Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hosgeldin canim.gel.zaten ipin ucu kacinca kaciyor

ekran boyutunu kuculterek yani resmi kirparak da yukleyebiliyoruz

olur canım olur düzelir zamanla...neşeli kitaplar ve filmler falan izlemeyi dene modunu değiştir biraz...her şeyin başı sağlık unutma:KK68:
canım seninde çok geliyordu biliyorum .:cry:..ama hiç değilse işe gitmek zorunda değilsin..:KK66:

kıss dün kulaklarını çınlattım senin kaneel gelince hissettin heralde..Çok geçmiş olsun canım kuzuma:cry::cry:

Esimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde

Kanell ,leylak ,hoş geldiniz.

Hoşbuldum kızlar...
aaadddaaa Canım eşine geçmiş olsun...

İyi akşamlar kızlar.bugün tam düzen oturtamadım ama en azından abırcubur yemedim:)
Sabah:yumurta,patates,bol zeytinyağı ve limondan salata,zeytin,peynir,kuru domates,çay
Akşam:1 kase tarhana çorbası,1 tabak ıspanak,yarım nar
Temizlik yaptım bugün yürüyüş yapamadım yorgunluktan

Son ara öğün

Tarçınlı süt
1 tatlı kaşığı kuru dut
1 adet kuru üzüm

Screenshot_2017-11-01-22-36-51-519.webp

İyi akşamlar kızlar A aaadddaaa geçmiş olsun canım çok şükür birşey çıkmamış
gurbetliği iyi bilirim maalesef hasta olmaya bile korkuyorum sözde eşimin memleketteyiz ama ben hep yalnız hissediyorum

Bugün kü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çökelek
Yarım domates
2 ceviz
2 dilim Etimek
Yeşillik

Öğle
1 kase tarhana çorbası
4 yk sebze yemeği
2 yk yoğurt

3 kuru kayısı
Yeşil çay
Sade Nescafe

Akşam yemeği
4 yk patlıcan yemeği

Bisküvi pastası (tatlı yemeseydim olmazdı)
Çay

Bugün tatlıya aşerdiğim kadar hamileliğimde asermedim ben tatlı krizine girdim diyebilirim en hafif şekilde atlatmaya çalıştım o yüzden akşam pek birşey yemedim

Beyaz cay normal cayin tam olgunlasmadan goncalarin uzerindeki beyaz tuyler dusmeden toplanip cok az bir islemle cay haline getirilmesi. yani bebek cay:)
Bende yeni öğrendim aydınlattığın için teşekkürler seylancım hani senin isminin altında Ömer im yazıyor ya çok hoşuma gidiyor

cok tesekkur ederim cnm temiz cikti cok sukir beyaz cay seylanin tarif ettigi gibi tam olarak benimki portakal cicekli cok da lezzetli

cok sukur iyi cikti canm sagol senin de esin geliyormus cok sevindim insallah cok guzel vakit gecirirsiniz

evet canm aslimda is yuzunden oluyor ama reflu var genel anlamda dikkat etmesi gerekiyor o da senin gibi brokoli suyu iciyor zeedecal yiyor
Çok sevindim canım iyi çıkmasına..benim de reflüm var..stres,üzüntü çok tetikliyor..:KK51::KK51:
yarın sabah gelecek inşallah..sağolasın az da olsa hasret gidereceğiz..buna da şükür..:dua::dua:önceki görevinde hiç gelemiyordu:dua:

Bende yazayim kahvaltimi bayanlar 2 dilim ekmek
2 dilim peynor 1 tatli kasigi zeytinyagi domates salatalik
Domayes ve salataliklarim minnak minnak olanlardan kisin zaten digerleri pek yenmez sanirsam

Esimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde

Çok geçmiş olsun canım..Allah daha beterinden korusun inşallah..
Bende memlekete uzak yaşıyorum. memlekete gidince dısarda dolaşırken bir tanıdığa denk gelip selamlaşmak o kadar müthiş bişey gibi geliyor ki bana.. çünkü yabancı bir şehirde yalnızlığı dibine kadar yaşamış biriyim.. İnşallah tez vakitte memlekete tayin aldırmak istiyorum. onun için uğraşıyorum şuan.. Allah sevdişklerimize uzxun ömür versin. başımızdan eksik etmesin inşallah...

Ayy kızlar bu sabah içime şeytan kaçtı :KK62: yürüyüş öncesi limonlu su içmek için dolabın kapağını açtım sadece limon alacaktım gözüme bir kase muhallebi takıldı bir elim alırken diğeri geri koydu o arada şeytan devreye ve ben o kaseyi yedim sonra daha hızlı yürüdüm daha çok kalori harcadım kahvaltı yapmadım ama şimdi çok pişmanım :kızgın:

Çok geçmiş olsun canım..Allah daha beterinden korusun inşallah..
Bende memlekete uzak yaşıyorum. memlekete gidince dısarda dolaşırken bir tanıdığa denk gelip selamlaşmak o kadar müthiş bişey gibi geliyor ki bana.. çünkü yabancı bir şehirde yalnızlığı dibine kadar yaşamış biriyim.. İnşallah tez vakitte memlekete tayin aldırmak istiyorum. onun için uğraşıyorum şuan.. Allah sevdişklerimize uzxun ömür versin. başımızdan eksik etmesin inşallah...
amin canm bizimde bu yil dogudaki son yilimiz insallah bizde benim melekete tayin istemek istiyiruz ve insallah olur insallh senin de gonlunden gecen olur

Ayy kızlar bu sabah içime şeytan kaçtı :KK62: yürüyüş öncesi limonlu su içmek için dolabın kapağını açtım sadece limon alacaktım gözüme bir kase muhallebi takıldı bir elim alırken diğeri geri koydu o arada şeytan devreye ve ben o kaseyi yedim sonra daha hızlı yürüdüm daha çok kalori harcadım kahvaltı yapmadım ama şimdi çok pişmanım :kızgın:
evet bu tarz seyler cok oluyor canm evde bulindurmamak en iyisi ama bulundurmadan da olmuyor

A aaadddaaa canım sanırım ben regl dönemindeyim doğumdan sonra henüz regl olmadım ama dün ve bu sabah lekelenme olmuş ayy olsan bir türlü olmasan başka türlü hele bi tam olsaydımda ödemim tam olarak gitseydi iyi olacaktı

Hayırlı Sabahlar Kızlar;

Dün;

4'de 1 çikolata yedim
5 'de çay içtim
akşam 8.30 da kabak dolması 1 adet yedim 3 ısırık ekmek
1 bardak çay içtim

Bugün;

sabah kahvaltım;
domates kaşarlı küçük simit
çay

şimdi çay

Günaydın kızlar

8 gibi

1 dlim tam tahıllı ekmek
1 parça beyaz peynir
1 parça tulum peyniri
2 yeşil-3 siyah zeytin

10 gibi

kahvaltı çatalıyla 2 çatal tahin helvası

şimdi

1 duble fincan sade türk kahvesi

Çok geçmiş olsun canım

selam kızlar...
yarın ve cuma izin aldım eşim cuma sabahı gelecek yaa hazırlık yaparım azcık..evi sil süpür.eşimin sevdiği mamalar...
iş çıkışı kızımın okuluna gittim oradan kızılayda dolaştım gelmişken..çok soğuktuçok...Ankara ayazları başladı..
sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 simit(ince sokak simiti)
zeytin

öğlen
cacık
türlü
2 kaşık makarna

akşam