yorulursun dinlenmen iyi olmuş
ben 1 kilo buğdaydan yapmıştım iki tencere 5 litrelik olarak yaptım birini dağıttım birini yedik falan işte
allah kabul etsin aşurelerimizi canım :KK68:

Gunaydin kizlar,
Dun oglen esimin arkadaslari deniz urunleri pisirmisler. zannedersem Turkiyede bocek deniyor. burdaki ismi lobster. izgarada yapmislar hafif acili guzel yapmislardi yanindada salata vardi cok hafif bir ogun oldu benim icin. aksamda yine hindistan usulu bol baharatli firinda balik yaptim yaninda salata yedim. cok kalorili bir gun olmadi cok sukur. zaten ara ogun hic yemiyorum. bu sabah 2 ince dilim az kaymakli ev ekmegi ve 1 yumurta yedim. sabahlari midemdeki problem yuzunden cok acikmis oluyorum. birazdan doktora gidicem randevum var. tahlillerden birinin sonucu midemde bakteriye bagli ulser tarzi bisey varmis tedavi olmam gerekiyormus. antibiyotik falan verecek doktor. 1-2 ay kadar tedavi suresi varmis sonra yine test yapacaklar. insallah tamamen gecer surekli mide agrisindan yoruldum her gece uykudan uyaniyorum.
seylan geçmiş olsun canım bizide haberdar et :KK36:

slm kızlar
dün akşam çok fena başım ağğrıyordu hiç hareket edemedim ilaç içtim taaaa gece geçti
bu sabah canım sucuklu omlet çekti
sabah kızımı gönderdikten sonra tekrar yattım gece uyku problemi çektim o yüzden çok iyi geldi
kahvaltımıda 11 buçukta yaptım
4-5 dilim sucuktan 1 yumurtalı omlet yaptım
yarım dilim kepek ekmek
2 tane zeytin
domates saltalık
yarım saat sonra sade kahve içtim
akşam= turp salatası+ tavuk ızgara

selam kızlar bende dışardayım markete uğradım eve geldiğimde öğle yemeğimi kaçırdım.ama 4 adet mini.kepekli galete yarım kase yoğurt yedim bu arada bir kaçgünlük diyet yemeklerini zeytinyağlı öğle yemeklerimi hazırlıyorum galiba işe yarıycak bir heves geldi bugün bana çok şükürAllaha.bu arada daha önce yazmıştım ama .şuanki kilom .85.boy.1.60. şuanki hedef.70.hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımda. birde kilo bildirimi nezaman onu öğrenebiliemiyim canlar.herkese kolay gelsin.

gunaydin kizlar,
dun doktor midemde h pylori bacteria oldugunu soyledi. mide duvarinda yaralar acmis ve sisme yapmis. o yuzden surekli midem agriyormus. tedavi edilmezse ulsere hatta Allah korusun mide kanserine sebep oluyormus. 1 ay cok agir antibiyotik verdi sonra tekrar test yapacaklar. antibiyotik agir oldugu icin aksam cok hasta etti beni ama almak zorundayim. bunun yanisira ozel bir diyet yapmam gerekiyor. biraz internettende arastirdim. kemik suyu, gunde 2 gr corek otu ve karbonatli su iyilestiriyormus. ama marketten kemik bulmak helede sadece cimenle beslenmis hayvan kemigi bulmak imkansiz. esim ciftligi olan arkadasiyla konustu sagolsunlar yardimci olacaklar. kurbanida onlardan almistik. dun kurbandan kalan kemikleri kaynatmaya basladim. cok kisik ateste 48 saat kaynamasi gerekiyormus. ancak oyle mide zarini iyilestiren jelatin ve mineraller suya gecebiliyormus. (bilmiyordum) ayrica icine 2 adet tavuk ayagi atmak gerekiyor. en cok jelatin tavuk ayaginda varmis. (bilmiyordum hayatimda hic tavuk ayagi yemedim) bunlari yazmamin nedeni eger aranizdan birilerinin ulser veya benzeri bir sorunu varsa bu diyeti uygulamalari. tamamen iyilestiriyormus cunku.
domates, sogan, kahve gibi asitli yiyecekler yasak. sekerli ozellikle tuzlu yiyecekler ve hazir gidalar dahada kotulesmesine neden oluyormus.
sabah kahvaltisinda yarim cay kasigi yagda yumurta yaptim 1 ince dilim ekmekle yedim. 1 adet muz yedim 1 bardak cok acik balli cay ictim. muz ve bal iyi geliyormus. gunde 1 bardaktan fazla cay icmem yasak.
oglen icin dun kemik suyuna corba yapmistim onu getirdim ve izgara tavukla yagsiz salata geirdim. salataya domates yerine yaban mersini koydum. uzerine limon ve cok az tuzla yerim. aksama yine kemik suyuyla corba yapmam gerekiyor. bundan sonra menumde surekli kemik suyuna corba olacak olmak zorunda. esim 1 ay degil en az 6 ay bu diyete devam etmemi tavsiye etti. insallah bikmam.
gecmis olsun dilekleriniz icin ayrica tesekkur ediyorum. insallah gececek.

slm kızlar
dün akşam çok fena başım ağğrıyordu hiç hareket edemedim ilaç içtim taaaa gece geçti
bu sabah canım sucuklu omlet çekti
sabah kızımı gönderdikten sonra tekrar yattım gece uyku problemi çektim o yüzden çok iyi geldi
kahvaltımıda 11 buçukta yaptım
4-5 dilim sucuktan 1 yumurtalı omlet yaptım
yarım dilim kepek ekmek
2 tane zeytin
domates saltalık
yarım saat sonra sade kahve içtim
akşam= turp salatası+ tavuk ızgara
geçmiş olsun canım...

gunaydin kizlar,
dun doktor midemde h pylori bacteria oldugunu soyledi. mide duvarinda yaralar acmis ve sisme yapmis. o yuzden surekli midem agriyormus. tedavi edilmezse ulsere hatta Allah korusun mide kanserine sebep oluyormus. 1 ay cok agir antibiyotik verdi sonra tekrar test yapacaklar. antibiyotik agir oldugu icin aksam cok hasta etti beni ama almak zorundayim. bunun yanisira ozel bir diyet yapmam gerekiyor. biraz internettende arastirdim. kemik suyu, gunde 2 gr corek otu ve karbonatli su iyilestiriyormus. ama marketten kemik bulmak helede sadece cimenle beslenmis hayvan kemigi bulmak imkansiz. esim ciftligi olan arkadasiyla konustu sagolsunlar yardimci olacaklar. kurbanida onlardan almistik. dun kurbandan kalan kemikleri kaynatmaya basladim. cok kisik ateste 48 saat kaynamasi gerekiyormus. ancak oyle mide zarini iyilestiren jelatin ve mineraller suya gecebiliyormus. (bilmiyordum) ayrica icine 2 adet tavuk ayagi atmak gerekiyor. en cok jelatin tavuk ayaginda varmis. (bilmiyordum hayatimda hic tavuk ayagi yemedim) bunlari yazmamin nedeni eger aranizdan birilerinin ulser veya benzeri bir sorunu varsa bu diyeti uygulamalari. tamamen iyilestiriyormus cunku.
domates, sogan, kahve gibi asitli yiyecekler yasak. sekerli ozellikle tuzlu yiyecekler ve hazir gidalar dahada kotulesmesine neden oluyormus.
sabah kahvaltisinda yarim cay kasigi yagda yumurta yaptim 1 ince dilim ekmekle yedim. 1 adet muz yedim 1 bardak cok acik balli cay ictim. muz ve bal iyi geliyormus. gunde 1 bardaktan fazla cay icmem yasak.
oglen icin dun kemik suyuna corba yapmistim onu getirdim ve izgara tavukla yagsiz salata geirdim. salataya domates yerine yaban mersini koydum. uzerine limon ve cok az tuzla yerim. aksama yine kemik suyuyla corba yapmam gerekiyor. bundan sonra menumde surekli kemik suyuna corba olacak olmak zorunda. esim 1 ay degil en az 6 ay bu diyete devam etmemi tavsiye etti. insallah bikmam.
canım çok geçmiş olsun eşimde de çıktı bu bakteri 6 ay kadar önce 1-1.5 ay antibiyotik kulandı neredeyse..hatta dr ailecek kullansanız daha iyi demiş çünkü aileye bulaşabilen bir bakteriymiş öyle dediler..ben de 2 hafta kullandım kızımla beraber..en azından doğal yolunu öğrenmişsin ben de brokoli suyu iyi geliyormuş diye duydum ibrahim saraçoğlunun eşime yapacaktık ama daha brokoli çıkmamıştı ki zaten göreve gitti..gelince yapacağım..Allah korusun tehlikeli senin bilgiler de çok güzel hemen not alıcam..gelince yaparım..tekrar Allah şifa versin canım..

selam kızlar..
sabah
:kk77::kk77::kk77:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
peynir zeytin

öğlen
tavuk şiş
ezogelin çorba
1 adet kuru incir tatlısı

akşam
2 tabak işkembe çorbası
3 adet z.yağlı bulgurlu sarma
1 kaşık biber yemeği
yoğurt

çorba hazırdı canımız istedi annemle..satın alacak yer yoktu mecbur hazır aldım..sonrasında evde kalan yemekleri bitirdik..:KK54::KK54:

tatlı kabağı almıştım tatlandırıcıyla onu pişiriyorum ..birazdan pişer sütlü cevizli olarak accık da ondan yerim:KK45::KK45::KK45:

gunaydin kizlar,
canım bu kürü yapacaktık biz de:KK66:

Midede bulunan Helicobacter pylori için önerimiz brokolidir.

Yaklaşık, yarım litre kaynamakta olan suyun içine 200-250 gram brokoliyi atınız. Hafif ateşte en fazla 4-5 dakika haşlayınız. Ilıdıktan sonra süzüp ayırınız. Üçte birini sabah, üçte birini öğlen ve son kalan üçte birini de akşam aç karına içiniz. Brokoli suyunu içtikten sonra yirmi dakika hiçbir şey yeyip içmeyiniz (su hariç). Eğer çalışan bir insan olarak öğle üzeri evinizde bulunamıyorsanız, yarısını sabah, diğer yarısını da akşam aç karına içebilirsiniz. Bu taktirde bir litre su yerine 500-600 ml su alabilirsiniz. Haşlanmış olan brokoliyi de yemeklerinizin arasında salata olarak tüketebilirsiniz. Haşlanmış brokoli parçalarını tüketmek zorunda değilsiniz. Mühim olan haşlama suyunu tüketmektir. Her yedi günlük uygulamanın sonunda üç gün ara veriniz. Toplam uygulama zamanı yirmibir gün olacaktır (üç günlük aralar hariç).
Uygulama tamamlandıktan sonra ileriki zamanlarda şikayetleriniz tekrar ortaya çıkmaya başlayınca bu defa onbeş günlük brokoli kürü uygulamanız gerekir. Sabah erken işe gitmek durumundaysanız, sabah ve akşam içeceğiniz haşlanmış brokoli suyunu akşam hazırlayınız. Geri kalan yarısını sabah içimi için buzdolabında koruma altına alabilirsiniz.

canım bu kürü yapacaktık biz de:KK66:

Midede bulunan Helicobacter pylori için önerimiz brokolidir.

Yaklaşık, yarım litre kaynamakta olan suyun içine 200-250 gram brokoliyi atınız. Hafif ateşte en fazla 4-5 dakika haşlayınız. Ilıdıktan sonra süzüp ayırınız. Üçte birini sabah, üçte birini öğlen ve son kalan üçte birini de akşam aç karına içiniz. Brokoli suyunu içtikten sonra yirmi dakika hiçbir şey yeyip içmeyiniz (su hariç). Eğer çalışan bir insan olarak öğle üzeri evinizde bulunamıyorsanız, yarısını sabah, diğer yarısını da akşam aç karına içebilirsiniz. Bu taktirde bir litre su yerine 500-600 ml su alabilirsiniz. Haşlanmış olan brokoliyi de yemeklerinizin arasında salata olarak tüketebilirsiniz. Haşlanmış brokoli parçalarını tüketmek zorunda değilsiniz. Mühim olan haşlama suyunu tüketmektir. Her yedi günlük uygulamanın sonunda üç gün ara veriniz. Toplam uygulama zamanı yirmibir gün olacaktır (üç günlük aralar hariç).
Uygulama tamamlandıktan sonra ileriki zamanlarda şikayetleriniz tekrar ortaya çıkmaya başlayınca bu defa onbeş günlük brokoli kürü uygulamanız gerekir. Sabah erken işe gitmek durumundaysanız, sabah ve akşam içeceğiniz haşlanmış brokoli suyunu akşam hazırlayınız. Geri kalan yarısını sabah içimi için buzdolabında koruma altına alabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim canim bunu da yaparim. zaten brokoliyi seviyorum. buharda 2-3 dk pisirip yemekte faydaliymis. antibiyotik alma esnasinda probiyotikde almak gerekiyormus yoksa baska hastaliklar olusuyormus. onuda netten siparis ettim gelir gelmez basliycam. ayrica meyan kokunun suyunu icmek gerekiyormus. antepte falan gunluk icerlerdi insanlar. mide icin cok faydaliymis. oyle derlerdi. burdada tavsiye ettiler..
cranberry diye bisey var burda ben kizilcik saniyordum ama dun meyvesini aldim kizilcikla alakasi yok farkli bir meyve ve cok asiri eksi. onunda suyunu icmek cok faydaliymis. orda hangi isimle var bilmiyorum. netten baktim kizilcik diye tercume etti ama kesinlikle kizilcik degil.

Son düzenleme:
220px-Cranberries20101210.webp bu benim yedigim cranberry
kizilcik.webp buda kizilcik

her ikiside bu hastaliga cok iyi geliyormus.

Cok tesekkur ederim canim bunu da yaparim. zaten brokoliyi seviyorum. antibiyotik alma esnasinda probiyotikde almak gerekiyormus yoksa baska hastaliklar olusuyormus. onuda netten siparis ettim gelir gelmez basliycam. ayrica meyan kokunun suyunu icmek gerekiyormus. antepte falan gunluk icerlerdi insanlar. mide icin cok faydaliymis. oyle derlerdi. burdada tavsiye ettiler..
cranberry diye bisey var burda ben kizilcik saniyordum ama dun meyvesini aldim kizilcikla alakasi yok farkli bir meyve ve cok asiri eksi. onunda suyunu icmek cok faydaliymis. orda hangi isimle var bilmiyorum. netten baktim kizilcik diye tercume etti ama kesinlikle kizilcik degil.

Eki Görüntüle 2056920 bu benim yedigim cranberry
Eki Görüntüle 2056921 buda kizilcik

her ikiside bu hastaliga cok iyi geliyormus.
rica ederim..sen de sağol..:KK15:canım brokolinin suyu kür için kendisini de salata yapar yersin..meyan kökünü biliyorum evet ..ama hiç içmedim..
evet gösterdiğin meyvenin kızılcıkla hiç alakası yok..keşke kızılcık olsaymış çok sever eşim...

ahh cnm ekmeği unutum yazmayı 2 dilim kepek ekmeği yedim. arada 11.buçuk.gibi.2 adet.kayısı .1 de yeşilçay içtim şimdi çarşıya çıkıyorum çocuklarla PTT fln da işlerim var öğleni dışarda yicem büyük ihtimalle.bakalım.:KK54:
bigunki menun cok iyi gitmis bence baslamakla iyi yaptin bravo canm

Cok tesekkur ederim canim bunu da yaparim. zaten brokoliyi seviyorum. buharda 2-3 dk pisirip yemekte faydaliymis. antibiyotik alma esnasinda probiyotikde almak gerekiyormus yoksa baska hastaliklar olusuyormus. onuda netten siparis ettim gelir gelmez basliycam. ayrica meyan kokunun suyunu icmek gerekiyormus. antepte falan gunluk icerlerdi insanlar. mide icin cok faydaliymis. oyle derlerdi. burdada tavsiye ettiler..
burda da chenberry diye satiliyor canim ben aliyorum ama kirtulmis halini kizilcik degil bu bu arada cok cok gecmis olsun insallah caresini bulmussun fayda da gorursun

Kizlar ikindide 5 badem 5 findik ve 3 adet de ceviz yedim aksam da firinda patlican lari minik minik yagli kagitta kizarttim uzerine de sarimsakli dometesli sos bir dilim ekmek ve salata 2 kasik da yogurtla tukettim

Back
X